Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
23.10.11 12:11

jinak já vím, že je tonejméně populární řešení párat, ale budeš nejvíc spokojená, než to různě nastavovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
23.10.11 12:32
Aty píše:
myšičko já ti řeknu v čem je chyba ((-: uši jsi dala moc do zadu, takže doporučuju rozpárat, uši dát blíž k obličeji a ještě než je uděláš, tak upárni dvě řady DS a udělej 4 řady KS, ta čapka se trochu stahne, nebude tak pružit, pak ty uši dej blíž k obličeji a čapka bude sedět jak ulitá (((-:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.10.11 12:33

ATY určitě máš pravdu!
nebo zkusit pod ty copánky opravdu šňůrky na zavázání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.10.11 13:13

Mysi, to je z té vlny, na kterou se taky můžu těšit? :-P Čepička je krásná, já bych ji taky předělala jak píšou holky.

Tuhle jsem třeba včera párala asi třikrát :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.10.11 13:15

hkac krása! sluší! fakt moc! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.10.11 14:01

Holky, vím že to myslíte dobře, ale já už fakt na párání nemám sílu :zed: to udělám raději ještě jednu novou, stejnou, už upravenou :nevim: Mám pak celou čapku obháčkovanou krátkým sloupkem a zakončeno tím račím co mi nešel… a páře se to fakt blbě :-(
Myslela jsem si že jsou ty ouška moc vzadu, sem viděla hned jak sjem jí to nasadila na hlavu :-( a to jsem to před uděláním měřila několikrát :zed: jenže pak jsem malou dala spát a už jsem nemohla přeměřit před dokončením…
Zatím jí to nechám, udělám svetřík a rukavičky (ty už jsem taky asi 3× párala :zed: ) a pak možná novou čepici… to vidím že než to dokouzlím a vychytám, tak to bude tak na vnoučata :think: :oops: :zed:

Hkac, jj, to je ta vlna :palec: a i ten zbytek pro tebe mám, jen tu bílou mi asi dala jinou než jsme chtěly :-( ale sem si až doma všimla že je to jiná když se mi zdálo že není tak sněhobílá (pod zářivkama to vidět nešlo, ale na denním světle už jo), ale byla za stejnou cenu, tak to asi nechám, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.10.11 14:41

Mysi, nevadí, to je úplně jedno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
23.10.11 14:42
Mysicka31 píše:
Holky, vím že to myslíte dobře, ale já už fakt na párání nemám sílu :zed: to udělám raději ještě jednu novou, stejnou, už upravenou :nevim: Mám pak celou čapku obháčkovanou krátkým sloupkem a zakončeno tím račím co mi nešel… a páře se to fakt blbě :-(
Myslela jsem si že jsou ty ouška moc vzadu, sem viděla hned jak sjem jí to nasadila na hlavu :-( a to jsem to před uděláním měřila několikrát :zed: jenže pak jsem malou dala spát a už jsem nemohla přeměřit před dokončením…
Zatím jí to nechám, udělám svetřík a rukavičky (ty už jsem taky asi 3× párala :zed: ) a pak možná novou čepici… to vidím že než to dokouzlím a vychytám, tak to bude tak na vnoučata :think: :oops: :zed:Hkac, jj, to je ta vlna :palec: a i ten zbytek pro tebe mám, jen tu bílou mi asi dala jinou než jsme chtěly :-( ale sem si až doma všimla že je to jiná když se mi zdálo že není tak sněhobílá (pod zářivkama to vidět nešlo, ale na denním světle už jo), ale byla za stejnou cenu, tak to asi nechám, co? :nevim:

A co ji podšít fleecem? Tim ten vnitřní obvod taky zmenčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.10.11 16:23

ahoj, můžete mě někdo poradit? začala jsem háčkovat čepičku podle návodu na MMB, jenže v půlce jsem si všimla, že čepička je prostě malá a zjistila jsem, že paní má větší háček a tudíž mě to nevychází, jenže je to asi jediná čepička, kterou zvládnu :-?
neporadíte mě někdo nějaký návod, kde by byl potřeba háček č.2,5 a byla fakt jednoduchá, bez návodu to neuháčkuju, nevím jak mám přidávat s takovým háčkem aby čepička seděla :think:

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

bylo to podle tohoto návodu, jenže paní má o číslo větší háček a tudíž asi i silnější přízi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.10.11 16:42
goldenka píše:
ahoj, můžete mě někdo poradit? začala jsem háčkovat čepičku podle návodu na MMB, jenže v půlce jsem si všimla, že čepička je prostě malá a zjistila jsem, že paní má větší háček a tudíž mě to nevychází, jenže je to asi jediná čepička, kterou zvládnu :-?
neporadíte mě někdo nějaký návod, kde by byl potřeba háček č.2,5 a byla fakt jednoduchá, bez návodu to neuháčkuju, nevím jak mám přidávat s takovým háčkem aby čepička seděla :think:

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

bylo to podle tohoto návodu, jenže paní má o číslo větší háček a tudíž asi i silnější přízi

Goldenko, já jsem strašný kopyto, ale návody od týhle paní jsou podle mne ty nejjednodušší, tudíž nejlepší. Já se naučila háčkovat podle tohoto http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
tam i ona píše, jak máš dítěti změřit hlavu, tu rovnou základnu uháčkovat do požadovaného průměru a pak už jenom rovně bez přidávání do požadované délky. Já podle toho návodu háčkuju i z jiných přízí než Camilla, na velikosti háčku též nezáleží (ten se dle mě volí podle příze a podle toho, jak moc to chceš „volné a díraté“ na velikost čepičky nemá vliv). Tak snad se zadaří, kdyžtak zkušenější holky poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.10.11 16:44

goldenko to je těžký! chce to zkoušet a zkoušet… já své první čepice zkoušela háčkovat a párala stále dokola!
než jsem přišla na to jak asi velkou musím mít tu základní placku… pro určitou velikost..
návod máš jistě dobrý… jen to zkus znovu když je malá udělej ještě pár řad s přidáváním a znovu to zkus.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.10.11 16:48

tak já dokončila další… je bez aplikace paní si bude na ní vyšívat synovo jméno.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.10.11 16:48

Hkac, super čepice, sluší :palec:
Prosím, prosím, dejte sem ještě někdo čepice i pro dospělé, klidně i pro chlapy, jestli jste se o to někdo pokusil. Já mám děsně velkou kebuli, na mě se čepice normálně koupit nedá, tak bych ráda něco jednoduchého spáchala i na sebe, ale zrovna bekovka ani baret mi nesluší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.10.11 17:13

jsem hrozně netrpělivej člověk a to párání mě vytáčí :mrgreen: no asi mě nic jinýho nezbyde, budu muset pokračovat, vypárala jsem to a začnu znova :roll: moc hezký čepičky, kéž by jsem jednou taky takový uměla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.10.11 18:58

já jsem dělala podzimky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie