Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
19.10.11 19:20
saiiimona píše:
Moje první zkušební rukavičky k ušance :-)

bomba, holky jak děláte rukavičky? palčáky, nebo bez prstů a nemáte na to nějaký odkaz, nebo osvědčený postup :oops: :huban: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
19.10.11 19:24

holky moc obdivuji vaše výtvory, já začala háčkovat včera podle you tube a skončila jsem u dlouhýho sloupku-prostě to nechápu a nechápu.takže já bohužel, nemám na to ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.10.11 19:37

Ahoj holky, chválím všechny krásné čapky a koukám i šály a rukavičky a další :palec: :potlesk:

Teď mám dilema, budu malé plést svetřík, teplý dvojitý pod vestičku, a k tomu chci čepičku, jen nevím jestli mám háčkovat nebo plést když to chci jako kompletek :think: raději bych háčkovanou, ale bude se to k sobě hodit? Svetřík udělám asi copánkový vzor nebo tak něco, dírkatý nechci… bude to z melírované samovzorovací příze, do oranžova :wink: co myslíte? Máte nějaké nápady či tipy? Díky moc ;-)

Teď jsem si dodělala čepici pro sebe, ale malá mi ji včera počůrala, tak se suší a ještě není vyfocená, pak se pochlubím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 20:19

Moc děkuju, holky, mam z nich radost :-)
veveruskaa Já teda nejsem žádnej odborník, ale tady něco, co jsem našla na MMB :-) http://www.mimibazar.cz/navody.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
19.10.11 20:29

holky máte zkušenost s přízí COMFORT? na stránkách vlnapu píšou - Nová,velmi jemná,měkká,hladká akrylová příze s protižmolkovou úpravou (anti-pilling)

• mají klubíčko 50g za 27kč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.10.11 20:34
saiiimona píše:

Týjo, dobré jsou :potlesk: To jsi vlastně háčkovala jako úzkou čepku pěkně dokola, že? Hmmm, to bych mohla zvládnout i já :dance: dík za nápad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.10.11 20:45
Gina108 píše:
saiiimona píše:
Týjo, dobré jsou :potlesk: To jsi vlastně háčkovala jako úzkou čepku pěkně dokola, že? Hmmm, to bych mohla zvládnout i já :dance: dík za nápad :kytka:

Moc děkuju :oops: Jsou opravdu jednoduchý, dělala jsem přesně podle tohodle návodu…
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.10.11 21:15

rukavičky dobrý! šikula!
já se nemůžu hnout.. mám kus proužkaté.. a pak ještě šálu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 21:18

ten comfort mají u nás v galanterce, no jestli znáš elian nicky, tak mi přijde na pohmat podobný. jako myslím si, že neprohloupíš a že to bude příjemná příze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
19.10.11 21:22
saiiimona píše:

moooc hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
19.10.11 21:24

Holky, trochu z jinýho soudku - na speciální přání přízová čepička z příze kordonet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
19.10.11 21:26
poki píše:
Holky, trochu z jinýho soudku - na speciální přání přízová čepička z příze kordonet :wink:

Hm, zajímavá, na křtiny?
Povedla se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
19.10.11 21:28
Mysicka31 píše:
Ahoj holky, chválím všechny krásné čapky a koukám i šály a rukavičky a další :palec: :potlesk:

Teď mám dilema, budu malé plést svetřík, teplý dvojitý pod vestičku, a k tomu chci čepičku, jen nevím jestli mám háčkovat nebo plést když to chci jako kompletek :think: raději bych háčkovanou, ale bude se to k sobě hodit? Svetřík udělám asi copánkový vzor nebo tak něco, dírkatý nechci… bude to z melírované samovzorovací příze, do oranžova :wink: co myslíte? Máte nějaké nápady či tipy? Díky moc ;-)

Teď jsem si dodělala čepici pro sebe, ale malá mi ji včera počůrala, tak se suší a ještě není vyfocená, pak se pochlubím :wink:

Tak na počůranou jsem zvědavá :D to mě pobavilo :)

Jinak já mám čepice háčkované a šály pletené a jde to k sobě, pokud to sladíš, nevidím v tom problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
19.10.11 21:34
Stune píše:
poki píše:
Holky, trochu z jinýho soudku - na speciální přání přízová čepička z příze kordonet :wink:
Hm, zajímavá, na křtiny?

to je pro dospěláka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
19.10.11 21:41
poki píše:
Stune píše:
poki píše:
Hm, zajímavá, na křtiny?
to je pro dospěláka :mrgreen:
:oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat