Háčkované chobotničky pro nedonošence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Háčkované chobotničky pro nedonošence
Ahoj všem, dostala se ke mě výzva, že v nemocnici v Plzni potřebují chobotničky pro nedonošence a pustila jsem se do háčkování a chtěla bych poprosit, jestli by mi nějaká ochotná maminka změřila velikost její chobotničky (určitě je tu někdo kdo jí háčkoval). Háčkuji z Camila natural a zdá se mi to malinké. Jsem samouk a poprvé dělám něco podle návodu z nedoklubka. Předem moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Gaba80 Ahoj,já jí tedy neháčkovala, ale dostali jsme ji a je hlavička 6 cm vysoká a chapadýlka 14 cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petromila3 děkuji moc za info, tak to asi bude v pohodě. A přeji hlavně zdravíčko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gaba80 píše:
@petromila3 děkuji moc za info, tak to asi bude v pohodě. A přeji hlavně zdravíčko
není zač.
NO zdravíčko je potřeba, bohužel nám syn zemřel, ale chobotničku, kterou nám háčkovala sestřička na jipu jsme si nechali na památku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petromila3 píše:
není zač.
NO zdravíčko je potřeba, bohužel nám syn zemřel, ale chobotničku, kterou nám háčkovala sestřička na jipu jsme si nechali na památku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuje fb skupina nedoklubko i jen ohledne techto chobotnicek a jsou tam primo navody atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestra háčkuje a prý někde na netu je přesný postup, velikosti i materiál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavulenka @Mava děkuji holky, jí právě našla tohle https://www.fnplzen.cz/node/830 normálně háčkuji zvířátka co mají přes 50cm, tak jsem se lekla jak jsou chobotničky maličké - ale podle popisu petromila3 to bude ok - jsem spíš jen zazmatkovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chobotniček už jsem pár odevzdala, teď jsem se dostala k návodu na ponožky a je to super.
Mám hodit? Na odreagování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek budu ráda, když sem dáš návod. Třeba to taky zkusím a nebo někdo jiný. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zde botičky pro prďolky: https://fizule71.blogspot.cz/…ckovane.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Říkám si, že bych taky nějakou uháčkovala, ale kam jí pak dám? Někam pošlu? Nebo přímo odnést do nemocnice? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruš.B píše: Říkám si, že bych taky nějakou uháčkovala, ale kam jí pak dám? Někam pošlu? Nebo přímo odnést do nemocnice? Díky
můžu Ti poslat adresu koordinátorky pro Tvé město, nebo pokud máš v okolí porodnici tak to dát tam, oni si poradí.
Já háčkovala i bačkorky, jako oddych od chobotniček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit