Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
saiiimona píše:
Moje první zkušební rukavičky k ušance
bomba, holky jak děláte rukavičky? palčáky, nebo bez prstů a nemáte na to nějaký odkaz, nebo osvědčený postup
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky moc obdivuji vaše výtvory, já začala háčkovat včera podle you tube a skončila jsem u dlouhýho sloupku-prostě to nechápu a nechápu.takže já bohužel, nemám na to ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chválím všechny krásné čapky a koukám i šály a rukavičky a další
![]()
Teď mám dilema, budu malé plést svetřík, teplý dvojitý pod vestičku, a k tomu chci čepičku, jen nevím jestli mám háčkovat nebo plést když to chci jako kompletek
raději bych háčkovanou, ale bude se to k sobě hodit? Svetřík udělám asi copánkový vzor nebo tak něco, dírkatý nechci… bude to z melírované samovzorovací příze, do oranžova
co myslíte? Máte nějaké nápady či tipy? Díky moc ![]()
Teď jsem si dodělala čepici pro sebe, ale malá mi ji včera počůrala, tak se suší a ještě není vyfocená, pak se pochlubím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju, holky, mam z nich radost ![]()
veveruskaa Já teda nejsem žádnej odborník, ale tady něco, co jsem našla na MMB
http://www.mimibazar.cz/navody.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky máte zkušenost s přízí COMFORT? na stránkách vlnapu píšou - Nová,velmi jemná,měkká,hladká akrylová příze s protižmolkovou úpravou (anti-pilling)
- mají klubíčko 50g za 27kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Týjo, dobré jsou
To jsi vlastně háčkovala jako úzkou čepku pěkně dokola, že? Hmmm, to bych mohla zvládnout i já
dík za nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:saiiimona píše:Týjo, dobré jsou
Moje první zkušební rukavičky k ušanceTo jsi vlastně háčkovala jako úzkou čepku pěkně dokola, že? Hmmm, to bych mohla zvládnout i já
dík za nápad
Moc děkuju
Jsou opravdu jednoduchý, dělala jsem přesně podle tohodle návodu…
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rukavičky dobrý! šikula!
já se nemůžu hnout.. mám kus proužkaté.. a pak ještě šálu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ten comfort mají u nás v galanterce, no jestli znáš elian nicky, tak mi přijde na pohmat podobný. jako myslím si, že neprohloupíš a že to bude příjemná příze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
moooc hezké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, trochu z jinýho soudku - na speciální přání přízová čepička z příze kordonet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Holky, trochu z jinýho soudku - na speciální přání přízová čepička z příze kordonet
Hm, zajímavá, na křtiny?
Povedla se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysicka31 píše:
Ahoj holky, chválím všechny krásné čapky a koukám i šály a rukavičky a další![]()
![]()
Teď mám dilema, budu malé plést svetřík, teplý dvojitý pod vestičku, a k tomu chci čepičku, jen nevím jestli mám háčkovat nebo plést když to chci jako kompletek
Teď jsem si dodělala čepici pro sebe, ale malá mi ji včera počůrala, tak se suší a ještě není vyfocená, pak se pochlubímraději bych háčkovanou, ale bude se to k sobě hodit? Svetřík udělám asi copánkový vzor nebo tak něco, dírkatý nechci… bude to z melírované samovzorovací příze, do oranžova
co myslíte? Máte nějaké nápady či tipy? Díky moc
Tak na počůranou jsem zvědavá
to mě pobavilo ![]()
Jinak já mám čepice háčkované a šály pletené a jde to k sobě, pokud to sladíš, nevidím v tom problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:poki píše:Hm, zajímavá, na křtiny?
Holky, trochu z jinýho soudku - na speciální přání přízová čepička z příze kordonet
Povedla se
to je pro dospěláka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:Stune píše:to je pro dospělákapoki píše:Hm, zajímavá, na křtiny?
Povedla se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit