Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
20.10.11 20:59
Monika0001 píše:
veveruskaa píše:
holky máte zkušenost s přízí COMFORT? na stránkách vlnapu píšou - Nová,velmi jemná,měkká,hladká akrylová příze s protižmolkovou úpravou (anti-pilling)
  • mají klubíčko 50g za 27kč
ja ich robím tak ako keby som šla čapičku len teda maličké. urobím dlžku akú potrebujem potom zvlásť začnem palček presne tak ako čapičku zasa len zasa o niečo menšie a potom to priložím ku sebe a zháčkujem dokopy a poračujem na tej rukavičke dookola…
Ja neviem písať návody ale ak by bolo treba tiež viem nafotiť postup…

díky, už jsem našla na MMB pěkný návod a snad srozumitelný, tak to pak někdy prubnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.10.11 21:01

Moni mě fascinuje ta chlupatá vlna nádherná :palec: :potlesk: já bych se do toho zamotala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.10.11 21:07
poki píše:
Kajaaada1 píše:
poki nádherný setík.
Holky, jak to všechno stíháte - děti, domácnost, háčkování atd…
já háčkuju přes polední spaní malýho a večer místo mého spaní :mrgreen:

poki ten fialový set s tou kočičkou :potlesk: :palec: je nádhernej

já dělám taky když malá spí, ale většinu prokecám na emiminu, nebo jdu večer spát :think: , takže mi to jde pomalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
20.10.11 21:08
veveruskaa píše:
poki píše:
Kajaaada1 píše:
poki nádherný setík.
Holky, jak to všechno stíháte - děti, domácnost, háčkování atd…
já háčkuju přes polední spaní malýho a večer místo mého spaní :mrgreen:

poki ten fialový set s tou kočičkou :potlesk: :palec: je nádhernej

já dělám taky když malá spí, ale většinu prokecám na emiminu, nebo jdu večer spát :think: , takže mi to jde pomalu :roll:

já kecám a u toho háčkuju :mrgreen: … a díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
20.10.11 21:15

no to já háčkuju jen večer, když holky spí. jenže do toho chodím ještě 2× týdně na angličtinu, takže toho času moc není. já ale háčkuju jen pro svoje holky, na zakázku bych si zatím netroufla - ještě mi to zase tak dobře nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 21:23

poki no nádhera ((-: inspirace jak blázen.

no a teď jedna perlička, jak tady maci přišla na to, že šála může jít do obloučku ((-: tak dneska jsem vytáhla zimní věci, jako čepice a šály a hádejte co jsem vytáhla, no jednu šálu dělanou sice ne do kulata, ale do špičky, co mi háčkovala moje mamka, totální profík co se týče háčku ((-: a to jí mám asi tři roky ((-: pak vyfotím, protože je moc hezká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 21:25

jo a já nestíhám, sice domácnost lehce zanedbávám, ale nesmím zase moc, hodně dětí, takže se teď nikde nepropaguju a kdyby náhodou, tak si musí počkat až do prosince, já to fakt nestíhám. a od příštího roku zdražím (-: pokud si někdo ode mě bude chtít něco koupit, tak na cenu koukat nebude. zase mě to nic moc nevydělá, takže ať se mi to aspoň zaplatí, jinak si budu háčkovat pro nás, mám v hlavě spoustu nápadů a nemůžu je realizovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
20.10.11 21:31
Macík74 píše:
moniko krááása! a vidím že ty miminkovské máš háčkované jak háčkuješ máš nějaký postup??? já je pletu! háčkovat neumím.. :wink:

no ako úprimne straaašne dlho som rozmýšlala ako na to.. už som si aj ihlice kupila.. a včera z ničoho nič som chytila háčik a do hodiny bola čiapka na svete…
mám to v hlave. a ja moc návody písať neviem ale nie je to ťažké..
začnem robiť ako keby klasickú čiapku - 3ro spojím do kruhu a potom krátke stlpiky ž do požadovanej veľkosti. potom iba tak to trištvrťky robím a vždy ked prídem na koniec tej trištvrtky tak otočím to a idem speť. proste aby to nebol kruh … kd už to mám tak veľké ako potrebujem tak začnem robiť dlhé stlpiky a to sa mi pekne tvaruje do obluka… potom tam dám nejakú efektnu priazdu ešte.. :-)
inak to neviem popísať… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 21:33

Aty taky jsem nad tím uvažovala.. že přidražím.. protože i příze šla dooost nahoru! háčkuju a dělám zásadně z nové příze! nikoli z párané… ještě vždy koupím barvičky co si kdo představuje!
a přesně.. teď mi to vychází cca 10 - 20 kč na hodinu! mám toho až nad hlavu - fakt na měsíc a půl zakázek.. a jsem z toho nervní!
kdo bude chtít tak si objedná! :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
20.10.11 21:33
veveruskaa píše:
Moni mě fascinuje ta chlupatá vlna nádherná :palec: :potlesk: já bych se do toho zamotala :lol:

nezamotala. ono ked už háčkuješ nejakú dobu ide to samo .-D

poki kráásny set. fascinuju ma tie tvoje šále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 21:50

Aty a hele dělám tu šálu na krátko. tzn. háčkuju stejný vozrek DS a ŘO … ale dělám šířku šály.. a konce zaháčkovávám… tak snad to klapne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.10.11 22:00

maci jako že je jenom jako límec, jednou překřížená ((-: jo jinak udělala jsem foto návod na výrobu domácího chleba, tak sem házím odkaz. je výbornej a jednoduchej. to jenom tak bokem ((-:

https://www.emimino.cz/…chleba-7300/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.10.11 22:45

Aty bude dlouhá 150 cm… mám zatím asi 70 cm… takže makám na ní..
chleba dobrý! a hele ty máš pekárnu a zaděláváš v míse ručně??? 8-o chápu to????
nahážu vše do pekárny chleba… hodím program těsto.. a pak už jen vykydnu krásné těsto.. udělám bochník.. a vypadá cca takto! :wink: praskliny se dělají méně když dáte do trouby současně plecháček s vodou.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.10.11 22:55

Tak jsem u našich v Nejdku a zítra se chystám jít nakoupit zase nějakou vlnu, těch 8kg co mám doma mi nestačí :mrgreen:
Chci koulit tyto:
Lada Luxus
Lada Multicolor
Iva
Maxi
a ještě omrknu co bude v akci, tam ase nechám tak litr :oops:
Nevíte někdo jestli se hodí ta Iva a Maxi i na čepičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
20.10.11 22:56

teda holky, vy se ale činíte :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie