Partner nechce být u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
19.10.23 09:50
@unuděná píše:
To máš taky celkem kliku, že to snesl v pohodě. Kdybych viděla, jak mi partnera štrikují na přirození, asi by mě taky chuť na sex nadlouho přešla :mrgreen:

To jsou opravdu problémy. Můj si se mnou povídal a uklidňoval mě. Nemusel se dívat, pokud nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
53190
19.10.23 09:56
@Mango_Lassi píše:
To jsou opravdu problémy. Můj si se mnou povídal a uklidňoval mě. Nemusel se dívat, pokud nechtěl.

Můj taky, a co jako? Máš pocit, že si ti chlapi, co mají po porodu trauma a problém se sexuálním životem, vymýšlejí? :nevim: Ono jich ani zdaleka není tak málo, jak se může zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.10.23 09:58
@unuděná píše:
Můj taky, a co jako? Máš pocit, že si ti chlapi, co mají po porodu trauma a problém se sexuálním životem, vymýšlejí? :nevim: Ono jich ani zdaleka není tak málo, jak se může zdát.

A? Mně je to popravdě jedno. Nechce se účastnit porodu, já k němu taky nejdu.

• Citovat
  • Upravit
1609
19.10.23 10:00

@Mango_Lassi No to je opravdu divná odpověď. Taková ženská hned tak asi neexistuje, aby se sama vzdala toho mít děti, protože s ní partner nechce jít k porodu. On tam toho zase tolik,,neodmaká".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.23 10:02
@Mango_Lassi píše:
A? Mně je to popravdě jedno. Nechce se účastnit porodu, já k němu taky nejdu.

Zajímavý názor no, já bych se teda kvůli tomu, že můj partner měl sexuální problémy po účasti na porodu prvního dítěte, společného dítěte nevzdala. Nepovažuji účast partnera u porodu za světobod. Já se zase nechci účastnit třídních schůzek, no tak to prostě odmaká chlap no. Například 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
19.10.23 10:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, partner nechce být se mnou u porodu, s bývalkou byl a mě to hrozně mrzí, že se mnou nechce. Důvodem je, že ho pak prý nepřitahovala sexuálně, že prý to znova vidět nechce. Řekl mi, ze mě tam odveze a pojede pryč, což je mi líto, kdyby tam aspoň se mnou byl, jako podpora a na to vytlačení odešel, ale samozřejmě ho nechci nutit, řešíme to celé mé těhotenství, ví že mě to mrzí, jednou to vypadlo že i půjde, ale teď definitivně řekl, že opravdu jít nechce.
Jaký na to máte názor? Měl to někdo podobně?

Podobně jsem to neměla, ale radím, abys ho nenutila a nebrala to osobně. Jeho argument mi připadá validní. Pokud už u toho byl a tedy ví, jaké to je a necítí se na to, respektuj to. Neznamená to, že Tě má rád méně, než bývalou. Pokud ví, že to ten předchozí vztah poškodilo, nechce totéž riskovat s Tebou.
Asi to není pro každého. Můj porod byl těžký, křik, krev, komplikace… Manžel to zvládl, ale muselo to být pro něj obtížné, vidět, jak se trápím. Kdyby to příště už nechtěl a nechal u toho jen profesionály, nezlobila bych se na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.23 10:04

Dříve k porodu muži nesměli a také jsme to přežily. I když chápu je to určitá podpora.

• Citovat
  • Upravit
53190
19.10.23 10:05
@Mango_Lassi píše:
A? Mně je to popravdě jedno. Nechce se účastnit porodu, já k němu taky nejdu.

Mimochodem, co bys dělala, kdybys už těhotná byla a až tehdy ti chlap řekl, že k porodu nechce jít? Nebo to jsou věci, které komunikuješ před početím? Účast u porodu, pravidelné přebalování 3× denně, sobotní vstávání k miminu, aby ses mohla dospat, účast na vítání občánků a maturitním plese?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.10.23 10:09
@unuděná píše:
Zajímavý názor no, já bych se teda kvůli tomu, že můj partner měl sexuální problémy po účasti na porodu prvního dítěte, společného dítěte nevzdala. Nepovažuji účast partnera u porodu za světobod. Já se zase nechci účastnit třídních schůzek, no tak to prostě odmaká chlap no. Například 8)

Pokud je chlap bábovka, a složí ho to, nezaslouží si mít dítě.
Já dítě nechtěla a zvažovala jsem potrat a jeho odhodlána reakce byla mimo jiné jedna z věcí, která mě přesvědčila. Konec hlášení.
Ať si to každá zařídí, jak potřebuje.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.10.23 10:10
@unuděná píše:
Mimochodem, co bys dělala, kdybys už těhotná byla a až tehdy ti chlap řekl, že k porodu nechce jít? Nebo to jsou věci, které komunikuješ před početím? Účast u porodu, pravidelné přebalování 3× denně, sobotní vstávání k miminu, aby ses mohla dospat, účast na vítání občánků a maturitním plese?? :lol: :lol:

Můj chlap byl se mnou doma po celou dobu mateřské. Takto jsem to chtěla :)

• Citovat
  • Upravit
53190
19.10.23 10:11
@Mango_Lassi píše:
Pokud je chlap bábovka, a složí ho to, nezaslouží si mít dítě.
Já dítě nechtěla a zvažovala jsem potrat a jeho odhodlána reakce byla mimo jiné jedna z věcí, která mě přesvědčila. Konec hlášení.
Ať si to každá zařídí, jak potřebuje.

Radši budu mít chlapa „bábovku“, který to dokáže přiznat, než hrdinu, který se mi tam složí a už se mě nikdy intimně nedotkne. Na takové zase nejsem zvědavá já. Je super, když muž umí zhodnotit své síly a nehrát si na většího borce, než skutečně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.10.23 10:12
@unuděná píše:
Radši budu mít chlapa „bábovku“, který to dokáže přiznat, než hrdinu, který se mi tam složí a už se mě nikdy intimně nedotkne. Na takové zase nejsem zvědavá já. Je super, když muž umí zhodnotit své síly a nehrát si na většího borce, než skutečně je.

Vždyť jo. Mám na to jiný názor a jiného partnera.

• Citovat
  • Upravit
53190
19.10.23 10:12
@Mango_Lassi píše:
Můj chlap byl se mnou doma po celou dobu mateřské. Takto jsem to chtěla :)

Takže před početím jsi mu vyjmenovala věci, na kterých trváš a on je musel svatosvatě odpřísáhnout a běda, jak by se věci vyvíjely jinak? :lol: Chudák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.10.23 10:13
@unuděná píše:
Takže před početím jsi mu vyjmenovala věci, na kterých trváš a on je musel svatosvatě odpřísáhnout a běda, jak by se věci vyvíjely jinak? :lol: Chudák :mrgreen:

Jj, chudák. Jdu mu to vyřídit :)

• Citovat
  • Upravit
2595
19.10.23 10:13

Neboj, ono tam i tak bude lidí dost. Sama rozhodně nezůstaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí