Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
19.10.11 22:42

macíku myslíš odkaz na cool kšilt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.10.11 22:43

jj ten jsem našla.. ale nějak se ztrácím.. nahodíš ds kolik jich dáš??
a pak už jedeš relief. sloupek střídáš přední a zadní a postupně ubíráš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 22:48

maci u tohoto kšiltu se dělá ne přední reliéfní a zadní reliéfní, ale

Přední reliéfní - dlouhý sloupek - přední reliéfní - dlouhý sloupek (to ze předu)

rub se jede zase zadní reliéfní - dlouhý sloupek - zadní reliéfní …

no a jinak si počítám cca těch 41 - 45 ok u zimní vlny, pokud je vlna tenčí, tak si dám oček trochu víc, aby ten kšiltík nebyl moc krátký. píchá se do PŘEDNÍ nitky u první řady, aby se ten kšilt zvedl.

Příspěvek upraven 19.10.11 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 22:49

pak se sháčkovávají vždy první a druhý sloupek dohromady na začátku i na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.10.11 22:50

aty ty bláho to je těžký ne???
takže nahodím DS za zadní nitku cca 40 -45 očí.. a dál???
jedu neustále přední rel. sloupek??? otočím.. a pouze zadní? nebo se mezi dělá DS,????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.10.11 22:51

jj už to snad chápu… jeden rel. a pak DS.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 22:53

ano střídáš RS - DS - RS a ze předu je to přední a ze zadu pak zadní RS. vždy se píchá RS do RS a DS do DS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 22:54

pak doporučuji obháčkovávat rakovýma okama ((-: vypadá to moc pěkně. a nebo pak krátkýma sloupkama v barvě kšiltu. pěkně se to sjednotí. těma rakovýma dělám v jiných barvách než je kšilt, vesměs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.10.11 22:57

aty když nahazuješ ty ds -těch 40 očí.. děláš to z rubu nebo lícu????? když to udělám z lícu vychází mi první řada pak jakoby zespodu kšiltu je to tak??? nebo z rubu.. a tím budu mít první řadu z lícu.. myslím toho střídání DS a rel. sl.. dík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 23:01

první řadu jedu normálně z lícu. a teď si neuvědomuju, napsala jsem, že se píchá do přední nitky? nebo zadní? je noc, moc mi to memyslí. píchá se do PŘEDNÍ nitky.

první tři oka zháčkuju dohromady a pak poslední dvě taky, udělám 2 ŘO a otočím, mám ty dvě ŘO a první udělám Zadní dlouhý reliéfní sloupek a sháčkuju to s těma ŘO. a další bude DS, pak zase zadní dlouhý reliéfní sloupek a poslední dva sloupky zase sháčkuju. někdy to vychází, že končím DS, někdo RDS. udělám 2 ŘO a obrátím
třetí řada vychází zase z lícu a háčkuju dle toho jak to vychází, buď je první DS nebo Přední reliéfní dlouhý sloupek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 23:03

samo, že jsem to popletla ((-: už jsem to opravila i v prvním příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.10.11 23:06

ok díky takže zepředu do přední nitky.. jdu to zkusit… :palec: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
19.10.11 23:14

Ahoj holky, ještě jednou vám moc děkuji za rady, bez vás bych čepičku neuháčkovala :palec: háčkuju pouze po večerech, protože dceruška je náročná. Přidávám fotečku výsledku… Chyby tam jsou, ale snad to časem vylepším. Jinak jsem se chtěla zeptat jestli někde nemáte návod na šálu z malých bambulek :) Koupila jsem si vlnu, ale teď nemůžu nic najít a takovou fantazii zatím nemám :D díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 23:18

barviku no tak na začátečníka je čepička parádní ((-: krásná a povedená (-: no a bambulková šála zde: http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
19.10.11 23:19

to je čistě profesionální práce ((-: a tak kytka no božská ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...