Hadka mezi partnery

4
5.10.10 20:52

hadka mezi partnery

Chtěl jsem se zeptat když se hadam ze svojí holkou a ona mi dala mi kopačky a podle ní se mam zmenit aby jsmese nehadaly jak to mam udělat poradtě mi prosím vas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fletnicka
5.10.10 21:10

A proč jste se hádali? Ty hádky mají určitě nějaký důvod, jenom ty víš, co ti tvoje holka vyčítala. Pokud to bylo něco závažného a je v tvých silách to změnit, tak to určitě zvládneš. Pokud se ale hádáte kvůli blbinám, tak tvoje holka nejspíš jen hledá záminku pro to, abyste se mohli rozejít a ty se na to můžeš vyprdnout. Ty sám nejlíp víš, jaký je důvod vašich hádek. A pokud to nevíš, tak opravdu nejsi schopný to změnit a hledej holku, která bude mít víc porozumění pro tebe takového, jaký jsi.

• Citovat
  • Upravit
12154
5.10.10 21:58
fichtl9 píše:
Chtěl jsem se zeptat když se hadam ze svojí holkou a ona mi dala mi kopačky a podle ní se mam zmenit aby jsmese nehadaly jak to mam udělat poradtě mi prosím vas

Tak na to se budeš muset zeptat jí. A ona ti dala kopačky a doporučení, aby jsi se změnil? Proč? Udělal jsi jí něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.10.10 06:48

hadky mezi partnery

radúna píše:
fichtl9 píše:
Chtěl jsem se zeptat když se hadam ze svojí holkou a ona mi dala mi kopačky a podle ní se mam zmenit aby jsmese nehadaly jak to mam udělat poradtě mi prosím vas
Tak na to se budeš muset zeptat jí. A ona ti dala kopačky a doporučení, aby jsi se změnil? Proč? Udělal jsi jí něco špatného?

Protože jsem zarlil když jsme jeli doprovodit její kamošku k její babyčce,prej na to nervy už nema na to hadaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
6.10.10 07:13
fichtl9 píše:
radúna píše:
fichtl9 píše:
Protože jsem zarlil když jsme jeli doprovodit její kamošku k její babyčce,prej na to nervy už nema na to hadaní

Ty jsi žárlil na její kamarádku? No to je docela špatný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.10.10 07:21
martinka1510 píše:
fichtl9 píše:
radúna píše:
fichtl9 píše:
Protože jsem zarlil když jsme jeli doprovodit její kamošku k její babyčce,prej na to nervy už nema na to hadaní
Ty jsi žárlil na její kamarádku? No to je docela špatný ne?

jj je ale ja jí mam porad rad a nevím jak se mam změnit aby semnou ještě chodila a aby jsme se už nehadaly:(((((( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
6.10.10 07:55

No to ti neporadim. Můj první manžel byl taky takový. Žárlil i na kamarádky, jenže já to v té zamilovanosti neviděla, až mnohem později. Zakazoval mi, abych snimi chodila na kafe a pokec, takže jsem raději nikam nechodila, protože pak byli hrozné scény.Žárlil i na mojí vlastní sestru. Pochopitelně mě to začalo vadit a byl to jeden z mnoha důvodu, kdy jsem zažádala o rozvod. Kolikrát prosil, jak se změní, ale vždy mu to vydrželo chvíli, pak se mu vrátila ta pravá povaha. Takže se ani tvé přítelkyni nedivim, že tě opustila. Lepší teť, než později, když byjste byli svoji a měli děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
6.10.10 15:07

Podle mě se nikdo nedokáže změnit, maximálně se může chvíli snažit a utlumit to negativní, ale změnit se podle mě nejde. Stejně bys to akorát tlumil, užíral se uvnitř a pak stejně bouchl. Mimochodem žárlit na kamarádku mi přijde fakt dost, teď se neuraž, ale možná zkusit psychologa, pro tvoje dobro. Tohle totiž bude vadit každej holce. I my máme rády tu svou svobodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.10 07:21

Jj to bych měl skusit psychologa aby jsem se zmenil ale ja si myslím že jsem delal hovadiny tak kdybych je napravil tak nevím jestli by semno chodila dal ale ja vím že když se změním tak bude mno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ráďa 222
4.7.12 16:30

Fichtl9 - Nauč se česky!!! Kolik ti je??? Že žárlíš na její kamarádku??? :D :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky