Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale no tak
Mimochodem bych chtěla vidět ten byt, kde to mám na záchod 20 metrů ![]()
@Anonymní píše: Více
Nejmenuje se ten tvůj Miloš?
Jednoho takového už jsme tady měli, ale tomu chodila nočník vylévat ochranka
![]()
A jako zástavu měl rudý trenky ![]()
Bydlíme v RD, záchod je v přízemí i patře. Je to od ložnice opravdu kousek, 20 metrů jsem odhadla od postele až k záchodu, je na konci koupelny. Troll bohužel nejsem. Jsem ráda, že se aspoň někdo pobavil, já se doma nesměju. Mě už ten nadhled asi chybí.
Kdy má narozeniny? Kup mu bazanta
Bude se mu líp mocit a da se i přidělat na postel ![]()
No, jestli je to pravda, tak asi fakt koupit druhý nočník a upozornila bych ho s tím, že vynášení a případné vytírání bude jen na něm. Ona by ho lenost dojít těch pár metrů na záchod možná přešla.
No nedokážu si představit dospělého chlapa, jak se na to vůbec poskládá, ale budiž…dceru bych naučila na záchod a nočník vyhodila a bude klid ![]()
Moje deti na nočník chodili minimálně, mladší téměř vůbec, chtěl rovnou na záchod ![]()
Ahoj, je to trochu kontroverzní, ale už mi došly nápady, jak to řešit. Partner (30) pravidelně bere dceři nočník a koná do něho potřebu. Většinou po noční, když si před spaním dá nějaké to pivo, popravdě už tohle mi dost vadí, tohle sledovat u snídaně s dětmi. Záchod má cca 20 metrů od ložnice. nejednou se stalo, že na něho zapomněl a pak ho plný vylil. Setře to něčím a jakože dobrý, takže me čeká vytírání posléze. Mě se příčí to po něm vylévat a uklízet, po dětech mi to nevadí, ale po něm mám úplný blok a úplně to mění i to, jak ho pak vnímám sexuálně. Je to pro mě prostě extrém. A už kolikrát se stalo, že nočník dcera hledala, vběhla do ložnice, byl plný a než doběhla na záchod, počurala se. Já nočník nechci každý den uklízet a chystat, aby byl v pořádku. Upozornila jsem na to, prosila, po pár dnech už hádka prostě. Nereaguje na nic a stejně to udělá zase znovu. Uz jsem i zoufala řekla, ať si koupí svůj, samozřejmě to neudělá. Nechápe, proč mám problém. Jsem divná? Přecitlivělá? Jak byste to řešili?