Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, chci se zeptat, vlastně i uklidnit, jestli se s tím setkal i někdo jiný. Jde o to, že se mi dnes v noci stalo už poněkolikáté, že jsem seděla na posteli, kojila a z kuchyně slyšela zvuky, jako když přítel krájí jablko na lince, tak jsem se šla pak za ním podívat a nikdo nikde. Předtím to třeba byly zvuky jakoby tam něco spadlo, někdo otevřel dveře od terasy atd. Je pravda, že jsem teď byla dost unavená, naspala jsem třeba hodinu vcelku a občas při kojení mám mikrospanky, ale tohle mi přijde, že se stává za plnýho vědomí, tak nevím ![]()
Ahoj, to je hodně zvláštní. Asi tě zklamu, ale tohle jsem nezažila a to jsem kojila rok a půl. To zní, jako kdybyste tam měli ducha.
Drž se. ![]()
@zsuk No to je taky možnost
minulý týden se stalo, že z ničeho nic spadly hodiny ze zdi, achjo, bojím se ![]()
Kojila jsem skoro dva roky, ze zacatku jsem byla obcas tak unavena, ze jsem se probudila a parkrat nevedela, jestli jsem uz kojila nebo se teprve chystam. Byla jsem zmatena. Bylo to vycerpanim. Ale zadne zvuky jsem neslysela a to, co popisujes, musi byt hodne neprijemne a opravdu to pripomina historky s duchy.
V těhotenství se mi stávalo zas tohle
měla jsem bolesti, seděla na posteli a naproti ložnice máme schody do patra… A občas po nich prostě někdo rychle vyběhl nahoru..
taky jsem si přišla na palici
a teď se jdi podívat uprostřed noci do horního patra jestli tam nikdo není:lol: jeden čas jsem spala s lampičku
nicméně to přešlo a po schodech nám nikdo už dlouho nešel
jo a nebo opravdu velké rány různé po domě normálně ve dne. Nevím co to bylo ![]()
S největší pravděpodobností to bude z nevyspání, já tohle měla při maturitě a každém zkouškovém, jenom moje halucinace ze zvukových rychle přecházejí ve vizuální, takže, když mi při kojení před křeslem seděla velká chlupatá fialová obluda, nevěnovala jsem tomu pozornost.
Řekla bych únava. Ja kolikrát nakojila, přebalila, šla se vycurat a pak to nebohé dítě znovu budila, protože jsem zapomněla, ze uz jedlo. Taky jsem si povídala s manželem, který tam nebyl apod.
A což takhle kojit vleže? Přitom se vlastně úplně neprobudíš. A ráno budeš vyspalá. Já vsedě (a nejlíp za světla) kojila první dítě, a to byly panečku psychostavy. Teď u páteho nemuvněte pohodička ![]()
@Krispina1 Presne tak
U prvniho ditete jsem si rozsvecela nocni svetlo, rovnala si kojici polstar a kojila v sede… psycho… u druheho ditete sem si jeste obcas posvitila, abych koukla do pliny ale kojila uz v leze… o neco lepsi… treti dite taham z postylky po tme ( kdyz je teda v postylce, casto spolu usneme uz pri vecernim kojeni v posteli), zadny svetlo, polospanek a obsah pliny vyhodnocuju po hmatu a po cuchu
… pohoda. Rano vstavam vyspala ![]()
@Jitusssss Ahoj, já neměla přímo tohle, ale taky mi ze začátku dost hrabalo
Jak jsem byla v noci nevyspalá, z ničeho nic jsem začala odsouvat přítele pryč z postele se slovy, že malou zalehne
a u toho jsem mazlila zmuchlanou peřinu nebo polštář, zatímco malá spokojeně spinkala v postýlce u postele
tohle jsem dělala prý často
mazlila jsem imaginární dítě
taky slušný halušky
![]()
@PHV To je taky slušný
já mám občas podobně zmatený stavy, kdy se vzbudím, nevím, jestli jsem malýho vrátila do postýlky a hledám ho po pokoji
naštěstí blikající monitor mě vrátí do reality ![]()
Já měla nějaké zvukové halucinace a nakonec skončila na psychiatrii. Začlo to přetaženim a nevyspáním. Hodiny byly určitě špatně připevněné. zkus si více odpočinout
Ještě mě napadá, zda dostatečně piješ? Měli jsme v rodině případ halucinací kvůli ledvinám - dotyčný velmi málo pil a ledviny to nedávaly..