Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
22.10.11 09:49

macíku, šáji, nádherné fotky :potlesk: :palec: macíku jsi borec, ale to vlastně všichni tady :potlesk: :potlesk: :potlesk:
ta žirafa je neskutečná :lol:

Já mám druhou čepku hotovou, tak počkám na ty kittynky, půjdu ještě zapravit a udělám si nějaké kytičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
22.10.11 09:50

Mně trvá čepička tak 4 hodiny, složitější i 5. Za hodinu mám tak základní placku 8-)

Všechny výtvory jsou moc hezké :palec:

Já chci večer sfouknout jednu děrovanou (na příští léto), teplejších už má malá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 09:53

veveruško díky..
já jednu dělám taky čtyři hodiny někdy i víc… když je to se vším všudy.. jen jsem začla zaháčkovávat konce a začátky… zatím jsem zapošívala.. :palec: tak to snad taky ušetří čas.. :palec:
miminkovskou mám tak za 2 hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.10.11 11:56
Macík74 píše:
tak napjatě čekám na fotky od šáji :wink:
a já dodělala sovičkový kompletík.. mrkněte..
http://img.fler.cz/…d76af383.jpg

maci - to je nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.10.11 11:59

Já dělám čepičku tak 2-3 dny :mrgreen: , protože malej už tolik nespí :mrgreen:

Šáji - :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.10.11 13:14

šáji - čepičky jsou nádherné. nejvíce se mi líbí ta sovičková

já dělám čepičku tak 3 dny.včera jsem ale udělala rekord, stihla jsem ji za večer :pankac: . bylo to ale tím, že holky už v 19.15 spaly
musím ale ještě uháčkovat kytičky a našít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 13:35

poki díky…
musím to nafotit ještě za denního světla..
dělám další.. sakra mám toho fakt moc! ještě peču štrůdly… dělám pečený čaj, a marmeládu z aronie a hrušek.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
22.10.11 14:24

macíku, nenabíráš si toho na sebe nějak moc?
jinak si myslím, že se nemusíme tady v diskusi striktně držet tématu čepičky, klidně si můžem povídat o čemkoli,co Vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 14:41

šájo jj mám toho moc… ale odmítat jsem nechtěla… a tak se snažím, ale když už je to takhle moc.. jsem z toho fakt nervní… a taková celkově napjatá…
snad to už nějak dorubnu.. a pak budu brát méně zakázek.. šájo určitě si můžeme povídat i o jiném.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
22.10.11 15:11
Macík74 píše:
poki díky…
musím to nafotit ještě za denního světla..
dělám další.. sakra mám toho fakt moc! ještě peču štrůdly… dělám pečený čaj, a marmeládu z aronie a hrušek.. :roll:

Sovičková se povedla.
Na čaj se taky chystám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 15:14

zbylo mi trošku.. tak jsem si ho uvařila.. jsem sama zvědavá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.10.11 15:17

Holky zase krása :potlesk: :potlesk: akorát se zeptám, zdá se mi to nebo maminky hodně vyžadují i tmavší barvy :think: já si vždycky říkala, že děti mají být ve veselé světlé :nevim: Tak si jenom dumám :lol:

Pečený čaj je dobrý, ale doporučuji zavařit :wink: mě tedy bezinky vykvasily :zed: Já dělala verzi bez rumu, kvůli malému, aby měl přírodní a prostě to zkvasilo, no tatínek prohlásil, že na slivku dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.10.11 16:25

kožíšku nevím jak s těma barvama.. ale je fakt, že černou používám i dost.. a pak jsou to výrazné barvy zelené, tyrkys, růžová a červená fialová.. ty bych řekla že dost frčí..
a kombinace růžovo-hnědá.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
22.10.11 19:24

Šáji-to je paráda,Kerolen je jednička :potlesk:
Macíku-bomba :hug:
Já se s čepkou taky patlám podle toho jak je čas,někdy večer,jindy 2 dny. :mrgreen:
Tak jsem udělala klukům tuhle:včera jsem zvládla jednu a dnes jsem dávala bambulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.10.11 19:47
Jaroslava1 píše: Šáji-to je paráda,Kerolen je jednička :potlesk:
Macíku-bomba :hug:
Já se s čepkou taky patlám podle toho jak je čas,někdy večer,jindy 2 dny. :mrgreen:
Tak jsem udělala klukům tuhle:včera jsem zvládla jednu a dnes jsem dávala bambulu

Jaruško - to nemá chybu … a jak sis pěkně označila, která čepička je kterýho klučíka :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat