Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
22.9.11 23:10

stune díky ((-: aplikace od nextu jsou naštěstí jednoduchých tvarů ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.9.11 09:53

Aty - čepička je úžasná :potlesk: . My máme z tého holčičkové kolekce sukýnku a sháníme svetýrek. Až ho seženu, tak se taky do ní pustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
23.9.11 10:08
Aty píše:
verčo okopíruj (-: já taky kopírovala ((-: tady je Nextovej originál ((-:

Aty můžu se zeptat jak jsi dělala toho pejska na modrou čepičku že to máš tak hezky šišaté?? kombinace dlouhých a krátkých sl??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.9.11 10:58

tak jahůdková na přání je hotová… snad bude pasovat.. je to pro půlroční holčičku nemáte ji někdo? má 15 cm hloubku a 43 obvod.. (měřila mi známá skoro pěti měsíčního kluka ten má méně 14/41)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.9.11 10:59

no a fotku jsem nedala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.9.11 11:09

Holky, vy mě štvete. Takových krásných čepiček - pro mě je to velká inspirace, ale už teď mají holky každá speciální čepičku snad ke každému tričku :mrgreen: . Už jsem od paní z MMB objednala různé barvy Camilly, takže budou další :roll: .

Teď jsem se pustila do pletení vlňáčků a ponožek z čisté vlny, takže trochu změna, a pak ještě uháčkuju dekorační síť holkám do pokojíčku. Dostala jsem jednu přízí, ze které sálá umělotina míle daleko, takže k ničemu jinému se moc použít nedá. Takhle aspoň bude smysluplně využitá :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
23.9.11 11:52

ta síť je dobrý nápad :palec: a čepičky máte parádní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.9.11 12:02
poki píše:
ta síť je dobrý nápad :palec: a čepičky máte parádní :potlesk:

Holky už mají v pokojíčku sítě na dvou stěnách :mrgreen: . Ale je to super v tom, že se dá hodně často měnit výzdoba, netrpí omítka a hlavně síť zvládnu připevnit i já sama jen s kladívkem v ruce :lol: . A zjistila jsem, že je skoro jedno, jakou má síť barvu (pokud není moc silná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
23.9.11 12:06
hkac píše:
poki píše:
ta síť je dobrý nápad :palec: a čepičky máte parádní :potlesk:
Holky už mají v pokojíčku sítě na dvou stěnách :mrgreen: . Ale je to super v tom, že se dá hodně často měnit výzdoba, netrpí omítka a hlavně síť zvládnu připevnit i já sama jen s kladívkem v ruce :lol: . A zjistila jsem, že je skoro jedno, jakou má síť barvu (pokud není moc silná).

a nemáš fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.9.11 12:17

mám a myslím, že jsem ji sem už dávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
23.9.11 12:19

fakt dobrý nápad :palec: … no, možná dávala, ale skleróza světem vládne :mrgreen: …dík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.9.11 12:20

teď z nich máme nástěnku z tábora (fotky, diplomy, výtvory atp)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.9.11 12:24
Vercaa píše:
Aty píše:
verčo okopíruj (-: já taky kopírovala ((-: tady je Nextovej originál ((-:
Aty můžu se zeptat jak jsi dělala toho pejska na modrou čepičku že to máš tak hezky šišaté?? kombinace dlouhých a krátkých sl??

verčo nene všechno krátký sloupek, ale zdvojovala jsem v určitých místech, tak aby to bylo šišaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.9.11 12:41

spíš bych potřebovala návod! :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10934
23.9.11 12:48

Aty suprová čepulka i aplikace, akurád bych jí asi dělala z camily či něčeho slabšího :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat