Hádka s partnerem neustále

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.3.22 01:27

Hádka s partnerem neustále

Dobrý den. Píšu ohledně rady co snad už dělat protože už fakt nevím co. Nějakou dlouhou dobu se hadame s partnerem. Občas naráží na mou rodinu jaka je a mne to hrozne zamrzi a reknu potom taky své ale nikdy jsem nerekl zpětně na její rodinu křivé slovo. Taky se casto stává ze když je s kamarády tak je jakoby v chování jiny a často říká kamarádům ( koukni jak se ke mě chová, to je partnerka teda, to je teda projev lásky) a tak dále. Byla tu i situace kdy jsme byli venku s moji kamarádkou a před ni mi začal nadávat a ponižovat. Je hodně naladovy a když se vracím domu mam stres už z toho jakou bude mít naladu, jestli jsem něco neudělala blbě nebo tak. Opravdu už nevim do mam dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3121
18.3.22 01:48
@Anonymní píše:
Dobrý den. Píšu ohledně rady co snad už dělat protože už fakt nevím co. Nějakou dlouhou dobu se hadame s partnerem. Občas naráží na mou rodinu jaka je a mne to hrozne zamrzi a reknu potom taky své ale nikdy jsem nerekl zpětně na její rodinu křivé slovo. Taky se casto stává ze když je s kamarády tak je jakoby v chování jiny a často říká kamarádům ( koukni jak se ke mě chová, to je partnerka teda, to je teda projev lásky) a tak dále. Byla tu i situace kdy jsme byli venku s moji kamarádkou a před ni mi začal nadávat a ponižovat. Je hodně naladovy a když se vracím domu mam stres už z toho jakou bude mít naladu, jestli jsem něco neudělala blbě nebo tak. Opravdu už nevim do mam dělat.

Jak dlouho jste spolu? Máte děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
18.3.22 05:15

Nebyla bych s někým z koho mám stres, když se vracím domů nebo vedle koho bych musela neustále hlídat a pozorovat, jakou má zrovna náladu, abych něco neudělala náhodou špatně.
Za tohle by mi vztah fakt nestál a už dávno bych byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 05:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
18.3.22 05:59

Rozejdi se s ním, to je to nejlepší, co pro sebe můžeš udělat. V tomhle „vztahu“ akorát ztrácíš čas a sebeúctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.3.22 06:56

Tak my takhle na dálku těžko posoudíme, nakolik jsou jeho komentáře míněné vážně, nakolik z legrace. Takové to „podívej na ní, to je teda partnerka co?“ používáme mezi sebou i s manželem, takové poškádlení. Ale jsme spolu skoro 20 let, víme, že nejsme urážliví a že je to míněno s láskyplným humorem. Pokud tě ponižuje, shazuje před přáteli, kritizuje tvou rodinu a je na tebe hnusnej, tak nechápu, proč mu ještě říkáš „partner“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.3.22 07:05

Ty jsi kluk nebo holka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
18.3.22 07:08

Udělat z něho expritele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
18.3.22 07:41
@Anonymní píše:
Dobrý den. Píšu ohledně rady co snad už dělat protože už fakt nevím co. Nějakou dlouhou dobu se hadame s partnerem. Občas naráží na mou rodinu jaka je a mne to hrozne zamrzi a reknu potom taky své ale nikdy jsem nerekl zpětně na její rodinu křivé slovo. Taky se casto stává ze když je s kamarády tak je jakoby v chování jiny a často říká kamarádům ( koukni jak se ke mě chová, to je partnerka teda, to je teda projev lásky) a tak dále. Byla tu i situace kdy jsme byli venku s moji kamarádkou a před ni mi začal nadávat a ponižovat. Je hodně naladovy a když se vracím domu mam stres už z toho jakou bude mít naladu, jestli jsem něco neudělala blbě nebo tak. Opravdu už nevim do mam dělat.

Nějak se v tom ztrácím, chvilku jsi kluk, pak holka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
18.3.22 07:54

Kopnout do zadku.
Jinak ze sebe uděláš neurotickou trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
18.3.22 07:55
@arinecka píše:
Nějak se v tom ztrácím, chvilku jsi kluk, pak holka??

Taky jsem to úplně nepochopila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33360
18.3.22 07:57
@Beckyttine5 píše:
Taky jsem to úplně nepochopila.. :nevim:

Třeba nám to vysvětlí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit