Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj partner právě sedí vedle mě z PC na kolenou (stejně jako já).
Máme malé dítě, takže jsme většinou o víkendu doma. Lezeme z postele většinou kolem 9h.
Pokud si zařídím program, jsem to já, kdo jde sem tam o víkendu večer pryč. Kupodivu jdu teda většinou večer pryč přes týden - většinou na nějaké to cvičení nebo přednášku. Manžel moc společnost nemusí, radši pohlídá dítě.
Kdysi mě štvalo, že se mu nechce třeba na ples, teď je to výhoda.
Je se mnou. Nikam nechodí a trávíme večery spolu, protože je večně v práci. Ale on nikdy na nějaký pařby a kamarády nebyl. Tak je rád, když si se mnou zeleze k televizi, dá si víno a pak jde chrnět. Teď je 14 dní na noční, tak jsem sama a skoro se nevidíme. Ale to se hold musí přežít. Občas ho přemlouvám, aby někam vypadl, aby se uvolnil, ale nechce se mu. Asi je divnej ![]()
Ahoj, můj manžel je zrovna na akci
ale chodí jen jednou roćné, když mají půlku hokejové sezóny. Prej to přináší štěstí, tak nevím
každopádně, pokud už zůstáváš doma sama teď, moc bych nevěřila, že by se to v budoucnu změnilo.. Ale naděje umírá poslední ![]()
@mejdylko píše:
Je se mnou. Nikam nechodí a trávíme večery spolu, protože je večně v práci. Ale on nikdy na nějaký pařby a kamarády nebyl. Tak je rád, když si se mnou zeleze k televizi, dá si víno a pak jde chrnět. Teď je 14 dní na noční, tak jsem sama a skoro se nevidíme. Ale to se hold musí přežít. Občas ho přemlouvám, aby někam vypadl, aby se uvolnil, ale nechce se mu. Asi je divnej
chlap je taky divný.
Byly doby, kdy jsem ho taky vyháněla odreagovat se ven, že klidně může třeba do hospody. Vysvětlil mi, že jeho tam nic neláká. Radši zůstane doma a dá si pohárek se mnou u televize.
Prostě i takový jsou ![]()
@Ladiabola Nejsem sama doma, o víkendu jsem u rodičů a přes týden jsem kvůli práci v jiném městě. Proto přes týden trávíme čas spolu, většinou doma, ale o víkendu nad ním nemám dohled… ![]()
Přítel se léčí po včerejším firemním večírku, skuhrá a skuhrá, my se s prckem tajně smějem,,pod vousy" ![]()
Abych odpověděla na tvoji otázku, tak můj muž je momentálně někde na pivu…ale on chodí jednou za uherskej rok a většinou je do půlnoci doma a střízlivej, tak to fakt neřešim…dokonce ho občas vyhazuju, aby šel častěji a já měla večer víc klidu na učení (dělám dálkově vejšku)…to co popisuješ ty mi ale normální nepřijde a zavání mi to poněkud alkoholismem a pokud s tim nehodlá něco sám dělat, tak na tvym místě bych s nim do budoucna asi moc nepočítala…jeden mj bejvalej byl taky takovej, jen sme spolu nebydleli ale jen chodili, dělal policajta a normálně si chlastal i ve službě…asi víš proč je bejvalej…
@Anonymní píše:
@Ladiabola Nejsem sama doma, o víkendu jsem u rodičů a přes týden jsem kvůli práci v jiném městě. Proto přes týden trávíme čas spolu, většinou doma, ale o víkendu nad ním nemám dohled…
A to by jako měl sedět doma, když si v čudu ![]()
@omites píše:
chlap je taky divný.Byly doby, kdy jsem ho taky vyháněla odreagovat se ven, že klidně může třeba do hospody. Vysvětlil mi, že jeho tam nic neláká. Radši zůstane doma a dá si pohárek se mnou u televize.
Prostě i takový jsou
To já bych takového uvítala raději
Mě by teda nevadilo, kdyby můj přítel občas vypadl ven se odreagovat, ale když vím, že to dělá pravidelně, tak je to něco jiného
Může se jednou s příchodem dítěte změnit a trávit čas se svojí rodinou?
Nezmění, nevěř tomu. Doma roční dvojčata, pes, chlap v hospodě stejně jako včera a jiné víkendy a jelikož je neděle a v neděli se nedělá, stráví skoro celý den v posteli ( kdybysme tam aspoň mohli být spolu ) ![]()
Zdravím a přeji všem pěkný večer!
) a teď mě začala užírat myšlenka, jestli mám udržovat vztah s přítelem… Tedy moje situace je taková, že se máme rádi, ale každý žijeme jinak. Já pocházím z domu z malého městečka, on z bytu z města, možná proto se náš názor na strávení víkendu liší. Já chci být o víkendu doma, udělat domácí práce a večer odpočívat, on má názor takový, že když o víkendu nemusí vstávat do práce, tak se má jít do hospody (případně jich obejde víc) a zřídit se s tím, že prospí následující dopoledne a sobotní večer napodobuje večer páteční.
. Uklidňuji se, že až spolu budeme bydlet nebo až jednou budeme mít dítě, bude mi s ním pomáhat. Ale co když ne??
Může se chlap změnit v zodpovědného otce, nebo mě jednou nechá jako matku doma, ať se starám a půjde si užívat, protože,,ráno nemusí vstávat do práce"? Mám ho ráda, ale má vztah s tak rozdílným názorem budoucnost?
Co dělají vaši partneři?
Milé dámy, zajímalo by mě, co dělá po večerech váš manžel/přítel?
Poslední dobou jsem nějaká přecitlivělá, v posledních dnech mě všechno štve (od domácnosti přes přátele až po práci
Co spolu chodíme, hospody omezil jen na víkend, případně sem tam nějaká výjimka přes týden. O víkendu ale spolu nejsme a to tráví vždycky způsobem již popsaným (prý co by dělal v bytě, když ráno nevstává?). Mě to ale užírá
Zajímalo by mě, je tohle trávení víkendu ve městech normální