Co teď dělá váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
14.12.13 23:20
@wra píše:
To u nás bohužel takhle nefunguje, já musím udržovat oheň a on loví mamuty ;)

Každý svého štěstí strůjce. Pokud si to takhle omlouváš a bereš to jako normální, pak je to v pořádku.
Neber to zle, já bych svého chlapa vynesla v zubech. Sem tam chci s kámoškou večer na kafe nebo na přednášku. Chlap by si nedovolil mi říct, že mám smůlu a má doma udržovat oheň, že on jde lovit. :nevim: Ale my hodně komunikujeme a on ví, že já potřebuju taky vypnout a jít ven, mezi lidi, bez malého.

Příspěvek upraven 14.12.13 v 23:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
14.12.13 23:20

Anonymní: Tak já teda nechápu 1. proč trávíte každý víkend odděleně a 2. když trávíte každý víkend odděleně, tak proč ti vadí, že ty víkendy tráví v hospodě? To má sedět doma na zadku a koukat na novu? Kdybyste byli spolu, tak by tu hospodu třeba omezil a byl s vámi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.12.13 23:22
@Anonymní píše:
Mám se chlubit, že už jsem dospělá? V mém věku se tím chlubí jen slepice, protože hromada mých vrstevnic teď paří na diskotékách. Ještě dělám dálkově školu a můj finanční příjem je malý, takže nejsem zcela samostatná :nevim:

Já už tomu nerozumím vůbec.

Rodiče tě teda živí a ty za nima každý víkend jezdit musíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@wra 8o Tak přesně tvůj případ je to, čeho se jednou do budoucna obávám. Upřímně je mi tě líto a máš můj obdiv, že to zvládáš. Možná na tom budu stejně jako ty a rozvod bych nechtěla připustit, pokud bychom se měli pořád rádi a k tomu mít děti… No není takový chlap tak akorát na naštvání? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
23847
@wra píše:
@Gina108 Já mám naštěstí výbornýho tátu který mi občas hlídá takže jdu párkrát taky, to zase ne že ne, ale ještě se nestalo že by chlap zůstal doma a já šla pařit, to by mi asi neprošlo :lol: Navíc v poslední době praktikuje podobné večerní schéma i ve všední den takže já už z toho začínám mít hlavu v pejru 8o

No ty woe, jak jako neprošlo? Tak konečně by se měl panáček taky zapojit. Che, tak to jemu by tohle nemělo procházet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914

@omites přesně tak, jaký si to uděláš, takový to máš no :nevim: ale abych mu zase úplně nekřivdila, dvakrát v týdnu chodím cvičit a on spí s chůvičkou u tv :mrgreen: beru to s humorem, neomlouvám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.13 23:24
@Anonymní píše:
@wra 8o Tak přesně tvůj případ je to, čeho se jednou do budoucna obávám. Upřímně je mi tě líto a máš můj obdiv, že to zvládáš. Možná na tom budu stejně jako ty a rozvod bych nechtěla připustit, pokud bychom se měli pořád rádi a k tomu mít děti… No není takový chlap tak akorát na naštvání? :pocitac:

No a ten tvůj - jakej je jinak? Spíš macho, nebo prostě jen společenskej a nechce trávit večery o samotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
14.12.13 23:25
@Anonymní píše:
@wra 8o Tak přesně tvůj případ je to, čeho se jednou do budoucna obávám. Upřímně je mi tě líto a máš můj obdiv, že to zvládáš. Možná na tom budu stejně jako ty a rozvod bych nechtěla připustit, pokud bychom se měli pořád rádi a k tomu mít děti… No není takový chlap tak akorát na naštvání? :pocitac:

Je to těžký hodnotit, a je to k posr..í a ne k naštvání :lol: ale co, já si nechci kazit život neustálýma hádkama, stejně už po zkušenostech vím, že tím nic nezmůžu… Prostě jsem asi blbka ale miluju ho, on mě, máme krásný děti a život je krátkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 23:27
@KKatka23 píše:
Kdybyste byli spolu, tak by tu hospodu třebaomezil a byl s vámi :)

To je právě to, TŘEBA by to omezil, ale když je tak navyklý, omezil by to vůbec? Ono se mi to těžko vysvětluje, ale člověk se nezmění a co když si zachová svůj rituál? Jednou jsem se ptala, že kdybychom měli rodinu, jestli by mi pomohl s dítětem, nebo taky šel do hospody a jeho odpověď:,,Když ráno nemusím vstávat do práce, tak proč bych nešel?"…nebo něco v tom smyslu. Tak mě napadá otázka, nechalo by ho miminko ráno spát, až se milostpán vyspí po divoké noci? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.13 23:28

@omites Ano, přesně tak. Můj výdělek v práci je jen kapesné (částečný úvazek)

• Citovat
  • Upravit
13141
14.12.13 23:29

Anonynmí - tož zůstaň pár víkendů s ním a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914

@Gina108 no, ono je to s ním trošku těžký. Celej život byl zvyklej na jinej režim, s bývalou manželkou neměli děti takže si žili sami pro sebe… A najednou já příjdu s tím že budeme mít dvojčata 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77

Můj muž chodí na pivo jednou za rok, dá si tak 3 a jde domů..většinou si dá se mnou skleničku doma, jinak nikam nechodí (do hospody), sem tam si jde zahrát fotbal a hokej…ale převážně se mi snaží doma pomáhat nebo hlídat malého…myslím, že jak se říká starého psa novým kouskům nenaučíš…pokud je takový teď, tak potom už se asi moc nezmění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.13 23:31
@omites píše:
Anonynmí - tož zůstaň pár víkendů s ním a uvidíš.

Přesně tak, zakladatelko ;) aspoň si ho otestuješ a přestaneš mít takovýhle pochyby, budeš mít jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.12.13 23:33

Manžel je zrovna na první noční, takže maká, dojde ráno kolem 8h. celý den bude spát a zas navečer odejde na druhou noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí