Hami 1 - propadák?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.3.25 05:18

Hami 1 - propadák?

Ahoj,
náš prcek má Hami 1 téměř od začátku, snad jen krom 3 týdnů, kdy jsme jako první zkoušeli Nutrilon, který mu vůbec nesedl - bolesti břicha, zácpa.
Tak jsme se dali na Hami, které hned sedlo, bolesti ustoupily, malému chutná a vypadá, že doteď bez problémů.
Narazila jsem ale na nějakou diskuzi, kde paní tvrdila, že Hami rozhodně ne, že je to úplně propadák, ale jen kvůli ceny.
Jasně, dívala jsem se na začátku, co to obsahuje, neobsahuje, ale přijde mi, že některé ty mléka mají obsah v něčem i horší.
Může to být do budoucna nějaky problém? Může mu něco chybět? Používaly byste Hami? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1840
22.3.25 06:54
@Anonymní píše: Více

Ne, normálně používej co mu vyhovuje. Kazde um musí splňovat nějaké parametry, jinak se nemůže nazívat um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
22.3.25 06:57

Nehrotila bych to. Kdyby to byl strašnej propadák, nesmělo by se to prodávat. Pokud se nepletu, kojenecká mléka jsou přísně kontrolovaná. Já mám dítě odchované na DM Bio, který je taky levný a narovinu je zdravější, bystřejší, silnější než starší dítě, který mělo Nutrilon Profutura za 600 na krabici. Samozřejmě tyhle věci nejsou ovlivněné výběrem mléka, jen jsem chtěla konstatovat, že tohle absolutně žádný ukazatel není. Pokud vám mléko vyhovuje, sedí a dítě prospívá, je to dobrá volba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.25 07:02
@Asta135 píše: Více

Souhlasím. Mám jedno dítě plně kojene do 2 let a druhé na UM od začátku. A to kojene chyta kdejakou nemoc, celkově je pomalejší, slabší. To na um je nadprůměrně chytré, zdatnější ve sportech. Mel9 teda Hipp, ale ono je to vesměs jedno. Všechna um jsou kontrolovana.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.25 15:29

Synovi jsou skoro 3 měsíce a taky je Hami. Chtěla jsem kojit a tak se přiznám, že jsem měla doma nachystaný „levný“ dokrm. Bohužel jsem se nerozkojila a syn je plně na Hami asi měsíc a půl. Nevhapu, proč se řadí mezi „horší“ UM. Zmiňovala ho i doktorka jako dokrm spolu s Hipp, Nutrilonem a ještě dalším. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.25 16:23

No, já narazila na paní, které přišel u obyč Nutrilon prostě levný, tak koupila ten duo, nebo co to je. No, prostě ten nejdražší Nutrilon, co je na trhu a nechápala, že někdo dává Hami. :think:

• Citovat
  • Upravit
6619
22.3.25 16:32

Já nechápu věcí, dělej to tak jak to cítíš a prď na pocity ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
22.3.25 19:49

Já viděla nějaký D-test na přesnídávky a tam Hami opravdu bylo mezi nejhoršími.
Co se ale týká UM tak tam Hami byl nějaký střed. Vyhrál tenkrát tuším Kendamil, dobře hodnocená byla i Beba a překvapivě DM babylove, které je cenově úplně jiná liga.
Mezi nejhoršími byl Nutrilon a Sunar.

Nicméně já mám dceru teď na Sunaru a neřeším.
Ten test byl ale jen na pokračovací mléka, ty od narození jsou přísně kontrolované a všechny splňují normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 20:18

@Markéta188 Já zase nevěřím D-testům. Hodnotí tam taková kritéria, že jim nemohou vyjít relevantní údaje. A skončila jsem s nimi po tom, co doporučili jako TOP pultíkovou autosedačku.
Jinak je zvláštní, že moje doktorka se na Kendamil a Babylove netvářila. :think: Ale neřešila jsem to, když už byl syn na Hami.

• Citovat
  • Upravit
9672
22.3.25 20:22

Všechna umělá mléka jsou přísně kontrolovaná, takže škodlivé není žádné. Nejdůležitější je, aby miminku sedlo a pokud vyhovuje, tak bych určitě neměnila. Obzvlášť ne z důvodu, že jedna paní povídala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
22.3.25 20:40
:roll: ano kvalita se posuzuje podle ceny, bože vždyt je to blbost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
23.3.25 13:40

No tak víc bych věřila D-testům, jak pediatrům.
Pochybuji, že pediatr umí něco z oboru analýzy potravin.
Nicméně jak píšu, ty mléka jsou všechny složením podobná, co má horší jedno, má lepší to druhé….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová