Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Macík74 píše:
jj poki ještě tam není..
a určitě písni jak ti to půjde.. jinak na MMB je návod. tam to paní kombinuje s akrylem… a dělá nákrčníky… a akryl protože to pruží a přetáhneš přes hlavu!
díky mrknu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vy jste se činili,krásné práce všechny.Díky za rady na koupi vlny a šály jsou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky tak další moje výtvory. červená a modrá budou ještě s aplikací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty ty jsi dobrááá! ta žirafa je božííí
já mám jednu.. a teď dělám druhou… a nemůžu být hotová!
z čeho jsi je dělala??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky před dovolenou jsem procházela tyhle stránky a narazila na odkaz na facebook kde byly super čepičky, jenže to te dzaboha nemůžu najít, která jste ho sem dávala
ten od Macíka nemyslím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci díky ((-:
jojo to jsem já https://www.facebook.com/pages/Háčkované-čepičky-od-Reničky/185302388203466
děkuji za pochvalu ((-:
maci čepičky jsem dělala ze žinylky a glorie a Camilly. ta se žirafou, tak tu lesklou tmavě žlutou nevím ))-: to je moje zásoba klubíček z dřívějška a já mám klubíčkovač, takže orig. pásku jsem už kdysi dávno vyhodila )))-: bohužel, jinak vlna je pěkně lesklá. jo podklad aplikace je Batole dvojitě (krémová)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jáse taky pochlubím, protože jsem začátečník samouk a na každý výrobek jsem patřičně hrdá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě se zeptám, z čeho háčkujete na zimu. Doteď jsem háčkovala z Limone nebo Camily a teď jsem zkoušela Merino a dělá semi s ním dobře, jen potřebuju radu zkušenějších
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit