Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4282
22.10.11 19:49

Poki-dík,to si piš,kolikrát to ani sama nepoznám,u autíček jsme dělala každému jiná kolečka a u pejsků barvu uší apod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 19:53

Jaruško moooc pěkný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.10.11 19:54

Mám taky další pro syna mé kamarádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 20:12

poki krááása!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
22.10.11 20:17

Poki-úžasná :potlesk:
Macíku-díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.10.11 22:47

Ahoj,me capka trva jak kdy 2-3dny někdy i týden ;) ale nejhorší jsou pro me aplikace. To nez udělám, a rozhoupu se je nasit. To ke doba. Ted tu třeba mám dve capky a jednu sálu, ale bez aplikaci;)

Poki,Jaru paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.10.11 08:57
Jaroslava1 píše: Šáji-to je paráda,Kerolen je jednička :potlesk:
Macíku-bomba :hug:
Já se s čepkou taky patlám podle toho jak je čas,někdy večer,jindy 2 dny. :mrgreen:
Tak jsem udělala klukům tuhle:včera jsem zvládla jednu a dnes jsem dávala bambulu

No nádhera a** Poki** také :palec: :palec: :potlesk:

Maci, to já si jen tak zapřemýšlela, že ty děti se dávají hodně do džínového a tmavého. Honzík má bundičku také z koženky :nevim: :oops: Třeba šája, to je vzor matek, veselé, světlé :-P

Holky, ty zimní z jedno nebo dvoj Lady :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
23.10.11 09:27

Já myslím, že jednoduse, jinak by to bylo moc tvrdé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
23.10.11 09:40

jé kožíšku díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.10.11 10:11

já mám taky ráda na syna barvičky.. jsem naprosto ujetá do oranžové! takže jsme měli next oranžovou bundu a k tomu tm. hnědé kalhoty vypadal super!
teď máme TCM komplet z loňska… a sv. modrou bundu s tm. modrou… a pak tm. hnědou bundu…
takže letošní čepice budou modro-hnědé…
a ladu určitě na jednoducho.. je tak tlustá že kdybys dala na dvojito máš z toho prkno.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.10.11 11:27

Tak jsem včera večír (tedy dneska po půlnoci :mrgreen: ) dodělala tu čepičku pro Kiki, ušanku nebo jak se jim říká, ale přijde mi to nějaký veliký a děsně jí to na těch uších odstává :-( nevím co s tím :cry: jestli tam dát šňůrku? nebo jí nechat na příští rok a udělat menší :nevim: na to nevim jestli by mi ale vyšlo potom na svetr+čepici+rukavice, ponožky a možná šálu :think: a už fakt teda nepářu, kvůli tomu že jsem chtěla dělat ty copánky na čepičce, tak sem to dělala celý několik dní a strávila nad tím snad 12 hodin, možná i víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.10.11 11:27

A tady jsme venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
23.10.11 11:33

Mysicko-je to krása,já bych dala šnůrky jako druhé zavazování a copánky by byli jak jsou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.10.11 12:08
Jaroslava1 píše:
Mysicko-je to krása,já bych dala šnůrky jako druhé zavazování a copánky by byli jak jsou :hug:

Jaroslavo, děkuji :-)
Tak nějak jsem to myslela, ale nevím jestli to pomůže, čepička se jí i dost přetáčí na stranu :-( nevím jestli je to jím že je jí trochu větší? Nebo možná i tím jak se vrtí v kočárku a hlavičkou se opírá… Zatím háčkovanou nebo pletenou čapku jako takovou neměla, jen ty slabé natahovací bavlněné nebo fleecové… Háčkovanou má tu fialkovou, ale ta je jí fakt o dost větší, bude i příští rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.10.11 12:10

myšičko já ti řeknu v čem je chyba ((-: uši jsi dala moc do zadu, takže doporučuju rozpárat, uši dát blíž k obličeji a ještě než je uděláš, tak upárni dvě řady DS a udělej 4 řady KS, ta čapka se trochu stahne, nebude tak pružit, pak ty uši dej blíž k obličeji a čapka bude sedět jak ulitá (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat