Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
21.9.11 17:20

Děkuji těm, co reagovaly na můj dotaz. Ten šev asi neviditelně neudělám, ale myslím, že se mi to povedlo celkem obstojně.

Chtěla bych udělat ještě rukavičky (z Merina). Takové ty obyčejné miminkovské a přemýšlím, jak vyřešit, aby nepadaly z ručičky.
Nemáte s tím někdo zkušenost nebo nápad, jak to dobře vyřešit? Napadá mě asi jen klasicky šňůrkou jako třeba u bačkůrek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.9.11 18:14

jj já to tak dělám uháčkuji řetízek - dvojitě.. aby se neazařezával. a provleču! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.9.11 18:30
Mysicka31 píše:
Tak toto je má první čepička na naší malé modelce :-D Dělala jsem podle návodu na MMB od paní Renaty

Myšičko (-: no tak ta paní Renata to jsem já ((-: čepička je moc povedená ((-: Se s ní pochlub i na MMB ((-: to platí i pro ostatní ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.9.11 20:19
Aty píše:
Mysicka31 píše:
Tak toto je má první čepička na naší malé modelce :-D Dělala jsem podle návodu na MMB od paní Renaty
Myšičko (-: no tak ta paní Renata to jsem já ((-: čepička je moc povedená ((-: Se s ní pochlub i na MMB ((-: to platí i pro ostatní ((-:

A jak? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
21.9.11 21:00

Tak holky, mám další :dance: … a konečně podle mého gusta, myslím tvar čepičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.9.11 21:21

teda poki ta je nádherná a ten šnek bomba nápad (-:

hkac no jestli jsi zaregistrovaná na mmb, tak si k sobě do alba nahraješ fotku a pak dáš jenom do komentu pod můj návod odkaz na tu tvou čepičku, nebo mi dáš tu fotku k dispozici a já jí tam vložím sama (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.9.11 21:28
Aty píše:
Mysicka31 píše:
Myšičko (-: no tak ta paní Renata to jsem já ((-: čepička je moc povedená ((-: Se s ní pochlub i na MMB ((-: to platí i pro ostatní ((-:

Aty, tak to klobouk dolu, tvé čepičky jsou fááákt úúúúžasný :palec: kde na to bereš čas? Já mám jen jedno dítko a dokopat se večer k tomu abych přes únavu vzala do ruky háček nebo jehlice (třeba místo čokolády :mrgreen: ) je docela boj, ale ukecám se když se těším na výsledek :wink:
Pošlu ti fotečku do SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.9.11 21:53

poki supeeer! a šnek je kráásný!
já jsem dodělala jednu na přání a naprosto jsem zapomněla ji vyfotit!
teď jsem rozdělala jahůdkovou.. a pak ještě bude jedna barevná.. a už se vrhám na zimní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.9.11 22:13

myšičko díky za fotečku (-:

no a já dodělala jednu srdíčkovou, akorát ještě dozdobit to srdíčko, je to pro desetiletou slečnu. no. a to jsem v koncích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
21.9.11 23:04
poki píše:
Tak holky, mám další :dance: … a konečně podle mého gusta, myslím tvar čepičky :wink:

Poki super :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
22.9.11 07:20

Poki-super, :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.9.11 11:47

Holky, díky za pochvalu, šnek mě napadl ze zoufalství :mrgreen: , tak jsem ráda, že se líbí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.9.11 11:58

Macíku - už jsem dnes dokončila bambulkovou šálu :dance: :dance: … díky moc za pomoc a inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
22.9.11 12:19

bambulková je nááádherná ((-:

no já včera s vypětím všech sil dodělala další čepičku pro tu desetiletou slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
22.9.11 12:22
Aty píše:
bambulková je nááádherná ((-:no já včera s vypětím všech sil dodělala další čepičku pro tu desetiletou slečnu.

tak to je :palec: :palec: - jak se dělá ten lem? … a z čeho jsi ji háčkovala, vypadá hodně teplá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat