Firemní večírek, trapná klasika?

64
15.12.13 01:10

Firemní večírek, trapná klasika?!...

Hezký večer všem,
nějak to na mě padlo a já se chci svěřit a snad i slyšet názory nestranných.
Ve zkratce, z pátka na sobotu měl partner firemní večírek, domů dorazil nějak kolem čtvrté ranní, to mi bylo šumák, klidně v osm, jen to vím páč docela slušně naboural do postele, takže mě vzbudil…ráno, když jsme se bavili jak bylo a kdy došel, tak mi tvrdil, že o půlnoci, což sem mu vrátila s tím, že sem kontrolovala dítě, takže to pak zkoušel uhrát na jednu bo dvě ráno…nechápu proč, nikdy sem mu nevyvolávala kdy dorazí ani sme se kvůli pozdnímu příchodu nehádali…no neřešila jsem to, páč sme se chystali na rodinnou sešlost, s tím, že málo pil a hlídal se, aby sme mohli autem…no nakonec sme si udělali kvůli malé výlet a jeli vlakem..rodinná sešlost docela katastrofa, páč se měl stavovat majitel pro nájem, takže sem šůrovala celý byt, kdy můj se válel i s tchyní na pohovce a nějak to neřešili, jen prohodili, že by se teda mělo uklidit, ale, že by poděkovali… :nevim:…teď čekám, že za tudle dobrotu ještě chytím ekzém páč sem uklízela bez rukavic :,(..takže to už sem začla mít trochu depku, pak mě dorazil příchod majitele, kdy nájem byl placen z našich peněz a přitom to bylo domluvené úplně jinak, takže můj mi lhal do očí..další jobovka…no nějak sme pokecali s tím, že můj byl cosi divný, víc než obvykle a jeli jsme domů…doma to na mě všechno padlo tak jsem se chtěla přitulit a dostat pusu, vůbec na mě nereagoval a se slovy „co blbneš, před malou“ mě líbl na koutek a dál čuměl na bednu…tak sem si do něho trošku rýpla nad, kterou co potkal na večírku přemýšlí..to se začal smát, že nepil tak, aby něco vyváděl ať neplácám kraviny…no dopadlo to tak, že jsem si potřebovala zavolat, tak mi pučil svůj mobil, tím, že ve volaných číslech, měl 2× kolegyni, kdy jí volal v noci asi kolem jedné a pak druhé…sem to nějak neřešila, zavolala si mámě, uložila malou a šli sme koukat na telku, opět přitulení nevyšlo…tak už sem začla dumat nad tím co se děje, mezitím mu přišlo pár sms od ségry a dalších lidí…a mezi nima byla i sms od té kolegyně, něco ve smyslu, „zdravím nemělo se to stát“…teď lituju, že sem neporušila zásady a tu sms si nepřečetla :(..po skončení filmu, kdy sem začla brečet tak prostě řek co furt řeším, že deme spát…odešel do koupelny a já si ho zavolala s tím, že todle sem už zažila s bývalým ať to na mě nezkouší, že nejsem naivní pi. a…už sem byla vážně vytočená…tak se ptal co řeším, tak sem mu říkala o těch hovorech, no samaritánský argument," pařila s náma a pak se ztratila tak sme o ni měli strach, tak sem jí volal" už sem též zažila, tak sem ho prosila, že je lepší krutá pravda než sladká lež…začal být naštvaný, že nechápe co řeším, že nic nebylo, že je kolegyně, mimochodem, my jsme se poznali též v práci při úletu, ale výhoda byla, že sme byli oba volní, tak sem se ho ptala, že když je to jen kolegyně proč mu psala, on, že nepsala, že mu psala jen ségra, tak mu říkám oki, on, že né že mi ukáže sms..najednou tam ta sms od ní nebyla, tak se ptám co to má znamenat a to už mu teda prý psala, že se chtěla zeptat jak večer dopadli a jestli jim nebylo moc špatně„, ráno přitom říkal, že končili a odešli všichni společně… :nevim: Takže se táži sem jen paranoidní a opravdu nic nebylo, nebo jen prostě typicky chlapsky zatlouká…nejde mi do hlavy proč, když teda nic nebylo se děsně naštval a odešel spát s tím, že to na večírku s pitím přehnal a je mu blbě…mimochodem ráno a večer řídil…tak snad tu ženskou obejmu, řeknu "neplač miláčku to bych Ti neudělal, pojď deme spát je moc hodin…“
Omlouvám se za délku a zmatenost, ale sem fakt k. o. a děkuju za případné názory a postřehy…nejde to anonymně tak snad z toho nebudu mít problémy ještě větší:(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2435
15.12.13 01:21

Podle me s ní opravdu něco měl, jen se snazi zatloukat. Popravde nevím, co bych dělala, asi. pekny cirkus. Ale asi bych mu nedokázala odpustit, jednu nevěru už mám za sebou a je to ve me pořád, i kdyz je to cele minulost. Ale být bych to nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
15.12.13 01:23

Jako tezko soudit, ale z smsky „zdravim nemelo se to stat“ bych asi taky moc nadsena nebyla…
zalezi jen na tobe, co bude dal… bud budes patrat, jednou to z nej treba dostanes a budes se trapit, az se dozvis tu krutou pravdu nebo muzes doufat, ze to byl jen nejaky ulet, chlap se zacne chovat normalne a vysumi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
15.12.13 01:24

Asi bych si taky myslela, ze s ni neco mel…ale asi jsidoufala v jinou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
15.12.13 01:26

No tak tu situaci Ti vůbec nezávidím. Myslím si, že paranoidní nejsi. Manže Ti očividně lhal, fakt to vypadá, že se snaží něco zatloukat. Navíc ta sms od kolegyně… No přeju Ti hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.12.13 01:28

..tak já už byla za celý den tak vyšťavená, že sem neměla chuť ani náladu se hádat, jen sem to chtěla v klidu probrat..s tím, že prostě řekl ať ho neotravuji s takovým výmyslem, že de spát..jak už sem říkala, něco podobného už sem zažila a jak píše Granda v člověku to zůstane, proto bych i tu pravdu asi přežila, lepší než tupá nevědomost s tím, že k němu do práce občas chodím a ty lidi tam znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
15.12.13 01:37

Udělala bych doma fakt bordel, ať řekne pravdu. Asi bych to nezvládla, nevěru asi jo, ale lez do oci určitě ne. Nemohla bych s ním žít, s člověkem. Kterému nemůžu věřit. U mě by daleko víc stoupnul, kdyby přišel, rekl pravdu a těžce toho lutoval. To bych asi dokázala odpustit. Vedomou lež ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.12.13 01:45

Granda, přesně tu nevěru bych ještě, snad, ustála, přece sme jen lidi a někdy to prostě člověk ujede, kór, když sou nějaké starosti, ale lež se mi příčí, protože v životě mi pár lží udělalo dost hnusné šrámy a problémy..a jak říkám odpustím, ale nezapomínám…a když lže teď jak můžu vědět, že příště bude opravdu někde u klienta a zpozdí se, že k tomu není jiný důvod…nevěřila bych, že se lhaní dá zdědit, ale jak tak pozoruji jeho rodinu, tak mám obavy, že tady je fakt výjimka…a bojím se, aby se nezačal chovat stejně :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
15.12.13 01:52

Nemůžu takhle soudit, neznám ho. Vím ale, ze pokud by mi to nevysvětlil, byl by dřív nebo později konec. A to se snažím vztahy zachraňovat v každé situaci. Důvěra je pro mě nejdulezitejsi… Určitě děj vědět, jak jsi to vyřešila. Nevěřím, že s ní nic neměl. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.12.13 02:01

..no vzhledem k tomu, že už se nějaký ten pátek známe a já sem hodně citlivá na lidské chování, řeč těla a hlavně jeho změny tak prostě poznám, když se něco děje, byť on je schopný celý den mlet stále dokola, že ne, že je vše v pořádku..za tohle bych ho někdy zabila…empatie je skvělá věc, ale jak se toho zamíchá šestý smysl, tak někdy je to vážně i na zlost…hlavně, když to myslíš dobře a ten druhý to vnímá jako ohrožení nebo nedej bože, útok na jeho osobu…proto se mi taky nezdá, že by spolu nic neměli…jak říkám zažila sem nevěru v podobném stylu a též sem i měla možnost na párty poznat jak je snadné chlapa sbalit byť má přítelkyni…takže proto sem teď taková rozpolcená…je pravda, že jsme byli od nějaký čas od sebe a já se pak na léto odstěhovala, ale pak mi psal, že si pro nás jede, že se mu stýská, že chce být s náma..takže kdyby se to stalo v létě, tak si řeknu, budiž chtěl zkusit něo jiného, atd. ale teď, když sme se k sobě vrátili to mi hlava nebere… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
15.12.13 02:02

… No bohužel mi přijde velice pravděpodobné, že na večírku nebyl svatý… :hug:
Máš několik variant - pokusit se z něj vymámit pravdu, rovnou na něj vybalit, jako že to víš, dusit to v sobě, až ten oheň konečně přestane pálit… :(
Vše nic moc…
Pokud se z něj budeš pokoušet mámit pravdu, můžete se jeden druhému odcizit víc než co jiného (vlastní zkušenost), pokud budeš „pátrat“ na vlastní pěst a pak na něj vybalíš, že vše víš, bude tě to nejspíše stát strašně sil a nervů a výsledek víceméně žádný, pokud to v sobě budeš dusit, už nikdy si nebudeš jistá, že při každém jeho pozdním příchodu, kdykoliv ti nezvedne mobil… Že je s ní, nebo s nějakou jinou podle pořekadla zahne jednou, zahne vždycky… Žádná cesta není ta správná, stejně jako žádná není ta špatná, záleží jen na tobě, jakou si zvolíš. :think:
Vůbec celkově mi tvůj popis nepřijde jako příliš zdravý vztah, tím nechci tebe ani tvou polovičku nijak soudit, na to nemám ani právo, ale když už to popisuješ… To že si tchyně se svým synáčkem sedí na gaučíku a ty tam makáš jak trdlo, to že se něco hradí z vašich peněz, aniž by jste to dopředu probrali… :nevim:
Já nakonec řešila prokázanou nevěru skorem vším, co jsem psala výše - nejpve mámila „pravdu“ (spousty hádek), pak pátrala na vlastní pěst, až jsem dopodrobna zjistila dost, pak to s ním řešila (stále si stál za svým), pak se ve mně cosi zlomilo (asi dohasl ten oheň ve mně) a já zjistila, že dokážu žít i s tím pocitem, že se prostě jednou neuhlídal… Že o něj nechci přijít jen proto. Je to už dost dlouho, co se tohle stalo, doteď mu lně nevěřím a on to moc dobře ví, ale nějak cítím, že to nepokračuje (možná jsem to sama sobě nalhala ale to je jedno).
Mám velkou výhodou v tom, že zatím nemáme děti na které bych se musela ohlížet, mohla jsem rozhodovat jen podle sebe a svých pocitů.
Každopádně zakladatelce přeji spousty sil, ať toto dále bude řešit či ne :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.12.13 02:17

Martiii81, děkuju za podporu…abych pravdu řekla, tak to co si napsala všechny ty způsoby už mi hlavou prolétly, možná i proto sem psala sem, abych se ujistila, jestli jsem či ne třeba jenom trošku mimo a vidím to zkresleně než začnu jednat…tak tchyně mě nepřekvapuje, ona už jiná nebude, ale právě můj mě i v tomdle zarazil a podle toho sem si říkala jestli se něco neděje..a toho nechci nijak obhajovat, ale normálně mi s úklidem, vařením a tak pomáhá a i rád, páč jak říká, bere to jako relax…a minule, když jsme měli též nějaký sraz po x letech s kamarády a to tehdy „přehnal“, páč neřídil a byl víc ready než teď… :nevim:..nechci ten vztah zahodit právě i kvůli malé, byť párkrát to bylo těžký, ale kde není, všude je něco…ale přemýšlím jestli na to ještě vemu sílu…jak říkám lež nenávidím, ale jak ho „donutit“ říct pravdu…a přitom ví jak se mi lhaní příčí…

jedna z mých večerních úvah…:

„kdysi jsme lepili střepy…dnes se snažíme slepit střípky…bojím se dne, kdy se budeme snažit slepit prach a zjistíme, že už to nejde..“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
15.12.13 02:33

@Reia Krásn jsi napsala tu úvahu, je v tom strašně moc pravdy… :palec:
Ale být tebou, tak se ještě v tuhle chvilku snažím nezatěžovat budoucností, snažím se řešit to, co je teď a jak to překlenout. To co bude kdesi v dáli není tak důležité, důležitá je ta přítomnost… Jestli ti za to stojí to ustát, jestli chceš bojovat pro nejistý výsledek (ale ten není jistý nikdy), jestli ti za to tvůj protějšek stojí… :nevim:
Třeba udělal něco, co se zpětně příčí i jemu a sám se s tím zatím nedokázal vyrovnat natolik, aby ti tu pravdu řekl.
Dej tomu chvilku času, i když vím sama, že je to nesmírně těžké. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
15.12.13 02:46

Děkuju :oops:
To se právě snažím, jak mi řekl jeden dobrý přítel, „nevracej se k minulosti, nepřemýšlej nad budoucností, žij přítomností…“ a to se snažím dodržovat, i když ne vždy se to povede:).. jen toho času se bojím, protože takhle jsem dala čas mému bývalému a ta obdobná situace se pak konala znovu za dva roky :think:..
ale o tom je asi život, když neriskuješ, nic nezískáš…no příčí, to si nejsem právě jistá, protože než jsme se dali dohromady tak s těmahle věcma si hlavu nelámal a ošustil všechno co před ním nezdrhlo na strom a mezi náma i z toho stromu je dokázal dostat:D..holku je tak snadné „umlátit“ hezkýma slovíčkama..:D, ale jak říká tehdy byl mladý a teď už to prý nemá zapotřebí, otravovat se s dalšíma ženskýma tak nevím…co mu zrazu bouchlo v bedně bo kde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
15.12.13 03:00

@Reia No tak je to skoro jasný - prostě se mu zastesklo po „mládí“ - jak byl přiopilej, tak mu najednou cvaklo v hlavě - zda by něco takového ještě dokázal, jestli chápeš jak to myslím, a pak když se blížil do finále, tak už to nedokázal stopnout a něco mezi nimi proběhlo… :evil:
Takhle jak to píšeš mi to přijde, že měl nejspíš jen zájem o obyčejný flirt a akorát to nedopadlo… :cert:
A zase je jen na nás, abychom se s tím nějak smířili, chjooo…
Mimochodem, můj manža je právě na firemním večírku… No co ti budu povídat, taky z toho nejsem dvakrát odvázaná a do palice se mi vkrádá spousty věcí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí