Nehormonální tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
13.8.07 20:23

Nehormonální tělísko

Mám Silverlilly 2 měsíce a je super až na silnější menstruaci. Byla jsem teď na kontrole u dr. a prý bylo tělísko trošku posunuté a tak mi ho „narovnal“. A prý že budu tak den špinit. No ale ono už je to dnů 5. Při prvním vkládání tělíska jsem krvácela potom tak ty 4 dny. Nemáte někdo podobnou zkušenost - a jak dlouho jste pak krvácely? To se asi do klasické menstruace nepočítá, že? Jde mi o to, že budeme odjíždět na dovolenou a nerada bych tam krvácela, byť by šlo o špinění…
Díky moc za vaše zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
416
13.8.07 22:00

Ahojky!
Já mám taky toto tělísko, už asi rok. S tím posunutím neporadím,to se mi nestalo. Ale chci se zeptat všech, kdo toto tělísko má, jak máte dlouhý cyklus? Já byla v pohodě, ale od té doby, co jej mám, se mi cyklus zkrátil asi na 23dnů, což mi teda celkem vadí. Jinak naprostá spokojenost.
Omlouvám se Simčo, že jsem sem ti tak vlezla se svým dotazem, snad ti poradí ostatní holky. Díky!

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
14.8.07 09:04

Já jsem měla jinou značku, ale taky nehormonové, celkem 2,5 roku a vyjma prvních týdnů po zavedení, pohoda. Na začátku byla MS snad 14 dní v kuse, pak se to ustálilo na původním cyklu MS po 22 - 23 dnech a MS byla 3 denní, silnější než předtím, ale ne zas o moc. Bez bolesti a bez jakýchkoli posunutí od zavedení až po vyndání. Takže pro mě ideální stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
14.8.07 10:43

Janine24: Tridenni menstruace je super, ale cyklus po 22 dnech je teda sila - ja mam ted tak po 30… Takze prvni menstruaci jsi mela 14 dni a pak uz normalne? Ja mela zatim obe tak 8 dni a silne -ale to mohlo byt tim, ze to telisko bylo posunuty a po tech dvou mesicich mi ho ted narovnaval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
28.11.07 17:44

holky a kdy jste si ho nechaly zavést? je to kombinovatelný s kojením? fakt se mi nechtěji brát žádný prášky…a taky hormony - vim správně, že ten kov tam funguje jako lákadlo pro bílý krvinky, co pak požerou spermie? to fakt stačí? nebo jakej to má princip? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.2.08 19:27

Ahoj holky,

znovu otvírám tuhle diskuzi. Mám zájem o nehormonální tělíska a zajímala by mě vaše zkušenost, název tělíska, cena a na jak dlouho může být tělísko zavedeno.

Díky za odpovědi.

Erika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
26.2.08 08:39

No ja si nechala zavest to nehormonalni Silverlilly, stalo me to 1700 a po 2 mes. se mi samo def. vyloucilo z tela - nejak ho telo nesneslo. Takze bohuzel u me zkusenost spatna. Je to samozrejme individualni, ale tahle moznost tady je. Navic od te doby mam porad silnejsi menstruaci, bolesti uprostred cyklu - a to si ted lepim naplasti Evra - stejne ty neg. veci z teliska zustaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.3.08 07:20

ahojky,
kamarádka ho měla ( to tělísko za 1700,–) a po měsíci, co ho měla otěhotněla a bohužel už 3 dítě - tak to byl pro ní šok. Doktor jí řekl, že nezacvaklo tak jak má být. Takže to tam dal asi špatně, ale to samozřejmě nepřiznal. Ale ostatní kamarádky mají tu Mirenu - jestli to dobře píšu - je to od 4500,–-7200,– podle, v jaké lékárně a s tím jsou velmi spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.08 16:45

nehormonální tělísko

ahojte, já si nechala zavést obyčejné za necelých 800 Kč a je fakt že ta menstruace je o dost silnější, ale je přesná jako hodinky i časem i dobou-tedy přijde přesně na 29. den a trvá přesně 7 dní. ani o den dýl s tím, že polsední 1-2 dny jsou jen špinění. Mám ho sice teprv půl roku, ale ani nevím že něco mám. Po zavedení jsem taky krvácela celkem dlouho-asi 15 dní, ale od té doby jsem opravdu nadmíru spokojená.

• Citovat
  • Upravit
469
9.12.13 13:22

Najde se někdo, kdo měl nehormonální tělísko a měl problémy : silná MS, bolesti břicha, hlavy, motáky, návaly, bolestivou ovulaci, špinění uprostřed cyklu, atd… a nechal si tělísko odstranit a zlepšilo se to? nebo to nemá žádný vliv, když je to nehormonální? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.12.13 13:43

Určitě zesílí MS, může být špinění v ovulaci, je bolstivá, ovulace, MS, výraznější zavodnění.. já tohle všechno mám..ale zlepšuje se mi to…a když to srovnám s hormonálním, tak je to paráda…

pokud to před tělískem nebylo, srovná se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.12.13 13:51

Za jak dlouho, u ho mám 17 měsíců :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.12.13 14:22

Třeba ti nesedí… uvádí se pul roku, rok,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.12.13 14:26

@t-jani a myslíš, že by to bez něj bylo jiné? lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.12.13 14:30

Každé tělo nemusí přijmout tělísko.. pokud jsi před tím neměla problémy, tak myslím, že ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí