Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
stune díky ((-: aplikace od nextu jsou naštěstí jednoduchých tvarů ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - čepička je úžasná
. My máme z tého holčičkové kolekce sukýnku a sháníme svetýrek. Až ho seženu, tak se taky do ní pustím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
verčo okopíruj (-: já taky kopírovala ((-: tady je Nextovej originál ((-:
Aty můžu se zeptat jak jsi dělala toho pejska na modrou čepičku že to máš tak hezky šišaté?? kombinace dlouhých a krátkých sl??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jahůdková na přání je hotová… snad bude pasovat.. je to pro půlroční holčičku nemáte ji někdo? má 15 cm hloubku a 43 obvod.. (měřila mi známá skoro pěti měsíčního kluka ten má méně 14/41)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, vy mě štvete. Takových krásných čepiček - pro mě je to velká inspirace, ale už teď mají holky každá speciální čepičku snad ke každému tričku
. Už jsem od paní z MMB objednala různé barvy Camilly, takže budou další
.
Teď jsem se pustila do pletení vlňáčků a ponožek z čisté vlny, takže trochu změna, a pak ještě uháčkuju dekorační síť holkám do pokojíčku. Dostala jsem jednu přízí, ze které sálá umělotina míle daleko, takže k ničemu jinému se moc použít nedá. Takhle aspoň bude smysluplně využitá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
ta síť je dobrý nápada čepičky máte parádní
Holky už mají v pokojíčku sítě na dvou stěnách
. Ale je to super v tom, že se dá hodně často měnit výzdoba, netrpí omítka a hlavně síť zvládnu připevnit i já sama jen s kladívkem v ruce
. A zjistila jsem, že je skoro jedno, jakou má síť barvu (pokud není moc silná).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:poki píše:Holky už mají v pokojíčku sítě na dvou stěnách
ta síť je dobrý nápada čepičky máte parádní
. Ale je to super v tom, že se dá hodně často měnit výzdoba, netrpí omítka a hlavně síť zvládnu připevnit i já sama jen s kladívkem v ruce
. A zjistila jsem, že je skoro jedno, jakou má síť barvu (pokud není moc silná).
a nemáš fotku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fakt dobrý nápad
… no, možná dávala, ale skleróza světem vládne
…dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teď z nich máme nástěnku z tábora (fotky, diplomy, výtvory atp)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vercaa píše:Aty píše:Aty můžu se zeptat jak jsi dělala toho pejska na modrou čepičku že to máš tak hezky šišaté?? kombinace dlouhých a krátkých sl??
verčo okopíruj (-: já taky kopírovala ((-: tady je Nextovej originál ((-:
verčo nene všechno krátký sloupek, ale zdvojovala jsem v určitých místech, tak aby to bylo šišaté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty suprová čepulka i aplikace, akurád bych jí asi dělala z camily či něčeho slabšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit