Háčkovaná deka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59340
24.5.11 16:25

háčkovaná deka

Máte někdo háčkovanou deku do kočárku? Je i na léto nebo se nevyužije a našla jsem dvě a přijdou mě stejné ale cena je rozdílná tak nevim jestli se neliší třeba kvalitou? Tahle je dražší http://www.baby-eshop.cz/…deka-babydan a levnější http://www.baby-eshop.cz/…i-70-x-90-cm ale u té dražší už nemají modrou takže bych musela asi vzít bílou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
24.5.11 16:35

Ta dražší je větší. Já teď háčkuji svoji holčičce šaty ze stejného materiálu na léto a je to příjemný matroš, nehřeje, takže si myslím, že i na lehké přikrytí v létě bude vhodný.

• Citovat
  • Upravit
26093
24.5.11 16:46

My máme tu Popolini bílou (ona je spíš taková do béžova :-) ) a dobrý… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
24.5.11 17:55

Já právě nevim jestli je rozdíl v kvalitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
24.5.11 18:14

Já bych řekla, že není. Obě jsou 100% bavlna. Spíš bych ten rozdíl v cenně přičítala jiné velikosti. Jedna je 70×90cm a druhá 75×100cm.

• Citovat
  • Upravit
6230
24.5.11 18:24

A když si koupím 100% bavlnu a deku si uháčkuju doma tak to asi udělá stejnou funkci ne? Nebudu mít teda ty pevný kraje, ale to myslím, že až tak vadit nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
24.5.11 18:36

Dle mého to bude to samé, možná lepší :palec: , ale na tohle jsme fakt neschpná takže jí musim koupit ale kdybyhc to uměla tak bych si udělala třeba s proužkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
24.5.11 18:40

No ty pevné okraje jsou nejspíš krátké sloupky. A deka je kombinace předních a zadních reliéfních dlouhých sloupků a filetového háčkování. Myslím si :think: Záleží taky kolik ta deka váží, aby ji vyšlo levněji uháčkovat doma. Bavlněná příze teď hodně zdražila. Já jsem koupila na šaty přízi Katka 250m/75g za 52kč. Na šaty jsem ji už spotřebovala 5klubek. Ta deka možná „sežere“ míň :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6230
24.5.11 18:42
ww píše:
No ty pevné okraje jsou nejspíš krátké sloupky. A deka je kombinace předních a zadních reliéfních dlouhých sloupků a filetového háčkování. Myslím si :think: Záleží taky kolik ta deka váží, aby ji vyšlo levněji uháčkovat doma. Bavlněná příze teď hodně zdražila. Já jsem koupila na šaty přízi Katka 250m/75g za 52kč. Na šaty jsem ji už spotřebovala 5klubek. Ta deka možná „sežere“ míň :nevim:

No až takovej odborník na háčkování zase nejsem, ale něco se vytvořit pokusím - a pokud jde o výslednou cenu, tak tu až tak neřeším - budu ráda, že se doma zabavím až nastoupím na mateřskou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
24.5.11 18:52
Starrky píše:
ww píše:
No ty pevné okraje jsou nejspíš krátké sloupky. A deka je kombinace předních a zadních reliéfních dlouhých sloupků a filetového háčkování. Myslím si :think: Záleží taky kolik ta deka váží, aby ji vyšlo levněji uháčkovat doma. Bavlněná příze teď hodně zdražila. Já jsem koupila na šaty přízi Katka 250m/75g za 52kč. Na šaty jsem ji už spotřebovala 5klubek. Ta deka možná „sežere“ míň :nevim:
No až takovej odborník na háčkování zase nejsem, ale něco se vytvořit pokusím - a pokud jde o výslednou cenu, tak tu až tak neřeším - budu ráda, že se doma zabavím až nastoupím na mateřskou :-)

Na tom nebude nic složitého, na MMB je spousta návodů i na deky pro miminka :wink:

• Citovat
  • Upravit
7479
24.5.11 19:04

Já jsem si deku do kočárku taky uhačkovala (fotka). Naučila jsem se to teprve asi před 2 měsíci, umím jen krátké dlouhé sloupky a dá se to. Hačkovala jsem ze zbytků, takže nedokážu odhadnout spotřebu, ale 5 klubek určitě ne. Jinak návody na MMB jsou super i pro začátečníky se najde. Já použila vzorek na dlaždicový čtverec.

Ještě zrovna dělám letní tenkou dečku a taky je jednoduchá, tu zatím nafocenou bohužel nemám, ale také dle návodu z MMB. Teď tam zrovna byl i návod vyloženě na rychlozavinovačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
24.5.11 19:08

Krmar je krásná! :potlesk: A jednoduchá, že? Pro začátečníka ideální! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6230
24.5.11 19:08
krmar píše:
Já jsem si deku do kočárku taky uhačkovala (fotka). Naučila jsem se to teprve asi před 2 měsíci, umím jen krátké dlouhé sloupky a dá se to. Hačkovala jsem ze zbytků, takže nedokážu odhadnout spotřebu, ale 5 klubek určitě ne. Jinak návody na MMB jsou super i pro začátečníky se najde. Já použila vzorek na dlaždicový čtverec.Ještě zrovna dělám letní tenkou dečku a taky je jednoduchá, tu zatím nafocenou bohužel nemám, ale také dle návodu z MMB. Teď tam zrovna byl i návod vyloženě na rychlozavinovačku.

Moc hezká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.5.11 19:15

No kamarádka, proti mě přebornice v háčkování, má ještě krásnější, jenže to už se to háčkuje jinak, když toho člověk víc umí a navíc už má představivost, jak bude vypadat výsledný produkt. Jen jsem chtěla ukázat, že totální začátečník jednoduchou dečku už svede a opravdu to nevýjde nijak draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
24.5.11 19:21

Krmar nevíš kolik ti ta deka váží? :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat