Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
hele já mám blízko vlniku!
jinak objednávám!
tak doděláno! ale na fotce vypadá hůř! protože je dnes tma jak v pytli..
http://img.fler.cz/…15236892.jpg
a klučičí
http://img.fler.cz/…58fea96f.jpg
na přání byli pejsci.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě dneska přišel balík a to Tango je tada hooodně silné
to to bude přibejvat jedna radost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-paráda a svetry také
![]()
Musím také udělat zásobu vln,aby bylo z čeho dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj první pokus o aplikaci (něco jiného než kytička)
. Až když jsem to vyfotila mi došlo, že chybí fousky, tak ty už tam jsou.
Já zimní háčkuju z Lady luxus, je to moje oblíbená příze (z akrylových). Tahle čepička je právě k jednomu svetru, který jsem pletla už Anežce a každému se moc líbí. Je to rolák z pružného vzoru (takový jakoby dvojitý lem, nevím, jestli to má nějaký název). Anežka ho nosila od necelého roku asi do 4 let, jen jsem pak připletla další lem. Mája ho nosí už druhý rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, nemáte někdo návod na auto, nejlíp policejní? Zkusím pohledat na MMB, ale potřebuju to ve středu, tak bych uvítala, kdybyste někdo měl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj tak ho dělám i já.. ![]()
další krásné věcičky - všechny chvááálím! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
včera jsem uháčkovala kus čepičky a ted vypárala,vlní se mi to jak blázen a je to nějaký velký,moje dítě má asi asymterickou hlavu nebo já nevím! taky se vám ta placka někdy vlní?? co s tím?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
moc přidáváš na této přízi co se vlní méně přidávej! když přidáváš hodně tak se vlní!
a pak ti vyjde obří… tím jak je hodně očí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vercaa píše:
včera jsem uháčkovala kus čepičky a ted vypárala,vlní se mi to jak blázen a je to nějaký velký,moje dítě má asi asymterickou hlavu nebo já nevím! taky se vám ta placka někdy vlní?? co s tím??
Macík74 píše:
moc přidáváš na této přízi co se vlní méně přidávej! když přidáváš hodně tak se vlní!a pak ti vyjde obří… tím jak je hodně očí…
Souhlas. Háčkuješ podle návodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj podle návodu. Vypárala jsem kus a zkusím přidávat podle sebe,jak to bude vypadat. Sakra přitom z Camily už mám tři čepičky a nevlnily se?? je to možný?? díky za radu holky!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit