Vzteklé miminko při kojeni

1800
16.7.17 21:00

Vzteklej pri kojeni

Už jste se nekdo setkal se vztekaniˇ pri kojeni? Jako vzdy a furt. Malej ma 4 mesice a hrozne ho rozciluje kojeni. Prisaje se nadherne taha taha a po asi 3 min.se odtrhne a rozcili pak se hned zas pricucne a po 30sek se zas odtrhne ldyz to udela asi po 4 tak mi dam druhe prso a zase se zacne rozcilovat. A takto je to celej den krom noci. V noci se naji a spi, ale pres den nikdy, jako aby usnul u prsa? To nehrozi. Takze kdyz se pak hodne vzteka i u druheho prsa, tak mu dam dudlik a ten ho uklidni. Je to me druhe dite. Dcera byla kojena 11 mes a uplne v pohode. Syn je hroznej nervak, ale jen u kojeni jinak je to pohodove miminko. Flasku odmita.chce jen prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
228
16.7.17 21:12

Mně tohle občas dela dcera - 3 měsíce
Mam vypozorovany, ze je to vždycky kdyz by chtěla spat ale nejde ji to a je rozmrzela.
Moje mamka ale říká, ze ji asi mlicko málo teče a tak se rozčiluje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.7.17 21:28

Mně tohle malej dělá, když už je nacpanej a chce spát a jenom to prso dudlat. Jenže mu furt do pusiny teče mlíko a musí ho polykat, tak zuří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
16.7.17 22:36

Ahoj :) 100 dětí a 100 rozdílů :/
Můj synek byl taky běsnej při kojení. Byla jsem z toho docela na švestku…
Bylo mi na maminkovským kurzíku porazeno prsa vystřídat a schovat, jakmile začne šílet. Že prý má už dost a dává mi to tak najevo…
Měl tři měsíce. Na 5timěsíční prohlídce už větší úbytek váhy a nasazen dokrm.
Běsnil zřejmě proto, že mlíko na třetí pocucnutí vyschlo a né, že by měl dost…
Podotýkám, že mi dítě spalo většinou celou noc a nebudila jsem, takže mi klesala laktace. Časem jsme dokrm zase odbouraly, protože se kojil jen na napití, do 11.měs. Pak to sám utl úplně. Hurá :lol: :P
Posílám pevné nervy a brzké vyřešení :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
17.7.17 16:06

No bohuzel to neni zdne obdobi, ale ma to od narozeni :-( hold zacnem pomalu prikrmovat a prejdem na jidlo. Kdyz ho kojeni rozciluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
17.7.17 21:10

@Berennika mě to syn dělá dodnes (11 měsíců), jen v noci pije hezky, přesně jak píšeš ;-) přes den se pořád přisává, odsává, odleze, pak se vzteká, že odlezl, zase přileze, pije v sedě, v leže, na čtyřech, mě přijde, že se spíše nudí, než že by nechtěl pít a jelikož kojím hodně v noci, tak mlíka mám pořád dost, takže nedostatkem to taky nebude… prostě vzteklouni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
18.7.17 17:06

@Evvcaa teda tak to jsi dobra ze jsi jeste neprestala. Ja mu vzdy vyhrozuju flaškou, ale je mi to prd platny protoze ji nechce :? :lol: on je jinak tak hodny miminko furt se smeje.
Jsem rada ze se nasel nekdo kdo ma take vzteklouna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
19.7.17 19:52

To mi rika mamka taky, ze uz by se na to davno vybodla :D ale me to ve srovnani s tim ostatnim (boj s krmenim, prebalovanim, mazanim, oblikanim, spanim) prijde jako prkotina ;-) syn je jinak taky usmevavy od ucha k uchu, ale jak neco nechce delat, tak proste nebude, uz ho pomalu nemuzu preprat, jak je silny :D a kde se v tom diteti bere ten vztek, to nechapu… povaha nebo rozmazlenosr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová