Halucinace při kojení

37
20.7.17 06:30

Halucinace při kojení

Ahoj, chci se zeptat, vlastně i uklidnit, jestli se s tím setkal i někdo jiný. Jde o to, že se mi dnes v noci stalo už poněkolikáté, že jsem seděla na posteli, kojila a z kuchyně slyšela zvuky, jako když přítel krájí jablko na lince, tak jsem se šla pak za ním podívat a nikdo nikde. Předtím to třeba byly zvuky jakoby tam něco spadlo, někdo otevřel dveře od terasy atd. Je pravda, že jsem teď byla dost unavená, naspala jsem třeba hodinu vcelku a občas při kojení mám mikrospanky, ale tohle mi přijde, že se stává za plnýho vědomí, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21
20.7.17 06:43

Ahoj, to je hodně zvláštní. Asi tě zklamu, ale tohle jsem nezažila a to jsem kojila rok a půl. To zní, jako kdybyste tam měli ducha. :lol: Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.7.17 06:48

@zsuk No to je taky možnost :D minulý týden se stalo, že z ničeho nic spadly hodiny ze zdi, achjo, bojím se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 07:06

Kojila jsem skoro dva roky, ze zacatku jsem byla obcas tak unavena, ze jsem se probudila a parkrat nevedela, jestli jsem uz kojila nebo se teprve chystam. Byla jsem zmatena. Bylo to vycerpanim. Ale zadne zvuky jsem neslysela a to, co popisujes, musi byt hodne neprijemne a opravdu to pripomina historky s duchy.

• Citovat
  • Upravit
2649
20.7.17 07:12

V těhotenství se mi stávalo zas tohle :roll: měla jsem bolesti, seděla na posteli a naproti ložnice máme schody do patra… A občas po nich prostě někdo rychle vyběhl nahoru.. :lol: taky jsem si přišla na palici :roll: a teď se jdi podívat uprostřed noci do horního patra jestli tam nikdo není:lol: jeden čas jsem spala s lampičku :zed: :lol: nicméně to přešlo a po schodech nám nikdo už dlouho nešel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jo a nebo opravdu velké rány různé po domě normálně ve dne. Nevím co to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
20.7.17 07:13

To bude z vyčerpání a nevyspání, snad bude časem líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.7.17 07:29

S největší pravděpodobností to bude z nevyspání, já tohle měla při maturitě a každém zkouškovém, jenom moje halucinace ze zvukových rychle přecházejí ve vizuální, takže, když mi při kojení před křeslem seděla velká chlupatá fialová obluda, nevěnovala jsem tomu pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.7.17 08:21

Řekla bych únava. Ja kolikrát nakojila, přebalila, šla se vycurat a pak to nebohé dítě znovu budila, protože jsem zapomněla, ze uz jedlo. Taky jsem si povídala s manželem, který tam nebyl apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.7.17 08:50

Únava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.7.17 09:00

A což takhle kojit vleže? Přitom se vlastně úplně neprobudíš. A ráno budeš vyspalá. Já vsedě (a nejlíp za světla) kojila první dítě, a to byly panečku psychostavy. Teď u páteho nemuvněte pohodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
20.7.17 09:11

@Krispina1 Presne tak :lol: U prvniho ditete jsem si rozsvecela nocni svetlo, rovnala si kojici polstar a kojila v sede… psycho… u druheho ditete sem si jeste obcas posvitila, abych koukla do pliny ale kojila uz v leze… o neco lepsi… treti dite taham z postylky po tme ( kdyz je teda v postylce, casto spolu usneme uz pri vecernim kojeni v posteli), zadny svetlo, polospanek a obsah pliny vyhodnocuju po hmatu a po cuchu :lol:… pohoda. Rano vstavam vyspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
20.7.17 09:32

@Jitusssss Ahoj, já neměla přímo tohle, ale taky mi ze začátku dost hrabalo :mrgreen: Jak jsem byla v noci nevyspalá, z ničeho nic jsem začala odsouvat přítele pryč z postele se slovy, že malou zalehne :mrgreen: a u toho jsem mazlila zmuchlanou peřinu nebo polštář, zatímco malá spokojeně spinkala v postýlce u postele :lol: tohle jsem dělala prý často :lol: mazlila jsem imaginární dítě :lol: taky slušný halušky :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.7.17 10:23

@PHV To je taky slušný :mrgreen: já mám občas podobně zmatený stavy, kdy se vzbudím, nevím, jestli jsem malýho vrátila do postýlky a hledám ho po pokoji :D naštěstí blikající monitor mě vrátí do reality :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.17 07:51

Já měla nějaké zvukové halucinace a nakonec skončila na psychiatrii. Začlo to přetaženim a nevyspáním. Hodiny byly určitě špatně připevněné. zkus si více odpočinout

• Citovat
  • Upravit
866
22.7.17 07:56

Ještě mě napadá, zda dostatečně piješ? Měli jsme v rodině případ halucinací kvůli ledvinám - dotyčný velmi málo pil a ledviny to nedávaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová