Co teď dělá váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.12.13 23:34
@Gina108 píše:
No a ten tvůj - jakej je jinak? Spíš macho, nebo prostě jen společenskej a nechce trávit večery o samotě?

Společenský je určitě. Jeho návštěva hospod prý není kvůli tomu se ožrat, ale jít do,,společnosti". K tomu mám pocit, že se zná se všemi hospodskými povaleči (za tento výraz bych si poslechla přednášku, že někteří to jsou moc chytří lidé, někteří mají vysoké postavení atd. atd.) a když hromada jeho přátel z dětství se odstěhovala, tak on přece s nimi musí jít chlastat, když (pokaždé někdo jiný) přijede.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.13 23:40
@wra píše:
@Gina108 no, ono je to s ním trošku těžký. Celej život byl zvyklej na jinej režim, s bývalou manželkou neměli děti takže si žili sami pro sebe… A najednou já příjdu s tím že budeme mít dvojčata 8o

To jsi otěhotněla neplánovaně a hned dvojčata? Tak to je masakr… Tvá věta,,Celej život byl zvyklej na jinej režim" je to, co vlastně řeším i já. Celý život si užíval a chodil po akcích, můj příchod změnil to, že omezil návštěvy hospod a nevím, jestli je možné, že by to omezil ještě víc. Ale když čtu tvé příspěvky, jako by jsi mi mluvila z duše (až na to, že nemáme děti a nejsme manželé). V tom případě ale nevím, jestli se (zavčasu) rozcházet, když se máme rádi :,(

• Citovat
  • Upravit
16986
14.12.13 23:48

Kdyby muj pritel jezdil na vikendy k mamince, tez bych se potrebovala jit z toho propit az ke svobode.
Take bych nesedela o vikendu doma a necucela do zdi, kdyz jeste nemam deti a mohu beztrestne proparit celou noc.
Nejaka uvaha, jaky on bude, az bude, to je jako „kdyby v pr… byly ryby“. Nechci byt hruba, neni to mysleno nijak zle, jen se snazim nastavit zrcadlo a trochu te prepnout.
Zrejme uz chces hnizdit a proto mas takove uvahy, ale to nikdy dopredu nevis… nejde to vycist z niceho. Dite je neco naprosto tak neocekavaneho a zivotobratitelneho, ze ani ty nevis, jestli mu ho nenechas na cely vikend na krku a nepujdes radeji pit. Nedusuj se, opravdu to nevis ;)
Vsechno myslim v dobrem, abych tve dusicce nejak ulehcila :hug:
Jeste dotaz: proc nejedete k vasim spolecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.13 00:02

@AniNevim Ano, přesně tak, chtěla bych se pomalu uhnízdit, získat v práci celý úvazek, osamostatnit se a třeba pomalu plánovat rodinu. Proto, přesně jak píšeš, přemýšlím, co by potom mohlo být. A právě z toho mám strach, že by to bylo úplně jinak než bych chtěla a vyčítala si to…
A proč k našim nejedeme společně? Hmm :think: já vlastně nevím. Přítel by asi chtěl, ale já tohle vidím složitě. Přítel se s mojí rodinou nezná, ale já mám strach. Možná že vím, jaký byl doma rozruch, když starší sourozenec přivedl svoji přítelkyni, možná z toho, co mi na něj řeknou, možná že si nepadnou do oka, rodičům se přítel nebude líbit… Ještě nikoho jsem domů nepřivedla, protože jsem vždycky měla pocit, že pro rodinu nebude nikdo dost dobrý :oops: Asi je to můj psychický blok, ale sourozenci vždycky kritizovali mé bývalé, i když o nich nic nevěděli, tak se bojím… :?

• Citovat
  • Upravit
511
15.12.13 00:12

Manžel momentálně na firemní večeři, ale to je fakt vyjímka… Jinak denně jsme spolu doma. Máme sice syna, ale i roky před ním jsme byli jen spolu nebo se sousedy u nás doma na skleničku. Muž nemusí společnost, má toho dost v práci. To já bych ho spíš občas poslala ven a on nechce. Ani dnes na firemní akci se mu nechtělo. Ale tak jednou cca za 3 měsíce se s klukama jdou pořádně opít, jednou za čas to je potřeba. Ale já bych chlapa, kterej bude furt chodit po hospodách a doma nepomůže, toho bych mít já bohužel nemohla… Bohužel takovýhle hospodský povaleče vidím u mě v okolí a s dětma rozhodně nepomáhaj. Oni prostě takový jsou, bohužel. A to se nezmění… Zrovna jedna sousedka si minule stěžovala, že se jim narodilo druhý dítě, to první maj hyperaktivní, druhý uřvaný, chudák ženská obě děti fakt nezvládá. V noci se moc nevyspí a on když přijde domů z práce, ihned jde do hospody. Po narození druhého děcka si vzal týden dovolenou, aby prý byl s nima doma a dopadlo to tak, že chodil po kamaráďech a hospodách, že první dítě tatínka nevidělo 3 dny v kuse. Takovýho bych kopla někam… Tak si musíte rozmyslet, co je pro vás důležitější… Pro mě zodpovědnost a jeho spokečnost doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.12.13 00:28
@Anonymní píše:
@AniNevim Ano, přesně tak, chtěla bych se pomalu uhnízdit, získat v práci celý úvazek, osamostatnit se a třeba pomalu plánovat rodinu. Proto, přesně jak píšeš, přemýšlím, co by potom mohlo být. A právě z toho mám strach, že by to bylo úplně jinak než bych chtěla a vyčítala si to…
A proč k našim nejedeme společně? Hmm :think: já vlastně nevím. Přítel by asi chtěl, ale já tohle vidím složitě. Přítel se s mojí rodinou nezná, ale já mám strach. Možná že vím, jaký byl doma rozruch, když starší sourozenec přivedl svoji přítelkyni, možná z toho, co mi na něj řeknou, možná že si nepadnou do oka, rodičům se přítel nebude líbit… Ještě nikoho jsem domů nepřivedla, protože jsem vždycky měla pocit, že pro rodinu nebude nikdo dost dobrý :oops: Asi je to můj psychický blok, ale sourozenci vždycky kritizovali mé bývalé, i když o nich nic nevěděli, tak se bojím… :?

no tak to mu tuplem nemas co vycitat, spis on tobe, vazne. Kdyby me pritel tehdy kdysi nechtel ukazat sve rodine z blize neurcenych duvodu (jako je to u tebe - vse a nic), tak bych myslela, ze se za me stydi a nebo se mnou do budoucna nepocita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.13 00:35

@AniNevim Nestydím se za něj, ale určitě to není chlap, kterého by mi rodina schválila :( Samozřejmě už to nechci protahovat a chtěla bych ho k nám pozvat, ale co řeknu doma? Ukliďtě, příští víkend s sebou někoho přivezu! Celý týden budou rodiče jak na trní a pak se se mnou nebudou bavit, protože můj přítel nebude podle jejich představ? Zní to sice šíleně, ale když jsem byla s ex, tak aniž by ho máma znala, nebavila se se mnou snad dva měsíce a hádali jsme se jen kvůli velkému věkovému rozdílu :zed:. A ten je mezi námi i v tomto případě… Proto se toho tak obávám

• Citovat
  • Upravit
16986
15.12.13 00:36

Ja ale tve pohnutky chapu, take jsem typ, co musi mit vse nalajnovane… to az muz behem mnoha let mi pomohl naucit se zit s tim, ze tak to nejde, vis? :-(
on treba bude ten, co bude potrebovat jednou za cas vypadnout, ale take to treba bude ten jediny, kdo te prebali, kdyby bylo nejhur :-( vis jak?
a reakci na rodicovstvi nejde vubec naplanovat, ale vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.12.13 00:39
@Anonymní píše:
@AniNevim Nestydím se za něj, ale určitě to není chlap, kterého by mi rodina schválila :( Samozřejmě už to nechci protahovat a chtěla bych ho k nám pozvat, ale co řeknu doma? Ukliďtě, příští víkend s sebou někoho přivezu! Celý týden budou rodiče jak na trní a pak se se mnou nebudou bavit, protože můj přítel nebude podle jejich představ? Zní to sice šíleně, ale když jsem byla s ex, tak aniž by ho máma znala, nebavila se se mnou snad dva měsíce a hádali jsme se jen kvůli velkému věkovému rozdílu :zed:. A ten je mezi námi i v tomto případě… Proto se toho tak obávám

my mame take velky rozdil, take citim, ze „nasi“ z nej obcas nejsou nadseni, tak jako jejich treba ze mne… ale my citime a vime, ze chceme spolu zestarnout. Rodice nam neumozni starnout s nimi, zivot je bohuzel takhle postaveny, tudiz jednou je treba ucinit rozhodnuti a stat si za nim (nerikam do padnuti, jak to delaji nektre zenske, jen aby neuznali, ze rodice „meli pravdu“), ale proste je to prirozeny historicky vyvoj. Jednou toto rozhodnuti ucinila vasi a ted je cas na tobe… pomalu, ale jiste odletet z hnizda. Partner vi o tvych myslenkovych pochodech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.13 00:41
@AniNevim píše:
a reakci na rodicovstvi nejde vubec naplanovat, ale vubec…

Tak tohle ti věřím, takže je to krok do neznáma a risk, že? Když mě přepadne ta blbá myšlenka, jestli z něj bude dobrý táta, tak si podvědomě řeknu, že ho miluju, a třeba dítě ho změní. Je to dost nejisté, proto nebudu nikam spěchat a uvidím, jak se bude náš vztah dál vyvíjet :)

• Citovat
  • Upravit
16986
15.12.13 00:49
@Anonymní píše:
Tak tohle ti věřím, takže je to krok do neznáma a risk, že? Když mě přepadne ta blbá myšlenka, jestli z něj bude dobrý táta, tak si podvědomě řeknu, že ho miluju, a třeba dítě ho změní. Je to dost nejisté, proto nebudu nikam spěchat a uvidím, jak se bude náš vztah dál vyvíjet :)

jasne, neres… proste zij… co jsem pochopila, tak v dobe, kdy jste v byte spolu, tak jste spolu. Ty odjedes - co ma delat? Navic on opravdu muze to citit tak, ze se za nej stydis pred vasimi, at uz mu to vysvetlujes jakkoliv. Ja jsem vzdy za svym partnerem stala. Byvaly nasim vubec nesel pod nos… presto vedeli, ze pokud me budou chtit videt, budou muset pretrpet i jeho. :nevim: Osamostatneni a rodina a tal vubec „dospely“ zivot ma mnoho uskali, stejne jako rodicovstvi.
Ono k priprave na rodicovstvi nestaci jen nekdy hlidat cizi deti (a to ja mam nahlidano z dob puberty)… ono je to o zmene postoju, prehodnoceni priorit, zviotnich cilu, pone a bezrozdilne zodpovednosti za neci zivot, za nekoho, kdo se bez tve pomoci ani nenaji a casto ani nevyprdi… je to o tom, ze nemuzes jen tak nekam jit, kdy si vzpomenes (ted vubec nemluvim o zabave, ale o skole, doktorech, obchodech, uradech)… to neni jako jit spat a vstavat jak te napadne a jak tve bio hodiny veli… to je totalni podrizenost nekomu jinemu, kdo ti to ani neumi rict slovy. Narusi to mnohem stabilnejsi a skalopevnejsi a dlouhodobejsi vztahy, nez je ten vas… a naopak casto posili vztahy, co puvodne byly zamysleny jako na jednu noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.13 00:51
@AniNevim píše:
Partner vi o tvych myslenkovych pochodech?

Podle toho o kterých. S těmi návštěvami hospod jsme několikrát vedli rozhovor, ale proč jsem ho ještě nepředstavila našim, to neví. Vím, že by chtěl poznat mé rodiče, on ví, že se bojím, ale asi nechápe PROČ. Ani si nemyslím, že by to pochopil. On má za sebou bohaté množství partnerek a bral je k jeho rodičům tak běžně, že když tam vzal mě, tak mě ani nepředstavil!! Všichni kolem mě pobíhali a nikdo si mě nevšímal, až po čase se jeho mamka zarazila a zahleděla na mě, tak jsem se představila a ona šla dál dělat svoji práci. Otec mě ani nepozdraví a podle přítele za to můžu já, protože jsem ho nijak neoslovila!! Když mi tohle řekl, chtělo se mi brečet, protože já se snažila i s ním navázat kontakt, jenže jediný, kdo byl ochotný mi odpovědět na otázky je jeho mamka. A sourozenci mě sice pozdraví, ale tím to končí :,(
Tohle podle mě není ideální vztah s rodinou partnera a obávám se, že našim by nebyl ukradený, ale pěkný vztah by z toho asi taky nebyl :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.13 00:53

@AniNevim Teda, vzdálila jsem se od toho, co jsem původně chtěla psát, ale chtěla jsem se z toho vypovídat, protože mě to mrzí

• Citovat
  • Upravit
16986
15.12.13 00:57

Ja jsem myslela o tech pochodech, proc ho nevezmes k vasim… neni fer mu to nerict… on bude pri tobe v nejtezsich chvilkach tveho zivotam, pokud s nim planujes byt.
Jeste me tak napadlo, ze jsem tez daleko od kamaradu z detstvi a kdyby se tady nekdo ukazal, tak se postavim na hlavu, jen abych si zaridila to, abych s nima nekam mohla nebo aby mohli k nam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
15.12.13 01:01

Ten můj spí s malou už asi dvě hodiny a má jediné štěstí, protože jsem dodělávala oběd na zítra, respektivě na dnešek a zjistila jsem, že mi dělal úklid v lince a nemohla jsem nic najít :cert: :P :evil: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí