Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý den. Píšu ohledně rady co snad už dělat protože už fakt nevím co. Nějakou dlouhou dobu se hadame s partnerem. Občas naráží na mou rodinu jaka je a mne to hrozne zamrzi a reknu potom taky své ale nikdy jsem nerekl zpětně na její rodinu křivé slovo. Taky se casto stává ze když je s kamarády tak je jakoby v chování jiny a často říká kamarádům ( koukni jak se ke mě chová, to je partnerka teda, to je teda projev lásky) a tak dále. Byla tu i situace kdy jsme byli venku s moji kamarádkou a před ni mi začal nadávat a ponižovat. Je hodně naladovy a když se vracím domu mam stres už z toho jakou bude mít naladu, jestli jsem něco neudělala blbě nebo tak. Opravdu už nevim do mam dělat.
Jak dlouho jste spolu? Máte děti?
Nebyla bych s někým z koho mám stres, když se vracím domů nebo vedle koho bych musela neustále hlídat a pozorovat, jakou má zrovna náladu, abych něco neudělala náhodou špatně.
Za tohle by mi vztah fakt nestál a už dávno bych byla pryč.
Rozejdi se s ním, to je to nejlepší, co pro sebe můžeš udělat. V tomhle „vztahu“ akorát ztrácíš čas a sebeúctu.
Tak my takhle na dálku těžko posoudíme, nakolik jsou jeho komentáře míněné vážně, nakolik z legrace. Takové to „podívej na ní, to je teda partnerka co?“ používáme mezi sebou i s manželem, takové poškádlení. Ale jsme spolu skoro 20 let, víme, že nejsme urážliví a že je to míněno s láskyplným humorem. Pokud tě ponižuje, shazuje před přáteli, kritizuje tvou rodinu a je na tebe hnusnej, tak nechápu, proč mu ještě říkáš „partner“.
@Anonymní píše:
Dobrý den. Píšu ohledně rady co snad už dělat protože už fakt nevím co. Nějakou dlouhou dobu se hadame s partnerem. Občas naráží na mou rodinu jaka je a mne to hrozne zamrzi a reknu potom taky své ale nikdy jsem nerekl zpětně na její rodinu křivé slovo. Taky se casto stává ze když je s kamarády tak je jakoby v chování jiny a často říká kamarádům ( koukni jak se ke mě chová, to je partnerka teda, to je teda projev lásky) a tak dále. Byla tu i situace kdy jsme byli venku s moji kamarádkou a před ni mi začal nadávat a ponižovat. Je hodně naladovy a když se vracím domu mam stres už z toho jakou bude mít naladu, jestli jsem něco neudělala blbě nebo tak. Opravdu už nevim do mam dělat.
Nějak se v tom ztrácím, chvilku jsi kluk, pak holka??
@arinecka píše:
Nějak se v tom ztrácím, chvilku jsi kluk, pak holka??
Taky jsem to úplně nepochopila.. ![]()
@Beckyttine5 píše:
Taky jsem to úplně nepochopila..
Třeba nám to vysvětlí ![]()