Hádky skrz nočník

Anonymní
30.5.25 10:50

Hádky skrz nočník

Ahoj, je to trochu kontroverzní, ale už mi došly nápady, jak to řešit. Partner (30) pravidelně bere dceři nočník a koná do něho potřebu. Většinou po noční, když si před spaním dá nějaké to pivo, popravdě už tohle mi dost vadí, tohle sledovat u snídaně s dětmi. Záchod má cca 20 metrů od ložnice. nejednou se stalo, že na něho zapomněl a pak ho plný vylil. Setře to něčím a jakože dobrý, takže me čeká vytírání posléze. Mě se příčí to po něm vylévat a uklízet, po dětech mi to nevadí, ale po něm mám úplný blok a úplně to mění i to, jak ho pak vnímám sexuálně. Je to pro mě prostě extrém. A už kolikrát se stalo, že nočník dcera hledala, vběhla do ložnice, byl plný a než doběhla na záchod, počurala se. Já nočník nechci každý den uklízet a chystat, aby byl v pořádku. Upozornila jsem na to, prosila, po pár dnech už hádka prostě. Nereaguje na nic a stejně to udělá zase znovu. Uz jsem i zoufala řekla, ať si koupí svůj, samozřejmě to neudělá. Nechápe, proč mám problém. Jsem divná? Přecitlivělá? Jak byste to řešili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
30.5.25 10:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Omg, tak nočníkový troll už tu dlouho nebyl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
30.5.25 10:55

Vyborny :palec:. Prej at si koupi svuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
30.5.25 10:56

Ale no tak :mrgreen: Mimochodem bych chtěla vidět ten byt, kde to mám na záchod 20 metrů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 10:57
@Anonymní píše: Více

Nejmenuje se ten tvůj Miloš?

Jednoho takového už jsme tady měli, ale tomu chodila nočník vylévat ochranka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

A jako zástavu měl rudý trenky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
53190
30.5.25 10:59

Byla bych ráda, že mi nechčije do fíkusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.25 11:00

Bydlíme v RD, záchod je v přízemí i patře. Je to od ložnice opravdu kousek, 20 metrů jsem odhadla od postele až k záchodu, je na konci koupelny. Troll bohužel nejsem. Jsem ráda, že se aspoň někdo pobavil, já se doma nesměju. Mě už ten nadhled asi chybí.

• Citovat
  • Upravit
81219
30.5.25 11:10

Hahaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
30.5.25 11:10

Řekni mu ať chčije do umyvadla jako každej normální chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
30.5.25 11:11

Kdy má narozeniny? Kup mu bazanta :lol: Bude se mu líp mocit a da se i přidělat na postel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
858
30.5.25 11:15

No, jestli je to pravda, tak asi fakt koupit druhý nočník a upozornila bych ho s tím, že vynášení a případné vytírání bude jen na něm. Ona by ho lenost dojít těch pár metrů na záchod možná přešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
30.5.25 11:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to neeeeeeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
30.5.25 12:30

Šilkulkáááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3131
30.5.25 12:39

No nedokážu si představit dospělého chlapa, jak se na to vůbec poskládá, ale budiž…dceru bych naučila na záchod a nočník vyhodila a bude klid :nevim:
Moje deti na nočník chodili minimálně, mladší téměř vůbec, chtěl rovnou na záchod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí