Partner nechce být u porodu

Anonymní
19.10.23 09:12

Partner nechce být u porodu

Ahoj holky, partner nechce být se mnou u porodu, s bývalkou byl a mě to hrozně mrzí, že se mnou nechce. Důvodem je, že ho pak prý nepřitahovala sexuálně, že prý to znova vidět nechce. Řekl mi, ze mě tam odveze a pojede pryč, což je mi líto, kdyby tam aspoň se mnou byl, jako podpora a na to vytlačení odešel, ale samozřejmě ho nechci nutit, řešíme to celé mé těhotenství, ví že mě to mrzí, jednou to vypadlo že i půjde, ale teď definitivně řekl, že opravdu jít nechce.
Jaký na to máte názor? Měl to někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mango_Lassi
19.10.23 09:18

Neměl. Taky jsem být u porodu nechtěla :lol: Pokud by partner nechtěl k porodu, neměla bych dítě. Jako sorry, tu celou práci jako mám odmakat sama?

• Citovat
  • Upravit
120
19.10.23 09:19

Je mi to líto, kdyby alespoň zůstal na tu předporodní dobu.. může trvat fakt dlouho a když tam není člověk úplně sám je rozhodně lepší. Ten samotný porod docela chápu, chlapi na to nejsou.. to bych respektovala, ale předtim by tam s tebou mohl být, pomáhat ti prodýchávat, masírovat záda atp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
19.10.23 09:20

Hlavně ho nenuť. Myslím, že jeho důvod je logický a už jedno trauma má. Můj manžel taky nebyl u porodu a ani jsem ho nenutila. Říkal mi, že když moc budu chtít, tak tam se mnou bude, ale vím, že by to pro něj bylo utrpení. Nakonec jsem rodila císařem a taky tam nebyl, čekal vedle na miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33562
19.10.23 09:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, partner nechce být se mnou u porodu, s bývalkou byl a mě to hrozně mrzí, že se mnou nechce. Důvodem je, že ho pak prý nepřitahovala sexuálně, že prý to znova vidět nechce. Řekl mi, ze mě tam odveze a pojede pryč, což je mi líto, kdyby tam aspoň se mnou byl, jako podpora a na to vytlačení odešel, ale samozřejmě ho nechci nutit, řešíme to celé mé těhotenství, ví že mě to mrzí, jednou to vypadlo že i půjde, ale teď definitivně řekl, že opravdu jít nechce.

Nechce, tak nechce. Nehorotˇto. Důvod, proč nechce ti řekl. Třeba to nakonec dopadne jinak, a zůstane tam s tebou. To by teda měl, vždytˇmůže trvat x hodin, než budeš opravdu rodit a podpora by byla fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.23 09:30

Za mě je frajer, že to dokáže takhle zhodnotit a říct ti to. Nebo bys byla radši, kdyby tam byl a pak váš vztah šel do kytek stejně jako ten jeho minulý? Já bych jeho trauma nepodceňovala, něco si o tom přečti. Můžeš mu zkusit navrhnout, aby s tebou byl jen v první době porodní. Až půjdeš na sál, může počkat venku. U toho bych já osobně jako pozorovatel být taky nechtěla, a to jsem měla dva krásné porody defacto bez kapky krve či jiných hnusností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16241
19.10.23 09:35

Uvidíš, třeba to dopadne jinak. Kamarádka taky říkala, že bohužel bude sama, že manžel jít nechce. Ale nakonec tam s ní byl ;) Můj manžel být chtěl, táhlo se to a na tu první dobu ho poslali domů, že mu pak zavolám. To mě dost mrzelo tam být sama, ale u samotného porodu už byl :srdce:

Seděl vedle, držel mě za ruku a nic neviděl, co by ho mělo nějak „znechutit“. Právě tam být chtěl, že je dítě obou, tak když byl u zplození, chce být i u porodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
19.10.23 09:36
@Anonymní píše:

Jo znala jsem chlapa ktery byl u porodu a pak uz s manzelkou nechtel sex kdyz to videl tak ho prestala pritahovat. Ja exe nechtela, kdybych chtela, tak nejakou dobrou kamosku ale ani nahodou zadneho chlapa. Byt tebou tak ho nenutim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.10.23 09:36

Nikdy jsem partnera nenutila aby tam šel. To je jeho rozhodnutí. Překvapilo mě, že pak šel. Taky to bylo naposledy. Já mu to za zlé nemám. Vyzkoušel to, zjistil, že ne, no, co jako.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
19.10.23 09:37
@unuděná píše:
Za mě je frajer, že to dokáže takhle zhodnotit a říct ti to. Nebo bys byla radši, kdyby tam byl a pak váš vztah šel do kytek stejně jako ten jeho minulý? Já bych jeho trauma nepodceňovala, něco si o tom přečti. Můžeš mu zkusit navrhnout, aby s tebou byl jen v první době porodní. Až půjdeš na sál, může počkat venku. U toho bych já osobně jako pozorovatel být taky nechtěla, a to jsem měla dva krásné porody defacto bez kapky krve či jiných hnusností.

Souhlas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.10.23 09:37

Nikdy jsem partnera nenutila aby tam šel. To je jeho rozhodnutí. Překvapilo mě, že pak šel. Taky to bylo naposledy. Já mu to za zlé nemám. Vyzkoušel to, zjistil, že ne, no, co jako.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.10.23 09:38

To je mi líto ale někdo na to není… Tak zase řekl proč nechce… Ale jak píšeš před tam být mohl :wink: Přítel nakonec chtěl ale nestihl to, jela jsem sanitkou a málem rodila po cestě 🙈 přišel až když mi šila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
19.10.23 09:42
@Anonymní píše:

Tvůj partner si zaslouží „palec hore“, že si dokázal definovat a nahlas přiznat problém. A zrovna tohle je věc, která - když budeš za každou cenu trvat na svém - může z dlouhodobého hlediska váš vztah poslat úplně do kopru.

Mně osobně by to za takové riziko nestálo - přítomnost u porodu pro mne rozhodně není stěžejním bodem našeho vztahu - ale priority si samozřejmě musí zvážit každý sám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.23 09:42
@nakupenina214 píše:
To je mi líto ale někdo na to není… Tak zase řekl proč nechce… Ale jak píšeš před tam být mohl :wink: Přítel nakonec chtěl ale nestihl to, jela jsem sanitkou a málem rodila po cestě 🙈 přišel až když mi šila.

To máš taky celkem kliku, že to snesl v pohodě. Kdybych viděla, jak mi partnera štrikují na přirození, asi by mě taky chuť na sex nadlouho přešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
19.10.23 09:43

Jojo, ještě dej příjmení po něm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie