Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky sos:) chystám se na kšilt, jak mám provést tohle : ZRDS a DS dohromady ?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zadní dlouhý sloupek obtočíš kolem sloupku z předchozí řady a do dalšího očka uděláš klasicky dlouhý sloupek. není to to očko u toho zadního dlouhého sloupku (to bys zdvojovala), ale další očko. snad to trochu je k chápání ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:tislerka82 píše:tislerko camilla na podzim ani zimu nezahřeje (-:
Aty suprová čepulka i aplikace, akurád bych jí asi dělala z camily či něčeho slabšího
to je mi jasné já taky myslela jenom tu aplikaci
čepulka je mi jasná, že je z teplejší příze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tišlerko aha ((-: ne já zkoušela tenčí přízi, ale pak jsou moc vidět ty díry, pokud je to tlustší, víc se ty mezírky zaplní a pak to vypadá víc celistvěji, mě to tak přijde… ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
tišlerko aha ((-: ne já zkoušela tenčí přízi, ale pak jsou moc vidět ty díry, pokud je to tlustší, víc se ty mezírky zaplní a pak to vypadá víc celistvěji, mě to tak přijde… ((-:
taky mam tu zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:Stune píše:Moc pěkná a můžu poprosit o návod, já to tady nějak nemůžu dohledat, tedy jestli někdo dával odkaz
tak já taky přidám jednu pro mou 10l neteřDěkuji
Ahoj, navod tu někde byl, ale ja to delala bez nej, jen podle toho co tu psaly holky, ale navod je myslím od Aty???
Já totiž už před delší dobou videla na yutobe navod na RDS a tak jsem jela podle toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Zase nádhera,a stune koník
koník není můj ale Aty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, v Kauflandu jsem viděla tu bambulkatou vlnu za 30,– Kč klubíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
tak jahůdková na přání je hotová… snad bude pasovat.. je to pro půlroční holčičku nemáte ji někdo? má 15 cm hloubku a 43 obvod.. (měřila mi známá skoro pěti měsíčního kluka ten má méně 14/41)
Macíku, ta je nádherná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:Aty píše:taky mam tu zkušenost
no vidíš to
já to mám v pohodě
tak asi hodně utahuju bo co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tislerka82 píše:Stune píše:no vidíš toAty píše:taky mam tu zkušenost
tišlerko aha ((-: ne já zkoušela tenčí přízi, ale pak jsou moc vidět ty díry, pokud je to tlustší, víc se ty mezírky zaplní a pak to vypadá víc celistvěji, mě to tak přijde… ((-:já to mám v pohodě
tak asi hodně utahuju bo co
Já mam asi silnej haček, musím na to pořídit slabší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:tislerka82 píše:Já mam asi silnej haček, musím na to pořídit slabšíStune píše:no vidíš toAty píše:taky mam tu zkušenost
tišlerko aha ((-: ne já zkoušela tenčí přízi, ale pak jsou moc vidět ty díry, pokud je to tlustší, víc se ty mezírky zaplní a pak to vypadá víc celistvěji, mě to tak přijde… ((-:já to mám v pohodě
tak asi hodně utahuju bo co
já používám na camču 2,5
- načítám...
- Citovat
- Zmínit