Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Hadriena hele nech si tu ironii ((((-: jo? (((-: cool homelesku stejně nikdo nechce ((-: dostane jí z jara jedna z dcer ((((-: příště se půjdu inspirovat na MMB (((-: tam mají některé maminky dobrý roztomiloučký kulaťoučký texty (-: a asi jim to funguje (((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hadriena
Tak snad jsi dostatečně silná osobnost, aby tě návštěva mmb nedeformovala natrvalo. Přeci jenom srdíčkovky a sluníčkovky jsou jako zažraná špína.
- Citovat
- Upravit
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přízí paola (akryl, bambus) od Toptexu? jak se z ní háčkuje, plete, jak drží tvar atd. Připadně i foto, abych viděla, jak se to nabarvení vzoruje. Díky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky ![]()
Jdu si pro radu. Jak na velikost čepiček?
Podle vzorečku obvod hlavy:3,14 mi to moc nevychází a musím čepičku dělat znovu.
Když háčkuji na syna, tak si to vždy zkouším, ale i přesto dost párám ![]()
Ráda bych také udělala nějaké kamarádkám a ty mají děti různých věků (od novorozenců po školáky).
Nemáte nějaký univerzální návod nebo rozpis rozměrů základních placek podle velikosti obvodu hlaviček nebo věku?
Moc by mi to pomohlo.
Děkuji za pomoc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, můžu se přidat. Háčkuju občas. Bohužel mám ted málo času, ale ráda se pokochám výtvory ostatních a také přispěji svými nápady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honska
Pěkné čepičky!
@Sion, zkus se podívat do časopisu Baby (pletení na děti). Tam rozměry jsou. Já klukovi podle návodu nepletu, neháčkuju. Vždy zkouším.
Jinak je důležité dítě metrem přeměřit v obvodu (kolem uší) a pak od čelank temeni. Asi od půlky čela přes celou hlavu až tam, kde obvykle čepice vzadu zasahuje. To má každé dítě jinak. Syn třeba má vzadu oblouk a ne všechny kupované čepice mu podle obvodu jsou. Beru většinou větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak já se po nějaké pauze vracím k háčkování. Zkusila jsem poprvé háčkované hračky a taky to šlo. Háčkuju bez návodů, podle fantazie, tak co jak přesně udělat se ode mně asi nikdo nedozví
. Něco z mé práce. Jinak teď radši šíju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honska píše:
@kubee Krásné, hlavně ta deka je boží
Děkuji! Deka je nejnovější pro miminko. Ještě se ji pokusím podšít, protože z rubové strany není moc hezká a taky, aby byla teplejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kubee krásné, deka a ta poslední čepička na dceři - nádhera
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit