Hartan Skater S vs. Teutonia Spirit

13
23.5.11 16:09

Hartan skater s vs. Teutonia spirit

Zdravím vás, můžete mi napsat vaše zkušenosti s těmito dvěma kočárky? Vybírala jsem podle toho, co od kočárku očekávám:
1. sporťák se dá otočit i proti směru jízdy
2. nemusí se pořizovat korba, dá se vložit taška na mimi
3. brzda
4. trošku terénější kolečka

Pokud vás napadá ještě jiný kočárek s těmito parametry tak sem s radami :wink: Děkujiiii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
24.5.11 13:19

Ahoj, my máme Teutonii Spirit a můžu jenom doporučit. Najezdili jsme toho spousty v různých terénech /lesy, louky, hluboký sníh, kamenité cesty, prudké kopce… no fakt snad všechno možné/ a nikdy jsme neměli problém. Je to velice stabilní a velmi lehce ovladatelný kočárek, opravdu hodně prostorný a vydrží. Používali jsme ho dva a čtvrt roku, syn v něm ještě ve 25ti měsících spal přes den- byl ve fusaku a v pohodě se vešel.
Kamarádka měla Hartan a byla také velmi spokojená. Asi by to chtělo vyzkoušet je oba najednou někde v prodejně a pak se rozhodnout podle toho. Nevím jak u Hartana, ale Teutonie má spoustu barevných kombinací a různých vychytávek a doplňků. Jenom je velmi dlouhá objednací doba, takže je potřeba zvážit i tohle.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.5.11 13:24

děkuji

Děkuju za odpověď, a myslíte, že je bezpené kupovat ojetou Teutonii? Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
24.5.11 14:52

No nevím, my jsme kupovali celý nový set, takže to fakt nedokážu posoudit. Pokud se ale o kočárek někdo dobře stará, tak je to opravdu držák a měl by být v pořádku. Rozhodně, pokud budete kupovat z druhé ruky, tak dojet se podívat a pořádně zkontrolovat.Člověk nikdy neví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.3.12 21:32

ahoj
aj ked vidim, ze je to diskusia r.2011 prispejem svojou troskou na mlyn :)
(aj ked trosku neskor)

inak ako si sa vlastne rozhodla? (mam pocit, ze asi pre teutoniu)
no, ale teraz k tomu, co som vlastne povodne chcela prispiet
my mame skater s r.2011 (s bielou konstrukciou) stale sa mi paci (ako na zaciatku, ked som sa, ak sa to tak da povedat, do tohto kocika zamilovala) a som maximalne spokojna, myslim, ze tebou stanovene kriteria splna vsetky a aj farebne je ponuka dostatocna, dokonca kazdy rocnik ma trosku ine vychytavky aj malych detailov (ako teraz ten biely kozusinkovy VIP)
teren sme tiez odskusali rozny, jediny problem som trosku mala s makkym snehom (ale to si myslim, ze by mal ktorykolvek), ktory ked sa mi oblepil na kolesa.. :( ,ale ako hovorim, bol to makky sneh, prasak nevadil, zvladla som aj poldovicu (vdaka za tu brzdu),
proste celych 7 mesiacov mi sluzi dobre
verim, ze si spokoja (ci uz si si vybrala hartana alebo teutonku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí