Zadržená placenta po porodu, hromadění krve v děloze, 2 revize

Anonymní
19.10.23 08:55

Zadržená placenta po porodu, hromadění krve v děloze, 2 revize

Ahoj,

chci se zeptat, zda měl někdo podobný problém a jak to řešil.
Třetí den po porodu mi z ultrazvuku zjistili, že ve mě zůstala asi nějaká část placenty a v děloze se mi hromadí krev, tak jsem byla poslána ještě ten den na revizi. Po revizi jsem ztratila dost krve, tak jsem dostala transfuzi. Následující den na ultrazvuku zjištěno další hromadění krve a že tam pořád ještě nějaká část placenty je. Nechápu, když to dělali pod ultrazvukem. Takže jsem šla na druhou revizi. Další den mě kontrolovali ultrazvukem, ale pořád tam to hromadění krve bylo, ovšem říkali, že další revizi nedělají a poslali mě s uterotoniky domů. Ovšem mám pocit, že uterotonika nezabírají a dokonce už mi přestávají odcházet i očistky. Mám strach a nevím co dělat, jestli zavolat znovu do nemocnice, nebo jestli je normální, že mám jen slabé krvácení? Bojím se, že se mi to v děloze hromadí ještě více a dopadne to špatně.
Má někdo stejnou, nebo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4368
19.10.23 11:30

Ocistky nejsou silne krvaceni po cele sestinedeli, navic se muzou i menit s kazdym tehotenstvim (sili), takze v prve rade, jak dlouho jsi po porodu?
ja trebas u prvniho silneji krvacela tak tyden a pak uz jen spineni, do mesice bylo po krvi, trosku se to spoustelo pri kojeni ale taky jen ze zacatku, taky jsem cekala neco a ono nic, u druheho to uz bylo vic krve
mas nejake jine problemy? teplotu, malatnost, co by znacilo ze krvacis nekde kde nemas, prip. zanet? pokud ne, tak je opravdu mozne ze je vse ok, ale urcite se neboj zavolat svemu gynekologovi, aby te zkontroloval driv nez po sestinedeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí