Háčkovaná deka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
24.5.11 19:53

Tak to bohužel nevím a v kuchňské váze mám vybité baterky, ale vyloženě lehoučká teda není. Mám jí hačkovanou dvojitě z příze asi na 3 - 3,5 jehlice, ale ta druhá, co teprve háčkuju, je lehoučká. Tu dělám z jednoduché příze na 3 jehlice a ještě takovým vějířkovým vzorečkem, tak je trochu děrovaná. Kamarádka tu svojí dělala taky z dlaždicových čtverců, ale z menších, které pak zháčkovala a vypadá to opravdu úžasně. Zrovna mi ji poslala nafocenou, tak pokud jí to nebude vadit, taky sem taky vložím fotečku. A taky to nevypadá složitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:08

Ještě jsem nafotila tu svojí nedodělanou. Spotřebu odhaduju tak na 40dkg maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:10

ještě rozložená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
24.5.11 20:12
krmar píše:
ještě rozložená

Ta vypadá taky moc hezky - akorát mi přijde takhle podle fotky, že je taková tvrdá, nepoddajná - jestli rozumíš, co tím myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:30

Vidíš a zrovna tato je spíš taková plínojidní a i taková měkoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
24.5.11 20:36

To je možný - záleží na omaku :-) Zítra asi nakoupím materiál a asi se taky do nějaký deky pustím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:42

Určitě. Myslím si, že to výjde i levněji a navíc si to člověk udělá podle vlastního vkusu - když má tedy dobrou fantazii. Já bohužel až tak sama o sobě moc nevymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
24.5.11 20:47

No já taky nic moc nevymyslím, ale řekla bych, že to není až tak podstatný - ale důležitý je, že se zabavím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:50

No to je taky pravda, ale koukám na metřík, že už se Ti to krátí a potom už bude asi o zábavu postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
24.5.11 20:52

JJ - pak už na to moc času mít nebudu, ale teď bych ho aspoň mohla využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 20:58

Tak jen nevím, jestli jsme nějak poradily zakladatelce, asi moc ne, jedině, že by jsme ji taky ztrhli na háčkování. V tom případě doporučuji ten mimibazar - návody - háčkování - jsou tam i videa, podle kterých jsem se to naučila já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
24.5.11 21:32

Holky tak to fakt ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Já max zvládnu přišít knoflík. Už na základce když jsme měli přišít konoflíky k látce tak to dopadlo tak že sice knoflíky byly přišity k látce ale i se mě povedlo je přišít ke svým kalhotům :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . takže já objednám a asi tu dražší. je větší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 09:53

Markéta 80: Tak to jo, každý je šikovný na něco jiného, ale oni i ty kupované vypadají hezky a myslím, že na léto to bude opravdu příjemné. Taky bych volila tu větší, užije se i příští rok na větší dítko a malé miminko do ní můžeš taky klidně zabalit - oni to mají rádi.

Ještě vložím fotku té deky co uhačkovala kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59341
25.5.11 10:11

Tak ta je teda nádherná :palec: :palec: :palec: . Malýmu už je skoro 16m ale v kočárku konečně je spokojenej a jsm ečasto venku takže si ymlsim by mohla být deka fajn. Já mam dek sice dost ale všechny jsou teplé a mam sice i pleny ale ty slabé jsou malinké, to mu dávam na boudu aby mu tam nesvítilo sluníčko dkyž spí a tu velkou mam jako osušku a ta je zase dost silná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.5.11 10:31

jj taky jsem jí kamarádce moc vychválila. No tak na takovýho chlapa velkýho určitě i velkou deku. Ona se ještě užije. Je to fakt, já mám taky ráda být i v létě přikrytá a samo, že je lepší něco lehoučkého. Tak ať jste spokojení s výběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí