Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den chtela jsem se zeptat na hairburst takze myslíte ze opravdu staci pouze šampon a kondicionér? Mam vlasy dlouhé pod prsa ale nějak mi přestali růst a chtěla bych je určitě silnější a delší nejvíce mi jde o délku děkuji za odpověď
![]()
A prosím o vaše recenze a zkušenost
Je to zase jen předražená značka.
Já dostala velikou sadu minulý rok. Používala jsem tuto značku asi rok a čtvrt a žádnou změnu na vlasech jsem nepocítila.
Ono je geneticky dané, jak moc vám vlasy porostou. Někomu klidně narostou až na zem a někdo se nikdy nedostane ani do pasu. A čím jste starší, tím pomaleji vlasy rostou… Jinak na růst a kvalitu má kromě genetiky vliv hlavně životní styl. Takže stres, strava, dostatečný příjem vitamínů a minerálů atd. Vlasová kosmetika má většinou dost zanedbatelný vliv. To už bude mít třeba mnohem větší vliv aplikace henny, protože to na té hlavě máte klidně x hodin. Šampon, kondicioner, maska… to všechno máte na vlasech pár minut… To, že po některé vlasové kosmetice máte vlasy hezčí, je dané tím, že obsahuje silikony. Reálně to s vlasy ale moc nedělá, protože když ty silikony vymyjete, jste zase tam, kde jste byla… Takže jinak řečeno, šampon za 400 opravdu nepotřebujete. Zrovna tahle značka je populární především proto, že firma platí influencery, aby ji propagovali…
Zkusila jsem, je to špatný šampon, úplně jako jakýkoliv jiný, jako bonus extrémně cuchá vlasy.
No takze mi chcete rict ze je to k 💩? Ja to používám od Vánoc a prijde mi ze je to zatim super ale nevim zda to mam kupovat zas?
Já jsem sním spokojená. Vlasy mám daleko pevnější a řekla bych že i méně padají. Nemám ho poprvé, zkoušela jsem různé značky ale stále se k němu vracím. Mě teda opravdu vyhovuje. Jo a mám jen šampon a kondicionér, víc nekupuji ![]()