Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty píše:
barviku no tak na začátečníka je čepička parádní ((-: krásná a povedená (-: no a bambulková šála zde: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Moc děkuju
šíleně mě to chytlo a celý den nemyslím na nic jiného
včera jsem obrala mamku o vlnu i 20 let starou, takže kvalitka a těším se na další čapku
A děkuji za ten návod
snad to půjde i z malých bambulek, trošku si s tím pohraju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
barviku já jsem se stala stejně posedlou ((-.
Ještěže máme ty holčičky viď, ty to aspoň unosí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barviku super ![]()
Holky,ja chci vidět ty dospelacke capky
i bez modelu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
myšičko a co tadyty copánky? http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Aty, objevila jsem je než jsem si přečetla tvůj odkaz a už na nich pracuji
akorát to musím přeonačit protože chci zimní čapku a ne tak díratou… a copánky nebudu dělat 3 vedle sebe, ale po 1. No, nějak se s tím poperu, zítra (vlastně už dneska) mě čeká 4 hodinová jízda vlakem, tak budu mít alespoň co dělat
snad se povede, už jsem párala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki-krásná ![]()
Barviku-na první je to paráda ![]()
Já dodělávám čepičky na panenku na přání,pro holčičku,a protože jsem včera lítala po úřadech moc času nebylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobré ráno holky. díky za rady ![]()
já mám hotovou jednu čepičku s kšiltem, obháčkovala jsem račíma sloupkama, ale v barvě kšiltu ![]()
jdu na druhou - budou pro dvojčátka a chtěla jsem an ně udělat hello kitty - nemáte někdo postup jak na to? ještě jsem aplikaci mimo kytičky nedělala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barvik píše:
Ahoj holky, ještě jednou vám moc děkuji za rady, bez vás bych čepičku neuháčkovalaháčkuju pouze po večerech, protože dceruška je náročná. Přidávám fotečku výsledku… Chyby tam jsou, ale snad to časem vylepším. Jinak jsem se chtěla zeptat jestli někde nemáte návod na šálu z malých bambulek
Koupila jsem si vlnu, ale teď nemůžu nic najít a takovou fantazii zatím nemám
díky
barviku nádherná, moc se ti povedla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Barviku superHolky,ja chci vidět ty dospelacke capky
i bez modelu
takz bych ji chtěla vidět, Aty háčkovala jsi ji z DS? pro chalapa asi žádný vzory, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško já udělám oválek, pak ouška a udělám ještě jeden řádek od jedné špičky ouška přes hlavu k druhé špičce ouška a pak to celé obháčkuju, ouška dělám krátkýma sloupkama tam a zpátky s ubíráním, tady obrázek, třeba ti pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nechápu moc ty ouška, jedeš nejdřív jedno a pak druhé? krátké sloupky sháčkovat?
na mě musíš polopaticky
kolik sloupků a jak sháčkovat, nebo ubírat, se omlouvám, ale jsem kopýtko a potřebuju to detailně ![]()
(nemušíš hned , až budeš mít čas a děkuju
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dodělám oválek při pohledu na aplikaci budu mít háček v pravo na začátku vznikajícího ouška, udělám ještě asi 5 ks a ŘO, otočím, sháčkuju dva sloupky na začátku i na konci, pak udělám řo a otočím a sháčkuju zbytek. no stejně budu muset udělat 3 kittyny, tak u toho budu fotit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tady ta čepice, je focená včera v noci manželem, no asi už zapoměl, jak se fotí ((-: dělal jednu horší fotku než druhou. je jasný, že ta čepice mi je větší ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit