Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To je kra..va…
Zkus byt v klidu, napoprve to vetsinou trva. Neni kam spechat.
Může to být část zátky, bývá toho víc a může odchazet po částec. Rodila jsem za dva dny.
Rodila jsem asi za 3 tydny az
zátka to bude, jestli toho bylo i vic? Tohle je jeste celkem malo, tak nemusela udejit celá
Ani u jednoho mi Hamilton nezabral.
Plus to bylo tak, že jsem celé odpoledne běhala se utírat a divila se, kde se berou další a další kusy.
Myslím, že to dnes ještě dáš.
Mě ho taky udělali bez mého vědomí, ráno. Odpoledne mi začaly bolesti, v noci jsme přijeli do porodnice, s tím, že je ještě vše daleko a udělali mi ho znova
na sál jsem šla až ráno a nakonec to skončilo kleštěma, jelikož malá měla ruku přes obličej a po 45 min. tlačení nic moc.. ![]()
Nemusela ti Hamiltona dělat. Mně za těhotenství vnitřně vyšetřovalo celkem sedm doktorů a jen od jedné doktorky to bolelo jako prase. Když mi dneska jiná doktorka dělala Hamiltona, myslela jsem, že to bude podobně bolestivé jako tamto vyšetření, neli horší, ale vůbec. Nepoznala bych to.
Ahoj holky.. včera kolem 8:30h jsem byla v porodnice na „kontrole“ kdy nastoupím na vyvolaní s tím, že nastoupím dnes v 17:30h.. Doktorka mě vyšetřila.. velice bolestivě, sotva jsem se po tom hýbala a štípalo a bolelo to.. a teď jsem šla na wc, a na toaletním papíru toto.. Omlouvám se za foto, ale myslíte, že to je hlenová zátka? Jsem si jistá, že i přes můj nesouhlas mi hamiltona udělala..
dnes potřebuji ještě vydržet min do 17h…partner má důležité zkoušky v práci. Za jak dlouho Vám po hamiltonu a odchodu zátky začal porod?