Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Poki-dík,to si piš,kolikrát to ani sama nepoznám,u autíček jsme dělala každému jiná kolečka a u pejsků barvu uší apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,me capka trva jak kdy 2-3dny někdy i týden
ale nejhorší jsou pro me aplikace. To nez udělám, a rozhoupu se je nasit. To ke doba. Ted tu třeba mám dve capky a jednu sálu, ale bez aplikaci;)
Poki,Jaru paráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše: Šáji-to je paráda,Kerolen je jednička
Macíku-bomba
Já se s čepkou taky patlám podle toho jak je čas,někdy večer,jindy 2 dny.
Tak jsem udělala klukům tuhle:včera jsem zvládla jednu a dnes jsem dávala bambulu
No nádhera a** Poki** také
![]()
Maci, to já si jen tak zapřemýšlela, že ty děti se dávají hodně do džínového a tmavého. Honzík má bundičku také z koženky
Třeba šája, to je vzor matek, veselé, světlé ![]()
Holky, ty zimní z jedno nebo dvoj Lady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám taky ráda na syna barvičky.. jsem naprosto ujetá do oranžové! takže jsme měli next oranžovou bundu a k tomu tm. hnědé kalhoty vypadal super!
teď máme TCM komplet z loňska… a sv. modrou bundu s tm. modrou… a pak tm. hnědou bundu…
takže letošní čepice budou modro-hnědé…
a ladu určitě na jednoducho.. je tak tlustá že kdybys dala na dvojito máš z toho prkno.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem včera večír (tedy dneska po půlnoci
) dodělala tu čepičku pro Kiki, ušanku nebo jak se jim říká, ale přijde mi to nějaký veliký a děsně jí to na těch uších odstává
nevím co s tím
jestli tam dát šňůrku? nebo jí nechat na příští rok a udělat menší
na to nevim jestli by mi ale vyšlo potom na svetr+čepici+rukavice, ponožky a možná šálu
a už fakt teda nepářu, kvůli tomu že jsem chtěla dělat ty copánky na čepičce, tak sem to dělala celý několik dní a strávila nad tím snad 12 hodin, možná i víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysicko-je to krása,já bych dala šnůrky jako druhé zavazování a copánky by byli jak jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Mysicko-je to krása,já bych dala šnůrky jako druhé zavazování a copánky by byli jak jsou
Jaroslavo, děkuji ![]()
Tak nějak jsem to myslela, ale nevím jestli to pomůže, čepička se jí i dost přetáčí na stranu
nevím jestli je to jím že je jí trochu větší? Nebo možná i tím jak se vrtí v kočárku a hlavičkou se opírá… Zatím háčkovanou nebo pletenou čapku jako takovou neměla, jen ty slabé natahovací bavlněné nebo fleecové… Háčkovanou má tu fialkovou, ale ta je jí fakt o dost větší, bude i příští rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
myšičko já ti řeknu v čem je chyba ((-: uši jsi dala moc do zadu, takže doporučuju rozpárat, uši dát blíž k obličeji a ještě než je uděláš, tak upárni dvě řady DS a udělej 4 řady KS, ta čapka se trochu stahne, nebude tak pružit, pak ty uši dej blíž k obličeji a čapka bude sedět jak ulitá (((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit