Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsi mu měla říct, že ti je jedno, jestli má nebo nemá rád lidi, ale že tě mrzí, že nemá rád vás… ![]()
No ja to mela tak celkem podobny, kecy typu chci byt sam, jsme samotar a blba bla a uz pul roku bydli s milenkou, mame 2 deti. No asi jsem te moc nepotesila ![]()
Mozna je jen prepracovany
Jaky byl driv, kdyz jste se poznali?
Taky mě napadla milenka, ale kdo ví, co ho žere
Jaké má zaměstnání? Ve velkém kolektivu lidí nebo je tam sám (kancelář, řidič?).
A zkusila jsi někdy mu děti nechat na několik hodin - kadeřník, nákupy, kávička s kamarádkou? Nebo prostě děti dát babičce (někdo na hlídání) a říct, hele táto, jdeme na večeři ![]()
A ještě jeden takovej poznatek - od se se mnou ponejvíc baví z práce, když mi zavolá. To je strašně žádostiv se dozvědět, co děláme, jak se máme. Pak přijede domu a zaleze do brlohu. ![]()
@Anonymní píše:
A ještě jeden takovej poznatek - od se se mnou ponejvíc baví z práce, když mi zavolá. To je strašně žádostiv se dozvědět, co děláme, jak se máme. Pak přijede domu a zaleze do brlohu.
Nejsem tvůj muž?
Když jsem před lety byla týden v Alpách, tak jsem provolala majlant. Po návratu mi trvalo 2dny, než jsme si zvykla zpátky na režim rodiny. To samé třeba z porodnice s druhým synem ![]()
Zakladelko - zkoušela jsi iniciativu výletů vzít do svých rukou? Jsou chlapi, kteří dlěají jen rodinné taxikáře, ale výlet s rodinou si užijí. jen je prostě nebaví to vymýšlet a plánovat ![]()
Tak at je vse v poradku, treba to nic neni a
Prejde to
Příspěvek upraven 15.12.13 v 22:52
@Anonymní píše:
@zoubky V práci vidí denně x desítek lidí.
To by možná mohlo být ono, že je vyčerpaný z mluvení a celkového ruchu
Ale neomlouvám ho v tom, že se vám nevěnuje ani o víkendech a večerech po práci ![]()
@Anonymní píše:
A ještě jeden takovej poznatek - od se se mnou ponejvíc baví z práce, když mi zavolá. To je strašně žádostiv se dozvědět, co děláme, jak se máme. Pak přijede domu a zaleze do brlohu.
Tohle měl přítel jeden čas taky - utla jsem to s tím, že mi to řekne až doma a já mu doma budu vyprávět, co jsem dělala. ![]()
Předem se omlouvám, že píši anonymně, ale je to příliš osobní téma.
Manžel se celkem obstojně stará o rodinu po finanční stránce, ale dalo by se říct, že ho vůbec nebaví s námi být. Nejen že mi s dětmi a domácností téměř nepomáhá, ale i se mě a dětí straní, chce mít prý klid…
A pokud se nám věnuje, tak spíš ve chvíli, kdy je tu ještě někdo další. Např. nezahraje si s námi žádnou hru, nejedeme nikam jen my dva nebo my s dětmi jako rodina. Zkrátka když přijde soused, tak manžel vyleze ze svého brlohu a najednou je společenský. Přijede kamarád a manžel je světe div se schopen hrát s námi karty atd., sousedka vymyslí, že bychom mohli společně s nimi vyrazit na večeři a najednou to jde…(Je to už asi rok a od té doby jsme nebyli nikde, protože abychom šli spolu sami, o prostě nelze.
Vůbec se divím, že je ochoten se mnou alespoň provozovat sex bez přítomnosti třetí osoby, že k tomu taky nepotřebuje souseda nebo kamaráda.
Tento víkend se s námi nebavil prakticky vůbec, byla jsem ráda, když mi na půl pusy odpověděl…Akorát se přišel najíst. Neříkám, že je to vždycky takovýhle extrém, ale víceméně s námi moc času netráví.
Vím, že vynucovat si nic nemůžu, bylo by to ještě horší, ničemu bych nepomohla.
Dnes mi dokonce řekl, že měl být asi sám, že asi nemá rád lidi…ASI
Asi mi nic neporadíte, ale alespoň jsem se mohla vypsat.