Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Žije sám, tedy v posledních měsících se mnou, ale jak už jsem psala, o víkendu u něj nebývám. A má přes 30. Já vím, jeho chování odpovídá o deset let méně, ale když on má v těch hospodách tolik kamarádů…
To měl ségřin manžel taky. Po dvou letech se raději rozvedla než si s ním pořídit dítě. ![]()
Moc nevěřím tomu, že by se chlap změnil. My jsme před otěhotněním chodili na pivko spolu. Teď jde manžel jednou za měsíc sám (do rána), jinak o víkendech sedí v garáži, hlídá na filmy a chlastá tam, tak jako teď. Též jsem si to malovala v jiných barvách ![]()
Můj je dole v naší rozestavěné kuchyni a filcuje strop…bude to chudák asi dělat dneska do noci
No můj jako do hospody chodí, ale nemá moc potřebu chodit s kamarády, to chodí tak dvakrát, třikrát do roka…Normálně chodím s ním. V zimě tak jednou týdně na tři, čtyři piva. V létě jsme tam tak obden, jak je hezky na zahrádce
Jinak chápu tvého chlapa, že se chce odreagovat, ale tohle je moc…ať to zkrouhne na jeden den a ten druhej věnuje tobě ![]()
@Anonymní píše: … nad ním nemám dohled…
tak tohle je k zamysleni i pro nej ![]()
jinak muj mi od 21 hod. pomohl umyt dite od zvratek, utrel, namazal, nasoukal do pyzama, asi uz i uspal a ted mozna vedle nej kouka na film na telefonu, nelezu jim tam, mazu cukrovi ![]()
Mame to stejne jako u @omites ![]()
No to mě taky už z toho hrabe, ale kdybych to řešila jako on tak se uchlastám
já ho svým způsobem taky chápu, ale prostě mě štve že je všechno pořád jen na mě
gina108
Příspěvek upraven 14.12.13 v 23:08
@Gina108 Nemusím, ale tak nějak pořád jezdím domů
Teď to vyzní blbě, ale mám pocit, že v jiném městě mě nic nedrží, když se tam zase vrátím. Kdybychom ale měli s přítelem něco společného v plánu, tak tam zůstanu ![]()
@Anonymní píše:
@Gina108 Nemusím, ale tak nějak pořád jezdím domůTeď to vyzní blbě, ale mám pocit, že v jiném městě mě nic nedrží, když se tam zase vrátím. Kdybychom ale měli s přítelem něco společného v plánu, tak tam zůstanu
Počkej - ty sním bydlíš a na víkend odjíždíš domů místo aby jste byli spolu? A přitom si stěžuješ, že vlastně nevíš, co o tom víkendu provádí?
![]()
Teď absolutně nechápu, o co ti jde.
Proč nejste jeden víkend spolu ve městě, další třeba u vašich na návštěvě, jiný někde jinde. Ale pokaždé spolu.
Mě tohleto vaše soužití nepřijde moc normální. Proč jezdíš za maminkou? Kolik ti je? Máš už snad vlastní život, ne?
@wra píše:
No to mě taky už z toho hrabe, ale kdybych to řešila jako on tak se uchlastámjá ho svým způsobem taky chápu, ale prostě mě štve že je všechno pořád jen na mě
gina108Příspěvek upraven 14.12.13 v 23:08
Jj jasně, neměl by tě v tom nechávat, co si upích, o to se má taky starat
Jen že naprosto chápu ty pohnutky, no, ale zas nechápu tebe, že nejdeš občas chlastat taky a nenecháš mu je na hrbu.
![]()
Ahoj. Pěkné téma… Můj je v hospodě. V zimě chodí tak dvakrát do týdne, v létě dvakrát do měsíce - jsme na dědině. Někdy se mu ale nechce, a tak ho skoro vyháním. Máme miminko, pořád kojím, a tak je večer (když malý usne) můj jediný čas, který mám pro sebe. A tak chci mít chvilku sama se sebou, knížkou, facebookem nebo pinzetou na obočí a tvarohovou maskou ![]()
Bab.
@KKatka23 píše: …ať to zkrouhne na jeden den a ten druhej věnuje tobě
Když já jsem v pátek i v sobotu mimo město, kde on žije
A už tak jsem ráda, že hospody omezil na víkendy. Když jsme spolu nechodili, tak byl na pivě snad každý druhý den. Teď mu téměř denně někdo volá, ať jde na pivo (jednou s tím, jindy s jiným), ale většinou je odmítá a tráví večer se mnou. Občas chodíme sednout spolu, ale 1)večer jsem vyšťavená a nechce se mi 2) řadu jeho,,přátel" nemám v lásce, bohužel
Takže již několik měsíců hospody omezuje
@Gina108 Já mám naštěstí výbornýho tátu který mi občas hlídá takže jdu párkrát taky, to zase ne že ne, ale ještě se nestalo že by chlap zůstal doma a já šla pařit, to by mi asi neprošlo
Navíc v poslední době praktikuje podobné večerní schéma i ve všední den takže já už z toho začínám mít hlavu v pejru ![]()
@wra píše:
@Gina108 ale ještě se nestalo že by chlap zůstal doma a já šla pařit, to by mi asi neprošlo
Proč by ti to neprošlo? Když může on, můžeš taky, ne? Jste rovnocenní partneři, oba rodiče.
@omites píše:
Proč by ti to neprošlo? Když může on, můžeš taky, ne? Jste rovnocenní partneři, oba rodiče.
To u nás bohužel takhle nefunguje, já musím udržovat oheň a on loví mamuty ![]()
@omites píše:
Kolik ti je? Máš už snad vlastní život, ne?
Mám se chlubit, že už jsem dospělá? V mém věku se tím chlubí jen slepice, protože hromada mých vrstevnic teď paří na diskotékách. Ještě dělám dálkově školu a můj finanční příjem je malý, takže nejsem zcela samostatná ![]()