Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Terrad píše:
http://m.youtube.com/watch?…
Jo, podle toho návodu to dělám, přesto se mi úplně nedaří, aby to vypadalo dokonale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevím, já se podle těchto návodů naučila háčkovat a spoj vidět není. Nitku pak zaháčkuju menším háčkem pod ostatní oka a je vše krásně rovné, nikde nic netrčí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opět ,krása
,žasnu.Holky jste šikulky.Já stihla dvě a čeká mě to ještě jednou,aby měl i ten druhý,ale v nemocnici jsem toho moc nestihla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jestli na tu s těmi střapkami mám nebo nemám udělat nějakou aplikaci,co vy na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, tak já na zimu objednala lada luxus ((-: no a tu co tu házela odkaz maci, tu barevnou, šíleně se mi líbí, čekám zásilku každým dnem.
no a včera jsem ještě dodělala aplikaci pejska ((-: dneska už to fičí poštou k majitelce.
jaruško ta modromodrá kombinace se prostě neomrzí ((-: co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a tady je můj zadní šev. když proužkuju, tak nenavazuju, jenom střídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee Aty ten pejsek je geniální, s dovolením okopíruju:))) modromodrá se mi strašně líbí, v týdnu chci mrknout někam do obchodu a něco dokoupit, vy kupujete přes net asi co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verčo okopíruj (-: já taky kopírovala ((-: tady je Nextovej originál ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
jo a tady je můj zadní šev. když proužkuju, tak nenavazuju, jenom střídám.
Taky střídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky mě se zdá lada na háčkování moooc tlustá!
![]()
a ten multicolor je ale super! koukám, když jsi objednala.. že ho ještě mají! jsou z toho naprosto boží svetry! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako maci těžká závist, že to máš tak blízko ((-: svetry nádherný ((-: jinak já tu ladu mám ráda, ty zimní čepice jsou vesměs z lady a navíc dvojitě ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit