Háčkované hračky - výplň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Mysicka31 Ahoj, já kupovala v galanterce duté vlákno. Pytel mě stál 85kč a zatím jsem z toho naplnila dvě hračky a téměř nic neubylo. Tuším, že toho bylo půl kila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat jestli nevíte, kde by se daly koupit takové ty malé plastové kuličky, které se často dávají do nožiček plyšákům, aby třeba stály. Nedává se to do celé hračky, ale jenom do části. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vetřu se s dotazem čím vyplnit háčkovaný puff? Koukala jsem na eps kuličky, šlo by to? Bude to držet tvar, když si na něj člověk sedne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se v Pardubicích jsem to nikde nesehnal, nedá se to koupit někde na internetu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KW píše:
@martina.se v Pardubicích jsem to nikde nesehnal, nedá se to koupit někde na internetu?
určitě - zagoogli - výplň kuličky, seženeš v hodně velikostech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
určitě - zagoogli - výplň kuličky, seženeš v hodně velikostech.
Tak ani na netu jsem nenašla nic, jen polystyrenové, tak asi neumím hledat…pokud i něčem víš, mohla bys mi sem hodit odkaz? Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KW píše:
Tak ani na netu jsem nenašla nic, jen polystyrenové, tak asi neumím hledat…pokud i něčem víš, mohla bys mi sem hodit odkaz? Moc děkuji
např tady : odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
např tady : odkaz
Děkuji, ale to je právě ono, já nesháním PES kuličky, ale klasický plast nebi něco těžšího, polystyren je moc lehký…
Ale díky za snahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit