Existuje antikoncepce i pro me???

809
3.10.07 17:13

Existuje antikoncepce i pro me???

Máte někdo na doporučení nějakou antikoncepci, která by mi mohla vyhovovat?
Ve zkratce výčet mých pokusů - brala jsem 8 let bezproblémově Logest, ale po porodu už nevyhovuje, je mi po něm zle a občas mám průjmy a tím pádem se u HA bojím spolehlivosti. Nechala jsem si tedy zavést tělísko Silverlilly - po 2 měsících se samo vyloučilo, že ho mé tělo nesnese. Zkoušeli jsme s manželem vag.globule Pharmatex - v pohodě, ale na dlouhodobé užívání to prostě není… Teď jsem začla uvažovat o náplastech Evra - to by mohlo můj problém vyřešit, ale teď tu zas čtu v diskuzi, že se odlupují atd., zkrátka že jsou s tím ostatní holky nespokojeny… Kondom u nás taky není řešení, už při prvním pokusu kdysi před lety nám praskl a tím nás navždy odradil :)
Jak to proboha řešit…??? 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
321
3.10.07 17:23

Ahoj. co tak zkusit Mirenu? Je to nesrovnatelne lepsi antiko nez to telisko, co jsi mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 18:36

Ja pouzivam Nuvaring…je to silikonovy krouzek,ktery se zavadi do pochvy na tri tydny,pak je tyden pauza(menstruace)…vyhoda je,ze hormony neprolezou celym telem,jako u tabletek a je jich tam o dost mene :wink:
Pouzivam ho uz rok a zatim jsem spokojena.
V CR by se mel zacit prodavat tento rok(bydlim v cizine).

Cinq

• Citovat
  • Upravit
809
3.10.07 19:24

A ma ten Nuvyag nejaky nevyhody? A jaka je cca cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
3.10.07 20:00

Já viděla o tomto kroužku pořad, ale nějak mi nejde do hlavy, když se zavede do pochvy, jak je to při styku…to tam nevadí? Nebolí to při tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.07 21:08

Nevyhody nevim jestli ma(aspon ne u me :wink: a kamaradky,co ho maji,tak si taky neztezuji.Ale mozna nekdo nejake ma,nic neni dokonale.
Menstruace je kratsi nez predtim a je slabsi.
Cena je trochu vetsi(na 3 mesice platim 34euro) ale nevim,kolik to bude v CR.
Pri pohlavnim styku neni nic citit(necitim nic ja a ani partner)…neboli to…je to tezke vysvetlit,to se musi zkusit.

Prijde mi to docela dobra antiko,zavedete v jeden den a vyndate az za 3 tydny,takze mam v kalendari napsano kdy ven :wink: a nemusim premyslet,jestli jsem si vzala tabletku nebo ne.

Cinq

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 21:08

Nevyhody nevim jestli ma(aspon ne u me :wink: a kamaradky,co ho maji,tak si taky neztezuji.Ale mozna nekdo nejake ma,nic neni dokonale.
Menstruace je kratsi nez predtim a je slabsi.
Cena je trochu vetsi(na 3 mesice platim 34euro) ale nevim,kolik to bude v CR.
Pri pohlavnim styku neni nic citit(necitim nic ja a ani partner)…neboli to…je to tezke vysvetlit,to se musi zkusit.

Prijde mi to docela dobra antiko,zavedete v jeden den a vyndate az za 3 tydny,takze mam v kalendari napsano kdy ven :wink: a nemusim premyslet,jestli jsem si vzala tabletku nebo ne.

Cinq

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 21:09

odeslalo se to 2× :roll:

Cinq

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.10.07 21:09
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
809
4.10.07 07:30

No kdyby to tady stalo stejne, tak je to sice dost, ale na druhou stranu naplasti Evra stoji taky tak nejak… No asi uz pak moc jinych moznosti antikoncepce neni, co? Ten krouzek mi i nabizel muj gyn, ze se bude brzo prodavat, ale nejak jsem zrovna byla po tom telisku neduveriva ve vsechno, co se „vklada dovnitr“. Tak mozna to zkusim…
Jeste se vratim k tem naplastem - to se opravdu odlepuje kazdymu? To bych asi mela strach, ze to zas nefunguje, kdyby se mi to castecne odlepovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.07 09:04

Simono ja s naplasti zrovna dobre zkusenosti nemam,odlepovala se a na ty odlepene rohy se chytala spina(bavlnky s trika atd…jako kdyz si das naplast na ranu a pak kdyz ji sundas,tak vidis,kde ta naplast byla,jenomze normalni naplast si muzes menit jak chces,antikonaplast musis mit cely tyden)…takze to vypadalo fakt blbe.
A po sundani naplasti jsem tam mela vzdy ceveny flek.
Ale mam kamosku a ta byla spokojena a nevadilo ji to.

Ono to je obcas slozite,najit tu spravnou antikoncepci…proste se musi zkouset,co ti sedne.
Ja jsem vazne spokojena a uz bych nemenila.

Cinq

• Citovat
  • Upravit
5264
4.10.07 09:08

Já mám s Evrou stejné zkušenosti - taky se odlepovala a rohy ke konci týdnu byly fakt hnus. Pak jsem si nechala zavést Implanon - je to tyčinka pod kůži na tři roky a byla jsem max. spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
5.10.07 12:45

No o te jsem uz ale taky cetla dost spatnych zkusenosti - holt je asi potreba vsechno zkusit a vybrat si. No asi zkusim preci jen nejdriv ty naplasti Evra. Nebo mozna tu svou HA jen moc resim a prehanim - no kdyz mam treba nejaky strevni problemy a jdu na WC a mam prujem, ale pak kdyz nic nejim nebo jim dietne, tak nic, tak je ohrozeny to vstrebani prasku? Kdyz si ho beru az pred spanim a v brise citim, ze to neni jeste o.k., ale zkratka tech par hodin po vzeti prasku na WC nejdu - tak zabere nebo je tam sance ze ne…? Nikdo mi totiz neni schopen vysvetlit termin tezsi prujem. Ten „muj“ trva treba tri dny, ale jdu treba jen 2× za den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.10.07 19:00

Simonko Evru klidně zkus, já ji mám a moc mi vyhovuje. Neodlepila se mi nikdy a černé okraje se přece dají schovat, nemusíš ji nosit všem na očích. U mě spokojenost maximální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí