Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dámy, máte některá zkušenost s tímto přípravkem na růst řas a obočí? Děkuji za příspěvky ![]()
Ja jsem pouzivala pred tehotenstvim a za me vyborna vec! Mela jsem po tom rasy az k oboci, krasne huste a cerne
![]()
@kokinakokos píše:
Ja jsem pouzivala pred tehotenstvim a za me vyborna vec! Mela jsem po tom rasy az k oboci, krasne huste a cerne![]()
Dekuji ![]()
Ahoj,
holky a jak dlouho to vydrží? Nebo ty řasy pak rostou už takhle hezky pořád?
díky,
j
@jjanekk píše:
Ahoj,
holky a jak dlouho to vydrží? Nebo ty řasy pak rostou už takhle hezky pořád?
díky,
j
Co jsem se docetla, tak dlouhe jsou jen pri pouzivani sera.
Holky četla jsem o používání ricinového olejíčku. Prý taky hodně pomáhá, ale vůbec nevím jestli je to pravda. Máte s tím některá zkušenost?
@adelynn píše:
Holky četla jsem o používání ricinového olejíčku. Prý taky hodně pomáhá, ale vůbec nevím jestli je to pravda. Máte s tím některá zkušenost?
Osobne ne, ale co jsem vycetla, tak pry holkam hodne otekaly oci.
Se mnou ricinový olej nedelal vubec nic. Moyna ye po nem rasy byly ydravejsi ale to je tak vsechno. To serum Hairplus zacalo pusobit tak po mesici, v dobe pouzivani jsem mela rasy jako smetaky a i zustaly krasne i kdyz jsem serum vysadila. Pak jsem otehotnela a z nadhernych hustych ras mi tam zbylo par vypelichanych chlupu ale to prisuzuji hormonalnim zmenam. Ted uz je prcek venku a jak zas poctive aplikuji tak se tesim na rasy ala mrkaci pana
@kokinakokos píše:
Se mnou ricinový olej nedelal vubec nic. Moyna ye po nem rasy byly ydravejsi ale to je tak vsechno. To serum Hairplus zacalo pusobit tak po mesici, v dobe pouzivani jsem mela rasy jako smetaky a i zustaly krasne i kdyz jsem serum vysadila. Pak jsem otehotnela a z nadhernych hustych ras mi tam zbylo par vypelichanych chlupu ale to prisuzuji hormonalnim zmenam. Ted uz je prcek venku a jak zas poctive aplikuji tak se tesim na rasy ala mrkaci pana
A nemela jsi cervene oci? Hodne devcat si stezuje. Jeste se zeptam, ma se to maznout na okraj vicka nebo jen a pouze na rasy?
Musis tam dat opravdu jen male mnozstvi. Kdyz to stece do oci tak to samozrejme pali. Davam to ke korinkum ras
Diky. Tak to zkusim. Ja tedy rasy docela mam, tak uvidim, co mi naroste ![]()
Taky jsem používala před otěhotněnim a po kojení chci znovu. Rasy se mi opravdu prodloužili a zhustly, ale je pravda že po vysazení efekt nevydržel ![]()
Oživuji příspěvek
nevíte, jestli je vyloženě nevhodné používat v těhotenství a případně kvůli jaké složce? potřebuji s řasami nutně něco udělat, sundávám umělé a je to trága ![]()
Sérum na růst řas - https://miralash.com Po 3 týdnech mé řasy konečně vyrostly!