Co teď dělá váš partner?

Anonymní
14.12.13 22:34

Co teď dělá váš partner?

Zdravím a přeji všem pěkný večer!
Milé dámy, zajímalo by mě, co dělá po večerech váš manžel/přítel?
Poslední dobou jsem nějaká přecitlivělá, v posledních dnech mě všechno štve (od domácnosti přes přátele až po práci :evil: ) a teď mě začala užírat myšlenka, jestli mám udržovat vztah s přítelem… Tedy moje situace je taková, že se máme rádi, ale každý žijeme jinak. Já pocházím z domu z malého městečka, on z bytu z města, možná proto se náš názor na strávení víkendu liší. Já chci být o víkendu doma, udělat domácí práce a večer odpočívat, on má názor takový, že když o víkendu nemusí vstávat do práce, tak se má jít do hospody (případně jich obejde víc) a zřídit se s tím, že prospí následující dopoledne a sobotní večer napodobuje večer páteční.
Co spolu chodíme, hospody omezil jen na víkend, případně sem tam nějaká výjimka přes týden. O víkendu ale spolu nejsme a to tráví vždycky způsobem již popsaným (prý co by dělal v bytě, když ráno nevstává?). Mě to ale užírá :(. Uklidňuji se, že až spolu budeme bydlet nebo až jednou budeme mít dítě, bude mi s ním pomáhat. Ale co když ne?? :? Může se chlap změnit v zodpovědného otce, nebo mě jednou nechá jako matku doma, ať se starám a půjde si užívat, protože,,ráno nemusí vstávat do práce"? Mám ho ráda, ale má vztah s tak rozdílným názorem budoucnost?
Zajímalo by mě, je tohle trávení víkendu ve městech normální :?: :?: Co dělají vaši partneři?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
14.12.13 22:38

Můj partner právě sedí vedle mě z PC na kolenou (stejně jako já).
Máme malé dítě, takže jsme většinou o víkendu doma. Lezeme z postele většinou kolem 9h.
Pokud si zařídím program, jsem to já, kdo jde sem tam o víkendu večer pryč. Kupodivu jdu teda většinou večer pryč přes týden - většinou na nějaké to cvičení nebo přednášku. Manžel moc společnost nemusí, radši pohlídá dítě.
Kdysi mě štvalo, že se mu nechce třeba na ples, teď je to výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.12.13 22:38

Je se mnou. Nikam nechodí a trávíme večery spolu, protože je večně v práci. Ale on nikdy na nějaký pařby a kamarády nebyl. Tak je rád, když si se mnou zeleze k televizi, dá si víno a pak jde chrnět. Teď je 14 dní na noční, tak jsem sama a skoro se nevidíme. Ale to se hold musí přežít. Občas ho přemlouvám, aby někam vypadl, aby se uvolnil, ale nechce se mu. Asi je divnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.12.13 22:39

Ahoj, můj manžel je zrovna na akci :) ale chodí jen jednou roćné, když mají půlku hokejové sezóny. Prej to přináší štěstí, tak nevím :) každopádně, pokud už zůstáváš doma sama teď, moc bych nevěřila, že by se to v budoucnu změnilo.. Ale naděje umírá poslední ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
14.12.13 22:39

Je ve vaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.12.13 22:42
@mejdylko píše:
Je se mnou. Nikam nechodí a trávíme večery spolu, protože je večně v práci. Ale on nikdy na nějaký pařby a kamarády nebyl. Tak je rád, když si se mnou zeleze k televizi, dá si víno a pak jde chrnět. Teď je 14 dní na noční, tak jsem sama a skoro se nevidíme. Ale to se hold musí přežít. Občas ho přemlouvám, aby někam vypadl, aby se uvolnil, ale nechce se mu. Asi je divnej :D

chlap je taky divný. :mrgreen: Byly doby, kdy jsem ho taky vyháněla odreagovat se ven, že klidně může třeba do hospody. Vysvětlil mi, že jeho tam nic neláká. Radši zůstane doma a dá si pohárek se mnou u televize.
Prostě i takový jsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 22:42

@Ladiabola Nejsem sama doma, o víkendu jsem u rodičů a přes týden jsem kvůli práci v jiném městě. Proto přes týden trávíme čas spolu, většinou doma, ale o víkendu nad ním nemám dohled… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
380
14.12.13 22:43

Tak bež s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
14.12.13 22:43

Přítel se léčí po včerejším firemním večírku, skuhrá a skuhrá, my se s prckem tajně smějem,,pod vousy" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.12.13 22:44

Abych odpověděla na tvoji otázku, tak můj muž je momentálně někde na pivu…ale on chodí jednou za uherskej rok a většinou je do půlnoci doma a střízlivej, tak to fakt neřešim…dokonce ho občas vyhazuju, aby šel častěji a já měla večer víc klidu na učení (dělám dálkově vejšku)…to co popisuješ ty mi ale normální nepřijde a zavání mi to poněkud alkoholismem a pokud s tim nehodlá něco sám dělat, tak na tvym místě bych s nim do budoucna asi moc nepočítala…jeden mj bejvalej byl taky takovej, jen sme spolu nebydleli ale jen chodili, dělal policajta a normálně si chlastal i ve službě…asi víš proč je bejvalej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
14.12.13 22:45
@Anonymní píše:
@Ladiabola Nejsem sama doma, o víkendu jsem u rodičů a přes týden jsem kvůli práci v jiném městě. Proto přes týden trávíme čas spolu, většinou doma, ale o víkendu nad ním nemám dohled… :nevim:

A to by jako měl sedět doma, když si v čudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 22:45
@omites píše:
chlap je taky divný. :mrgreen: Byly doby, kdy jsem ho taky vyháněla odreagovat se ven, že klidně může třeba do hospody. Vysvětlil mi, že jeho tam nic neláká. Radši zůstane doma a dá si pohárek se mnou u televize.
Prostě i takový jsou :kytka:

To já bych takového uvítala raději 8) Mě by teda nevadilo, kdyby můj přítel občas vypadl ven se odreagovat, ale když vím, že to dělá pravidelně, tak je to něco jiného :,( Může se jednou s příchodem dítěte změnit a trávit čas se svojí rodinou?

• Citovat
  • Upravit
1666
14.12.13 22:46

Kouká se mnou na film, ale včera byl na mecheche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914

Nezmění, nevěř tomu. Doma roční dvojčata, pes, chlap v hospodě stejně jako včera a jiné víkendy a jelikož je neděle a v neděli se nedělá, stráví skoro celý den v posteli ( kdybysme tam aspoň mohli být spolu ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...