Co teď dělá váš partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11370
14.12.13 22:48
@omites píše:
chlap je taky divný. :mrgreen: Byly doby, kdy jsem ho taky vyháněla odreagovat se ven, že klidně může třeba do hospody. Vysvětlil mi, že jeho tam nic neláká. Radši zůstane doma a dá si pohárek se mnou u televize.
Prostě i takový jsou :kytka:

Tak tohle mi rika taky. Muzu bejt rada ze ma o ke zajem a neprokali kazdy vikend tisice. A to je docela mladej. Asi uz si svuj rybnicek vypil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 22:48
@j.a.n.i1 píše:
A to by jako měl sedět doma, když si v čudu :think:

No právě nemusí, ale hlodá ve mně červík, že kdybych byla u něj, čemu by dal přednost? A nejde o jednorázové jednání (ať si klidně vypadne sem tam za kamarádama), ale o jde to, aby se z něj nestal pravidelný návštěvník hospod, zatímco jeho rodina na něj čeká doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13141
14.12.13 22:49
@Anonymní píše:
To já bych takového uvítala raději 8) Mě by teda nevadilo, kdyby můj přítel občas vypadl ven se odreagovat, ale když vím, že to dělá pravidelně, tak je to něco jiného :,( Může se jednou s příchodem dítěte změnit a trávit čas se svojí rodinou?

hele, netuším. Ale spíš bych řekla, že ne. Můj už když jsme spolu začali bydlet, radši půjčil film a byli jsme spolu o víkendu doma. Když jsme šli ven, tak společně se společnýma známýma. Dítě jsme si pořídili až za několik let později.
Takže já bych na dítě teda nesázela.
Spíš pokud ti něco nesedí teď, bude to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
14.12.13 22:50
@Anonymní píše:
@Ladiabola Nejsem sama doma, o víkendu jsem u rodičů a přes týden jsem kvůli práci v jiném městě. Proto přes týden trávíme čas spolu, většinou doma, ale o víkendu nad ním nemám dohled… :nevim:

To potrebujes mit nad chlapem neustaly dohled? 8o nebud stihacka, nebo ti za chvili zdrhne. :roll:
Jinak k tematu : muj spi vedle me ;) teda vedle psa :-D Ja, pes a pak pritel. Oba chrapou :-D a ja kvuli nim nemuzu usnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
14.12.13 22:51

Tak já cca od 20ti hod hrála se svou drahou polovičkou World of tanks, ale jelikož nám to přestalo jít tak jsme to vzdali. Teď sedí u sebe v hobby místnosti, stáhl nějakou nopvou hru sim sity s tím, že ji zkouší aby ji zítra ukázal dceři. Já zatím sedím u druhého PC a studuju co tu kdo píše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 22:52
@wra píše:
Nezmění, nevěř tomu. Doma roční dvojčata, pes, chlap v hospodě stejně jako včera a jiné víkendy a jelikož je neděle a v neděli se nedělá, stráví skoro celý den v posteli ( kdybysme tam aspoň mohli být spolu ) :lol:

A tobě to vůbec nevadí? Mě by takový přístup vadil a i když svého přítele miluju a on mě, nechci, abych se (jako ty) starala o děti a on trajdal po pivech. Určitě bys uvítala, kdyby si s dětmi večer hrál a nechal tě od nich trochu odpočinout nebo udělat jinou práci, ne?

• Citovat
  • Upravit
14.12.13 22:52

Muj nikam nechodi. chodili jsme vzdycky jen spolu.co mame dcerku, nikde jsme vecer nebyly.kdyz neni v praci, tak dela na baracku co jsme koupili a jinak je snami. venuje se me i male a kdyz to jde, tak jsme nekde na vylete.me by to chozeni do hospod vadilo. myslim si ze se nezmeni, ale to je jen muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
14.12.13 22:55

Mě by zajímalo kolik mu je? A žije sám nebo taky u rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.13 22:56

Partner právě ukládá děti ehm, když teda zítra můžeme dlouho spát, tak lehce později :oops:
Zakladatelko, jestliže chlastá teď, tak si nedělej iluze, že s tím přestane sestěhováním nebo dokonce narozením dítěte. Já bych si našla nějaký perspektivnější genetický materiál ;) :mrgreen: My, když jsme neměli děti, tak jsme povětšinou trávili víkendy spolu, ale nedřepěli jsme v bytě a už vůbec nedělali běžné domácí práce o víkendu :poblion: Buď jsme jeli někam na chatu s přáteli a pařili všichni společně, nebo jsme měli společné koníčky, takže víkend patřil sportu a výletům později jsme makali na stavbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 22:56
@Nejhodnější píše:
To potrebujes mit nad chlapem neustaly dohled? 8o nebud stihacka, nebo ti za chvili zdrhne. :roll:
Jinak k tematu : muj spi vedle me ;) teda vedle psa :-D Ja, pes a pak pritel. Oba chrapou :-D a ja kvuli nim nemuzu usnout :mrgreen:

Tak s tím dohledem jsem se špatně vyjádřila :oops: Bylo tím myšleno, že nejsem s ním, tedy nemůžu tvrdit, jak by se choval, kdybychom byli spolu. Nechci být za stíhačku 8)

• Citovat
  • Upravit
wra
1914
14.12.13 22:58
@Anonymní píše:
A tobě to vůbec nevadí? Mě by takový přístup vadil a i když svého přítele miluju a on mě, nechci, abych se (jako ty) starala o děti a on trajdal po pivech. Určitě bys uvítala, kdyby si s dětmi večer hrál a nechal tě od nich trochu odpočinout nebo udělat jinou práci, ne?

Tak to bych víc než uvítala… A co mám jako dělat? Domlouvání, brečení nepomohlo. Rozcházet se rozhodně nechci, tak si prostě svůj den musím udělat hezký sama. Miluje mě i děti, akorát je trošku větší lenoch. Pořád doufám že se mu aspoň trošku rozsvítí, dříve takový nebyl, do hospody sice chodil ale ne tímhle stylem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.13 22:58
@Anonymní píše:
@Ladiabola Nejsem sama doma, o víkendu jsem u rodičů a přes týden jsem kvůli práci v jiném městě. Proto přes týden trávíme čas spolu, většinou doma, ale o víkendu nad ním nemám dohled… :nevim:

Jo takhle. No a to nikdy netrávíte víkend spolu? Vždycky musíš za rodiči? Já myslela, že ty sedíš doma a on paří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.13 23:00
@j.a.n.i1 píše:
Mě by zajímalo kolik mu je? A žije sám nebo taky u rodičů?
Žije sám, tedy v posledních měsících se mnou, ale jak už jsem psala, o víkendu u něj nebývám. A má přes 30. Já vím, jeho chování odpovídá o deset let méně, ale když on má v těch hospodách tolik kamarádů… :roll:
  • Citovat
  • Upravit
820
14.12.13 23:01

Manžel většinou po večerech kliká do počítace, 2× týdně chodí sportovat, do hospody nechodí, teď zrovna staví dnes koupenou kuchyňku pro dceru… tak mám radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.13 23:01
@wra píše:
Tak to bych víc než uvítala… A co mám jako dělat? Domlouvání, brečení nepomohlo. Rozcházet se rozhodně nechci, tak si prostě svůj den musím udělat hezký sama. Miluje mě i děti, akorát je trošku větší lenoch. Pořád doufám že se mu aspoň trošku rozsvítí, dříve takový nebyl, do hospody sice chodil ale ne tímhle stylem :zed:

No já mít doma roční dvojčata, tak jsem v hospodě imrvére :oops: :mrgreen: Sice ho neomlouvám, ale velmi chápu. Kamarádka má dvojčata a hlídat je - to je peklo, už jí samotné z toho taky celkem hrabe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí