Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Už jste se nekdo setkal se vztekaniˇ pri kojeni? Jako vzdy a furt. Malej ma 4 mesice a hrozne ho rozciluje kojeni. Prisaje se nadherne taha taha a po asi 3 min.se odtrhne a rozcili pak se hned zas pricucne a po 30sek se zas odtrhne ldyz to udela asi po 4 tak mi dam druhe prso a zase se zacne rozcilovat. A takto je to celej den krom noci. V noci se naji a spi, ale pres den nikdy, jako aby usnul u prsa? To nehrozi. Takze kdyz se pak hodne vzteka i u druheho prsa, tak mu dam dudlik a ten ho uklidni. Je to me druhe dite. Dcera byla kojena 11 mes a uplne v pohode. Syn je hroznej nervak, ale jen u kojeni jinak je to pohodove miminko. Flasku odmita.chce jen prso.
Mně tohle občas dela dcera - 3 měsíce
Mam vypozorovany, ze je to vždycky kdyz by chtěla spat ale nejde ji to a je rozmrzela.
Moje mamka ale říká, ze ji asi mlicko málo teče a tak se rozčiluje ![]()
Mně tohle malej dělá, když už je nacpanej a chce spát a jenom to prso dudlat. Jenže mu furt do pusiny teče mlíko a musí ho polykat, tak zuří. ![]()
Ahoj
100 dětí a 100 rozdílů :/
Můj synek byl taky běsnej při kojení. Byla jsem z toho docela na švestku…
Bylo mi na maminkovským kurzíku porazeno prsa vystřídat a schovat, jakmile začne šílet. Že prý má už dost a dává mi to tak najevo…
Měl tři měsíce. Na 5timěsíční prohlídce už větší úbytek váhy a nasazen dokrm.
Běsnil zřejmě proto, že mlíko na třetí pocucnutí vyschlo a né, že by měl dost…
Podotýkám, že mi dítě spalo většinou celou noc a nebudila jsem, takže mi klesala laktace. Časem jsme dokrm zase odbouraly, protože se kojil jen na napití, do 11.měs. Pak to sám utl úplně. Hurá
![]()
Posílám pevné nervy a brzké vyřešení
![]()
No bohuzel to neni zdne obdobi, ale ma to od narozeni
hold zacnem pomalu prikrmovat a prejdem na jidlo. Kdyz ho kojeni rozciluje.
@Berennika mě to syn dělá dodnes (11 měsíců), jen v noci pije hezky, přesně jak píšeš
přes den se pořád přisává, odsává, odleze, pak se vzteká, že odlezl, zase přileze, pije v sedě, v leže, na čtyřech, mě přijde, že se spíše nudí, než že by nechtěl pít a jelikož kojím hodně v noci, tak mlíka mám pořád dost, takže nedostatkem to taky nebude… prostě vzteklouni ![]()
@Evvcaa teda tak to jsi dobra ze jsi jeste neprestala. Ja mu vzdy vyhrozuju flaškou, ale je mi to prd platny protoze ji nechce
on je jinak tak hodny miminko furt se smeje.
Jsem rada ze se nasel nekdo kdo ma take vzteklouna
To mi rika mamka taky, ze uz by se na to davno vybodla
ale me to ve srovnani s tim ostatnim (boj s krmenim, prebalovanim, mazanim, oblikanim, spanim) prijde jako prkotina
syn je jinak taky usmevavy od ucha k uchu, ale jak neco nechce delat, tak proste nebude, uz ho pomalu nemuzu preprat, jak je silny
a kde se v tom diteti bere ten vztek, to nechapu… povaha nebo rozmazlenosr? ![]()