Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19976
18.9.11 16:26

terrad, čepičky máš rozkošný a aty před Tebou fakt smekám, na tom FB nádherný kousky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.9.11 16:27

Terrad, ta je moc krásná, už jsi ji dávala na jinou diskuzi, že? Co je to za lemování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.9.11 16:37

terrrad moc pěkné! šájo tak si vymysli svou! ted dělám krásnou kmbinaci podzimní.. šedo-šafrán! holčička má takovou bundu.. ale paní chce opět pejska. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
18.9.11 16:44

macíku, tak já určitě nebudu chtít pejska :lol: chtěla bych něco čistě holčičkovského :wink: nápady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.9.11 16:45
chuanitka píše:
Terrad, ta je moc krásná, už jsi ji dávala na jinou diskuzi, že? Co je to za lemování?

Lem jsem udělala jenom z krátkých sloupků podél celé čapky. Nad holkama smekám, mě třeba ty aplikace moc nejdou a někdy mám teda problém pochopit i návod :oops: . Když už jsem v nouzi, tak předám PC chlapovi a ten to většinou pochopí, jenže neumí háček držet, takže se tu s tím patláme 2 hodiny :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.9.11 17:06

šájo já nevím motýlka.. kytičku… Kitty … berušku,… holčičku… jahůdku.. co já vím.. :lol: popř. mrkni na inspiraci někam a zkusíme.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
18.9.11 17:56

Terrad nádhera :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
18.9.11 18:34

Děkuji :oops: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
18.9.11 20:05

Holky, úúúžasný šepulky, po dlouhý době jsem sem zavítala zase a přechází mi zrak, jste prostě jedničky :palec: Já teď musela háček na chvíli odložit, předěláváme byt atd., tak je pořád co dělat, ale už se těším, až se na to zas vrhnu, doufám, že do tý doby nezapomenu to málo, co jsem se naučila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
18.9.11 20:42

maci čepičky jsem dělala ze žinylky a glorie a Camilly. ta se žirafou, tak tu lesklou tmavě žlutou nevím ))-:

Aty to mi nedělej já nevím kterou dřív :nevim: :mrgreen: prosimtě tu modrou proužkatou jsi dělala z Glorie nebo čeho? vypadá hezky teple na podzim ideální :think:

Příspěvek upraven 18.09.11 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
18.9.11 20:57

tu modrou proužkatou tu poslední, tak tmavě modrá je gloria dvojitě a žinylka + rakovejma okama camilla a je tam camillou ještě proužek těsně před kšiltem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
18.9.11 20:58

Aty děkuju už si píšu:) rakový oči musím nastudovat:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10934
19.9.11 09:29

ahojky, mocinko chvááálím čepulky máte to fakt nááádherné :palec: :palec:

já se po pracovním víkendu dostanu na čepulky až dneska :-?

Aty ta žirafka je božííííí super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
19.9.11 12:41

Ahoj! K chlubení nic nemám, ale chtěla jsem se zeptat, jak při háčkování čepičky měníte barvu, aby to bylo hezky dokonalé a nebyl vidět ten „šev“.
A když střídáte barvy, ustřihnete to pokaždé a navazujete novou nebo ji tam necháte? Nelíbí se mi, že to z rubu pak nevypadá moc hezky, když tam ten kousek vždycky trčí. Říkám si, že to pak může tlačit do hlavičky.
(Docela špatně se to popisuje…)

Budu ráda, když mi předáte své zkušenosti.
Já jsem totální začátečník a moc šikovná na to teda nejsem. Ale hlavně mě to baví! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
19.9.11 12:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat