Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem opět single teprve tři měsíce a ještě je to čerstvý, ale před posledním vztahem jsem byla single 3 roky a vyloženě jsem si to užívala
Je mi 31, tak má okolí potřebu pořád řešit můj život, ale nějak jsem se nad to povznesla, je to můj život a ne jejich. Mám dobrou práci, auto, byt, hodně cestuju, ale nejsem žádná kariéristka, až přijde ten pravý, budu šťastná a velice ráda založím rodinku. Ale za každou cenu nikoho nehledám, to dle mého nemá žádný smysl, ten pravý si mně bude muset najít sám
Jinak důležité je mít kolem sebe spolehlivé kamarádky, pak je ten single život super se vším, co k němu patří. Jen dodám, že nikdy bych se na kámošky nevykašlala nebo je začala zanedbávat kvůli chlapovi, moc mi po rozchodu pomohly, v opačném případě by se na mně mohly vybodnout ![]()
A co je singles? žiju už rok bez chlapa, ale mám dceru, takže žiju vlastně stejně jako dřív, jen na to mám míň peněz. (a mám míň stresových situací)
Také jsem byla singles 27-30. A vůbec bylo to skvělé, akorát občas ten chlap chyběl ( a tím nemyslím na praní ponožek a stání u plotny) ale jen někdo, ke komu bych se občas přitulila, někdo rozumný, bez závazků… a po 3 letech se našel pan „úžasný“.
Jsem single posledních osm měsíců. Nikdy jsem nezažila lepší párty. ![]()
Jsem sama rok, je mi 34 někdy mám pocit že se z toho čísla zblázním, pač samozřejmě děti nemám ale ráda bych…ale není to tak že by mi vyloženě něco šíleně tikalo. Samotný je mi fajn, ale přeci jenom budovat vztah a rodinu by mi sedělo víc…Jsou dny kdy je mi ouvej už od rána, a pak jsou dny kdy jsem ráda že mám svůj klid…za ten rok se pár mužů objevilo, ale nějak to prostě nebylo ono v tom smyslu, že jsem nic necítila nebo jsem jim min. nedokázala rozumět. Nemít hyperaktivního psíka asi už by mě někdy odvezli do Bohnic
Stav single je určitě super, ale chce to mít kámoše co nemají všichni své rodiny a mají aspoň sem tam čas někam si vyjít..
Dobrý den, lidé drazí, najde se tady v tom výčtu maminek a vdaných či zadaných paní a slečen taky někdo singles (třeba mezi 25 - 45 lety), nebo jsem opravdu vyjímka? Jak se k tomuto „sociálnímu statusu“ stavíte a žijete vy?