Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak to bohužel nevím a v kuchňské váze mám vybité baterky, ale vyloženě lehoučká teda není. Mám jí hačkovanou dvojitě z příze asi na 3 - 3,5 jehlice, ale ta druhá, co teprve háčkuju, je lehoučká. Tu dělám z jednoduché příze na 3 jehlice a ještě takovým vějířkovým vzorečkem, tak je trochu děrovaná. Kamarádka tu svojí dělala taky z dlaždicových čtverců, ale z menších, které pak zháčkovala a vypadá to opravdu úžasně. Zrovna mi ji poslala nafocenou, tak pokud jí to nebude vadit, taky sem taky vložím fotečku. A taky to nevypadá složitě.
Ještě jsem nafotila tu svojí nedodělanou. Spotřebu odhaduju tak na 40dkg maximálně.
krmar píše:
ještě rozložená
Ta vypadá taky moc hezky - akorát mi přijde takhle podle fotky, že je taková tvrdá, nepoddajná - jestli rozumíš, co tím myslím
Vidíš a zrovna tato je spíš taková plínojidní a i taková měkoučká.
To je možný - záleží na omaku
Zítra asi nakoupím materiál a asi se taky do nějaký deky pustím ![]()
Určitě. Myslím si, že to výjde i levněji a navíc si to člověk udělá podle vlastního vkusu - když má tedy dobrou fantazii. Já bohužel až tak sama o sobě moc nevymyslím.
No já taky nic moc nevymyslím, ale řekla bych, že to není až tak podstatný - ale důležitý je, že se zabavím ![]()
No to je taky pravda, ale koukám na metřík, že už se Ti to krátí a potom už bude asi o zábavu postaráno.
JJ - pak už na to moc času mít nebudu, ale teď bych ho aspoň mohla využít
Tak jen nevím, jestli jsme nějak poradily zakladatelce, asi moc ne, jedině, že by jsme ji taky ztrhli na háčkování. V tom případě doporučuji ten mimibazar - návody - háčkování - jsou tam i videa, podle kterých jsem se to naučila já.
Holky tak to fakt ne
. Já max zvládnu přišít knoflík. Už na základce když jsme měli přišít konoflíky k látce tak to dopadlo tak že sice knoflíky byly přišity k látce ale i se mě povedlo je přišít ke svým kalhotům
. takže já objednám a asi tu dražší. je větší ![]()
Markéta 80: Tak to jo, každý je šikovný na něco jiného, ale oni i ty kupované vypadají hezky a myslím, že na léto to bude opravdu příjemné. Taky bych volila tu větší, užije se i příští rok na větší dítko a malé miminko do ní můžeš taky klidně zabalit - oni to mají rádi.
Ještě vložím fotku té deky co uhačkovala kamarádka.
Tak ta je teda nádherná
. Malýmu už je skoro 16m ale v kočárku konečně je spokojenej a jsm ečasto venku takže si ymlsim by mohla být deka fajn. Já mam dek sice dost ale všechny jsou teplé a mam sice i pleny ale ty slabé jsou malinké, to mu dávam na boudu aby mu tam nesvítilo sluníčko dkyž spí a tu velkou mam jako osušku a ta je zase dost silná ![]()
jj taky jsem jí kamarádce moc vychválila. No tak na takovýho chlapa velkýho určitě i velkou deku. Ona se ještě užije. Je to fakt, já mám taky ráda být i v létě přikrytá a samo, že je lepší něco lehoučkého. Tak ať jste spokojení s výběrem.