Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jj ten jsem našla.. ale nějak se ztrácím.. nahodíš ds kolik jich dáš??
a pak už jedeš relief. sloupek střídáš přední a zadní a postupně ubíráš???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci u tohoto kšiltu se dělá ne přední reliéfní a zadní reliéfní, ale
Přední reliéfní - dlouhý sloupek - přední reliéfní - dlouhý sloupek (to ze předu)
rub se jede zase zadní reliéfní - dlouhý sloupek - zadní reliéfní …
no a jinak si počítám cca těch 41 - 45 ok u zimní vlny, pokud je vlna tenčí, tak si dám oček trochu víc, aby ten kšiltík nebyl moc krátký. píchá se do PŘEDNÍ nitky u první řady, aby se ten kšilt zvedl.
Příspěvek upraven 19.10.11 v 23:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pak se sháčkovávají vždy první a druhý sloupek dohromady na začátku i na konci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty ty bláho to je těžký ne???
takže nahodím DS za zadní nitku cca 40 -45 očí.. a dál???
jedu neustále přední rel. sloupek??? otočím.. a pouze zadní? nebo se mezi dělá DS,????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano střídáš RS - DS - RS a ze předu je to přední a ze zadu pak zadní RS. vždy se píchá RS do RS a DS do DS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pak doporučuji obháčkovávat rakovýma okama ((-: vypadá to moc pěkně. a nebo pak krátkýma sloupkama v barvě kšiltu. pěkně se to sjednotí. těma rakovýma dělám v jiných barvách než je kšilt, vesměs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty když nahazuješ ty ds -těch 40 očí.. děláš to z rubu nebo lícu????? když to udělám z lícu vychází mi první řada pak jakoby zespodu kšiltu je to tak??? nebo z rubu.. a tím budu mít první řadu z lícu.. myslím toho střídání DS a rel. sl.. dík…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
první řadu jedu normálně z lícu. a teď si neuvědomuju, napsala jsem, že se píchá do přední nitky? nebo zadní? je noc, moc mi to memyslí. píchá se do PŘEDNÍ nitky.
první tři oka zháčkuju dohromady a pak poslední dvě taky, udělám 2 ŘO a otočím, mám ty dvě ŘO a první udělám Zadní dlouhý reliéfní sloupek a sháčkuju to s těma ŘO. a další bude DS, pak zase zadní dlouhý reliéfní sloupek a poslední dva sloupky zase sháčkuju. někdy to vychází, že končím DS, někdo RDS. udělám 2 ŘO a obrátím
třetí řada vychází zase z lícu a háčkuju dle toho jak to vychází, buď je první DS nebo Přední reliéfní dlouhý sloupek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
samo, že jsem to popletla ((-: už jsem to opravila i v prvním příspěvku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, ještě jednou vám moc děkuji za rady, bez vás bych čepičku neuháčkovala
háčkuju pouze po večerech, protože dceruška je náročná. Přidávám fotečku výsledku… Chyby tam jsou, ale snad to časem vylepším. Jinak jsem se chtěla zeptat jestli někde nemáte návod na šálu z malých bambulek
Koupila jsem si vlnu, ale teď nemůžu nic najít a takovou fantazii zatím nemám
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barviku no tak na začátečníka je čepička parádní ((-: krásná a povedená (-: no a bambulková šála zde: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je čistě profesionální práce ((-: a tak kytka no božská ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit