Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano mě ho dělali u 5 syna v 37+2tt ![]()
Kolem 15h byl proveden Hamilton, a druhý den ráno v 7:40 se syn narodil ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
ano nechtěný Hamiltos ve čtvrtek okolo 10hodiny na kontrole. Celý den špinění, bolestí, od 18hodiny fakt silné bolesti, a jak jsem ráno vstala se vyčůrat praskla voda. V pátek v 15:30 se pak naropdina - těžký, bolavý porod s 15ti stehy ![]()
Ahojky holky,
Uz od nedele me trápí křížové bolesti (miminko je postavené páteři k mé páteři), ale bolesti jsou porad nepravidelne. Od pondělí jsem zacala dost špinit tmavou krví (jela jsem na gyndu, branka byla 2 cm, naléhajici hlavička, dr kontrolovala i plodový obal a prý je pred prosakem/prasknutim). Vcera jsen došla na kontrolu a rekla mi ze uz je tam jen branka (CS skóre 7-8), neustále mam bolesti, včera večer jsem spinila růžově a dnes také, prý je vše dole nachystane. Bolesti mam stále nepravidelne, budí mě i v noci, tak mi nabídka pokud bude nález příznivý, ze zkusime ve čtvrtek Hamiltona. Jinak by mne odkázala nejspíš do porodnici na indukci (mám GDM a neni ani pro miminko zdrave ze mam uz od nedele takové bolesti). Uz u prvního mi praskla voda a neotevritala jsem se vubec a nemela kontrakce a museli mi porod vyvolat.
Máte někdo zkušenost, ze by hamilton zabral? Dekuji 🙂