Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
21.10.11 15:08
Mysicka31 píše:
Takto dopadl můj nákup v prodejně Vlnapu :mrgreen:

Teeeda!!! To je zásobička..Pěkný :palec: Manži neboj, už s tim stejně nic neudělá :lol: Max. drožku zadržkuje.. Jinak čapka super a modelka taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
21.10.11 15:09
kozisek píše:
Myšičko, to je hromada :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: já také ráda nakupuji vlnu, teď jsem tedy nakoupila tu Glorii :palec: A pleteš na tom stroji? :think: čepka pěkná i ty :wink:

Všechny výtvory opět :huban: já prostě nestíhám ani dočítat :nevim:

Aty, chleba teprve prostuduji, to mě také zajímá :lol:

Já došudlala další z Dory a teď se chci vrhnout na nějakou ušanku, teplou, děláte třeba z dvojité Lady? nebo stačí jedna. Dneska opravdu zima jak v „ruským filmu“ :roll: Auto není naše :oops: :lol:

Ta je pěkná!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.10.11 15:19

holky poraďte, vrhla jsem se na čepici
základ je fialová (malá má fialový boty), chci kombinovat s bílou (možná jemně smetanová) a řeším jestli přidat na oživení malinovou, co myslíte?
už jsem si udělala zkušební vzorek, ale mám pocit, že ta malinovka tu fialovou jakoby hodně ztlumí a není to ono, prodavačka v obchodě mě přesvědčovala, že něco na oživení tam musím dát (tak jsem tu malinovku vzala), a teď nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.10.11 15:25

katek máš fotku???? líp se poradí.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.10.11 15:27
saiiimona píše:
kozisek píše:
Myšičko, to je hromada :potlesk: :potlesk: :potlesk: :lol: já také ráda nakupuji vlnu, teď jsem tedy nakoupila tu Glorii :palec: A pleteš na tom stroji? :think: čepka pěkná i ty :wink:

Všechny výtvory opět :huban: já prostě nestíhám ani dočítat :nevim:

Aty, chleba teprve prostuduji, to mě také zajímá :lol:

Já došudlala další z Dory a teď se chci vrhnout na nějakou ušanku, teplou, děláte třeba z dvojité Lady? nebo stačí jedna. Dneska opravdu zima jak v „ruským filmu“ :roll: Auto není naše :oops: :lol:
Ta je pěkná!!! :potlesk:

děkuji :huban: :huban:

katek, ta moje čepička je v téhle kombinaci-tedy není to fialová, ale hodně podobná, takže vidíš s bílou jak to vypadá, bez autíčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.10.11 15:29

barvy jsou trošku ztlumené od blesku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
21.10.11 15:31

ta se mi moc líbí :palec: , ta tvoje barvička je něco mezi těma mýma dvěma (fialová, malinová)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.10.11 15:36
No co, kdyžtak budeme jíst vlnu :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:
¨Tak to mě neskutečně pobavilo :)

Jinak další nové čapky jsou krásné.

Poki, ty máš ooobr 1* podtrženou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.10.11 15:38

hele ale mě se to co tvoříš líbí… vypadá to podle mě pěkně.. jedině dej jen fialovou a bílou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
21.10.11 15:52

vy tu toho stíhate popísať teda :-D
ja som dnes ledva ledvas dokončila žirafu na objednávku. dnes má naša Stell zlý deň. v noci miesto spania rozprávala tak cez deň dospáva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
21.10.11 16:00
poki píše:
Monika0001 píše:
veveruskaa píše:
Moni mě fascinuje ta chlupatá vlna nádherná :palec: :potlesk: já bych se do toho zamotala :lol:

nezamotala. ono ked už háčkuješ nejakú dobu ide to samo .-D

poki kráásny set. fascinuju ma tie tvoje šále…
šály jsou nápad Aty :wink:

aha.. no to je jedno su kráásne!!!
Môžem sa isšpirovať? nie že by som teraz mala čas na to :-D ale tak raz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.10.11 16:01
Macík74 píše:
hele ale mě se to co tvoříš líbí… vypadá to podle mě pěkně.. jedině dej jen fialovou a bílou!

Já bych zase dala jen malinu a fialku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.10.11 16:03
Macík74 píše:
Myšičko hele máš super zásoby..... kdybych vysypala veškerou přízi tak mám možná taky takovou hromadu! jenže kdybych to spočítala tak v tom mám víc pěněz! takže jsi nakoupila levně! :palec:

Macíku jasně, asi jenom 4 klubíčka nebyla v akci, jinak všechno jo :mrgreen: ono když vlnu co stojí normálně klubko 60kč a protože už je toho málo nebo místo 100g je tam 85g nebo 110 apod. no a dostanu ho za 16-20kč, tak to se nakupuje :mrgreen: něco bylo třeba 100% vlna 10kč/50g ;-) … no nekup to :oops: něco bylo třeba a 150kč kilo :mrgreen: samo jsem nebrala celý kilo, to už bych nepobrala :mrgreen: … no, doma bych pak mohla vysypat a vyfotit úplně všechno co mám, to by se asi nevešlo ani na fotku :mrgreen: :mrgreen: a koukám že mamka tu ve skříni má taky ještě takový dobrý 2kg vlny a kilo chemlonu, asi časem zabavím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.10.11 16:29
Mysicka31 píše:
Macík74 píše:
Myšičko hele máš super zásoby..... kdybych vysypala veškerou přízi tak mám možná taky takovou hromadu! jenže kdybych to spočítala tak v tom mám víc pěněz! takže jsi nakoupila levně! :palec:
Macíku jasně, asi jenom 4 klubíčka nebyla v akci, jinak všechno jo :mrgreen: ono když vlnu co stojí normálně klubko 60kč a protože už je toho málo nebo místo 100g je tam 85g nebo 110 apod. no a dostanu ho za 16-20kč, tak to se nakupuje :mrgreen: něco bylo třeba 100% vlna 10kč/50g ;-) … no nekup to :oops: něco bylo třeba a 150kč kilo :mrgreen: samo jsem nebrala celý kilo, to už bych nepobrala :mrgreen: … no, doma bych pak mohla vysypat a vyfotit úplně všechno co mám, to by se asi nevešlo ani na fotku :mrgreen: :mrgreen: a koukám že mamka tu ve skříni má taky ještě takový dobrý 2kg vlny a kilo chemlonu, asi časem zabavím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já chci taky, kde že to je? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.10.11 16:44

dorazily mi další tři čepičky od zlaté nejzlatější kerolen,večer vložím,budete čučet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat