Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3483
19.10.11 23:28
Aty píše:
barviku no tak na začátečníka je čepička parádní ((-: krásná a povedená (-: no a bambulková šála zde: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Moc děkuju :D šíleně mě to chytlo a celý den nemyslím na nic jiného :) včera jsem obrala mamku o vlnu i 20 let starou, takže kvalitka a těším se na další čapku :) A děkuji za ten návod :) snad to půjde i z malých bambulek, trošku si s tím pohraju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 23:31

barviku já jsem se stala stejně posedlou ((-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 23:32

a co ty maci? jak jde kšiltík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
19.10.11 23:33
Aty píše:
barviku já jsem se stala stejně posedlou ((-.

Ještěže máme ty holčičky viď, ty to aspoň unosí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
20.10.11 00:08

Barviku super :)

Holky,ja chci vidět ty dospelacke capky ;) i bez modelu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.10.11 00:24
Aty píše:
myšičko a co tadyty copánky? http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

Aty, objevila jsem je než jsem si přečetla tvůj odkaz a už na nich pracuji :mrgreen: akorát to musím přeonačit protože chci zimní čapku a ne tak díratou… a copánky nebudu dělat 3 vedle sebe, ale po 1. No, nějak se s tím poperu, zítra (vlastně už dneska) mě čeká 4 hodinová jízda vlakem, tak budu mít alespoň co dělat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad se povede, už jsem párala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
20.10.11 07:42

Poki-krásná :palec:
Barviku-na první je to paráda :palec:
Já dodělávám čepičky na panenku na přání,pro holčičku,a protože jsem včera lítala po úřadech moc času nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.10.11 08:06

dobré ráno holky. díky za rady :huban:

já mám hotovou jednu čepičku s kšiltem, obháčkovala jsem račíma sloupkama, ale v barvě kšiltu :think:
jdu na druhou - budou pro dvojčátka a chtěla jsem an ně udělat hello kitty - nemáte někdo postup jak na to? ještě jsem aplikaci mimo kytičky nedělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.10.11 08:06
barvik píše:
Ahoj holky, ještě jednou vám moc děkuji za rady, bez vás bych čepičku neuháčkovala :palec: háčkuju pouze po večerech, protože dceruška je náročná. Přidávám fotečku výsledku… Chyby tam jsou, ale snad to časem vylepším. Jinak jsem se chtěla zeptat jestli někde nemáte návod na šálu z malých bambulek :) Koupila jsem si vlnu, ale teď nemůžu nic najít a takovou fantazii zatím nemám :D díky :palec:

barviku nádherná, moc se ti povedla :potlesk: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.10.11 08:10
Stune píše:
Barviku super :)Holky,ja chci vidět ty dospelacke capky ;) i bez modelu ;)

takz bych ji chtěla vidět, Aty háčkovala jsi ji z DS? pro chalapa asi žádný vzory, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 08:10

veveruško já udělám oválek, pak ouška a udělám ještě jeden řádek od jedné špičky ouška přes hlavu k druhé špičce ouška a pak to celé obháčkuju, ouška dělám krátkýma sloupkama tam a zpátky s ubíráním, tady obrázek, třeba ti pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.10.11 08:18

nechápu moc ty ouška, jedeš nejdřív jedno a pak druhé? krátké sloupky sháčkovat? :think: na mě musíš polopaticky :oops: kolik sloupků a jak sháčkovat, nebo ubírat, se omlouvám, ale jsem kopýtko a potřebuju to detailně :oops:
(nemušíš hned , až budeš mít čas a děkuju :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 08:27

dodělám oválek při pohledu na aplikaci budu mít háček v pravo na začátku vznikajícího ouška, udělám ještě asi 5 ks a ŘO, otočím, sháčkuju dva sloupky na začátku i na konci, pak udělám řo a otočím a sháčkuju zbytek. no stejně budu muset udělat 3 kittyny, tak u toho budu fotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 08:31

jo tady ta čepice, je focená včera v noci manželem, no asi už zapoměl, jak se fotí ((-: dělal jednu horší fotku než druhou. je jasný, že ta čepice mi je větší ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 09:01

ahojík kšiltík hotov hodím fotku
barviku na první čepku ok :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...