Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím vás, můžete mi napsat vaše zkušenosti s těmito dvěma kočárky? Vybírala jsem podle toho, co od kočárku očekávám:
1. sporťák se dá otočit i proti směru jízdy
2. nemusí se pořizovat korba, dá se vložit taška na mimi
3. brzda
4. trošku terénější kolečka
Pokud vás napadá ještě jiný kočárek s těmito parametry tak sem s radami
Děkujiiii ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Hartan Skater S?
Přidejte zkušenost s Hartan Skater SAhoj, my máme Teutonii Spirit a můžu jenom doporučit. Najezdili jsme toho spousty v různých terénech /lesy, louky, hluboký sníh, kamenité cesty, prudké kopce… no fakt snad všechno možné/ a nikdy jsme neměli problém. Je to velice stabilní a velmi lehce ovladatelný kočárek, opravdu hodně prostorný a vydrží. Používali jsme ho dva a čtvrt roku, syn v něm ještě ve 25ti měsících spal přes den- byl ve fusaku a v pohodě se vešel.
Kamarádka měla Hartan a byla také velmi spokojená. Asi by to chtělo vyzkoušet je oba najednou někde v prodejně a pak se rozhodnout podle toho. Nevím jak u Hartana, ale Teutonie má spoustu barevných kombinací a různých vychytávek a doplňků. Jenom je velmi dlouhá objednací doba, takže je potřeba zvážit i tohle.
![]()
Děkuju za odpověď, a myslíte, že je bezpené kupovat ojetou Teutonii? Máte zkušenost?
No nevím, my jsme kupovali celý nový set, takže to fakt nedokážu posoudit. Pokud se ale o kočárek někdo dobře stará, tak je to opravdu držák a měl by být v pořádku. Rozhodně, pokud budete kupovat z druhé ruky, tak dojet se podívat a pořádně zkontrolovat.Člověk nikdy neví ![]()
ahoj
aj ked vidim, ze je to diskusia r.2011 prispejem svojou troskou na mlyn ![]()
(aj ked trosku neskor)
inak ako si sa vlastne rozhodla? (mam pocit, ze asi pre teutoniu)
no, ale teraz k tomu, co som vlastne povodne chcela prispiet
my mame skater s r.2011 (s bielou konstrukciou) stale sa mi paci (ako na zaciatku, ked som sa, ak sa to tak da povedat, do tohto kocika zamilovala) a som maximalne spokojna, myslim, ze tebou stanovene kriteria splna vsetky a aj farebne je ponuka dostatocna, dokonca kazdy rocnik ma trosku ine vychytavky aj malych detailov (ako teraz ten biely kozusinkovy VIP)
teren sme tiez odskusali rozny, jediny problem som trosku mala s makkym snehom (ale to si myslim, ze by mal ktorykolvek), ktory ked sa mi oblepil na kolesa..
,ale ako hovorim, bol to makky sneh, prasak nevadil, zvladla som aj poldovicu (vdaka za tu brzdu),
proste celych 7 mesiacov mi sluzi dobre
verim, ze si spokoja (ci uz si si vybrala hartana alebo teutonku)