Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aqau Ty jsi sama očividně buď bez chlapa, anebo neskutečně nešťastná.
Zakladatelka tu psala o pomoc, tak si podobný sra**y piš někomu jinému. A když už píšeš, tak si aspoň zopakuj pravidla českého pravopisu, ať tu nevypadáš za blbku.
Radit od někoho, kdo nemá podle všeho úroveň a ani zkušenosti, bych si nenechala ani omylem.
@JaninkaŠtef píše:
@aqau Ty jsi sama očividně buď bez chlapa, anebo neskutečně nešťastná.Zakladatelka tu psala o pomoc, tak si podobný sra**y piš někomu jinému. A když už píšeš, tak si aspoň zopakuj pravidla českého pravopisu, ať tu nevypadáš za blbku.
Radit od někoho, kdo nemá podle všeho úroveň a ani zkušenosti, bych si nenechala ani omylem.
co kdyby ses aspon koukla, do jak staré diskuse odpovídáš, hrdinko.
@JaninkaŠtef píše:
@aqau Ty jsi sama očividně buď bez chlapa, anebo neskutečně nešťastná.Zakladatelka tu psala o pomoc, tak si podobný sra**y piš někomu jinému. A když už píšeš, tak si aspoň zopakuj pravidla českého pravopisu, ať tu nevypadáš za blbku.
Ty jsi úplně mimo. Reaguješ na dotaz z roku 2013. A Aqau tu byla naposledy v roce 2013. ![]()
@vokishka píše:
co kdyby ses aspon koukla, do jak staré diskuse odpovídáš, hrdinko.
Nadává do blbek. Ale blbá je @JaninkaŠtef
.
@topazio píše:
Ty jsi úplně mimo. Reaguješ na dotaz z roku 2013. A Aqau tu byla naposledy v roce 2013.
Ty jsi taky mimo, když reaguješ na můj starý komentář. Navíc se k Tobě vůbec nevyjadřuju, tak zalez. ![]()
P. S. Tolik komentářů tady, to asi máš život na nic, když tu cely dny vysedáváš a cpeš se lidem do diskuze. Bravo! ![]()
Příspěvek upraven 04.07.23 v 08:57
@topazio píše:
Nadává do blbek. Ale blbá je @JaninkaŠtef. [/citace
No tak podle všeho jsi blbá i ty, tak jsem rada, ze nejsem sama.
@JaninkaŠtef píše:
Ty jsi taky mimo, když reaguješ na můj starý komentář. Navíc se k Tobě vůbec nevyjadřuju, tak zalez.![]()
P. S. Tolik komentářů tady, to asi máš život na nic, když tu cely dny vysedáváš a cpeš se lidem do diskuze. Bravo!
Ty jsi prudce inteligentní osoba. ![]()
@JaninkaŠtef píše:
Ty jsi taky mimo, když reaguješ na můj starý komentář. Navíc se k Tobě vůbec nevyjadřuju, tak zalez.![]()
P. S. Tolik komentářů tady, to asi máš život na nic, když tu cely dny vysedáváš a cpeš se lidem do diskuze. Bravo!
Ty jsi evidentně nepochopila, co ti @topazio píše, jinak bys asi nenapsala takovou blbost. Zřejmě jsi stála v jiné frontě, když se rozdávala bystrost. ![]()