Hamilton a špinění

smurfka
8.2.19 09:30

já teda nešpinila..ale pak mi večer odešla zátka a bylo..
určitě to můžeš brát že se začíná něco dít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
8.2.19 09:34

Me to u předchozího dítěte udělali taky , jela jsem domů s obrovskyma bolestma a do večera se to zastavilo , teď žádný bolesti pak začalo spineni a jen ta bolest v podbřišku a v kyčlich , jinak právě nic ani posličci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
8.2.19 09:39

Já po hamiltonu spinila a odešla i zatka a nic. Musela jsem na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.2.19 09:43

@jitulemat já neměla ani u jednoho porodu poslíčky..
pokaždé jsem porodila den po HH..ale nikdy žádné špinění..prostě večer mi odešla zátka ( věřím že z HH ) a do rána porodila.
Oba porody byli s kontrakcí do zad, proto ani žádné bolesti břicha, atd.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10
8.2.19 09:49

Jako krizové bolesti? To mám od včera taky , četla jsem že se to může rozjet až do 48 hod , tak snad to zabere , máme ještě do sobotního rána čas a v sobotu ráno mám jít na monitor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.2.19 09:51
@jitulemat píše:
Jako krizové bolesti? To mám od včera taky , četla jsem že se to může rozjet až do 48 hod , tak snad to zabere , máme ještě do sobotního rána čas a v sobotu ráno mám jít na monitor

jj křížové bolesti..prostě místo bolesti podbříšku nebo břicha, mě boleli záda..
ja myslím že to stihneš ;) držím palce
( proto jim na monitoru nešli vidět ani kontrakce, protože čidla jsem měla na břiše, ale kontrakce mi šli do zad )…furt mi tvrdili že se nic neděje, že jim přístroj nic neukazuje, pod do mě hrábly a já otevřená na 6cm :mrgreen: tak to už mi věřili

• Citovat
  • Upravit
10
8.2.19 10:00
@smurfka píše:
jj křížové bolesti..prostě místo bolesti podbříšku nebo břicha, mě boleli záda..
ja myslím že to stihneš ;) držím palce
( proto jim na monitoru nešli vidět ani kontrakce, protože čidla jsem měla na břiše, ale kontrakce mi šli do zad )…furt mi tvrdili že se nic neděje, že jim přístroj nic neukazuje, pod do mě hrábly a já otevřená na 6cm :mrgreen: tak to už mi věřili

Tak to mám taky tlaky dolů, bolest v kyčlich v krizi ,ale břicho nic …má mi to zítra někdo z doktorů jen podepsat a mám běžet domů po monitoru , prý mi to na tvrdo vyvolají v úterý, což se mi nechce ty jejich hnusný tablety co pak drtí celý spodek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.2.19 10:01
@lachtanice86 píše:
Já po hamiltonu spinila a odešla i zatka a nic. Musela jsem na vyvolání.

To jsem měla u předchozího porodu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.2.19 10:03
@jitulemat píše:
Tak to mám taky tlaky dolů, bolest v kyčlich v krizi ,ale břicho nic …má mi to zítra někdo z doktorů jen podepsat a mám běžet domů po monitoru , prý mi to na tvrdo vyvolají v úterý, což se mi nechce ty jejich hnusný tablety co pak drtí celý spodek

tak do uterý je času dost..to se rozjede samo..skákej na míči jestli ho máš doma..:o)

• Citovat
  • Upravit
10
8.2.19 10:09
@smurfka píše:
tak do uterý je času dost..to se rozjede samo..skákej na míči jestli ho máš doma..:o)

Nemam míč , zkusíme s manžou jinou variantu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
8.2.19 10:13
@jitulemat píše:
Nemam míč , zkusíme s manžou jinou variantu :mrgreen:

noo…tak každý dle svého uvážení soudružky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10
8.2.19 10:18
@smurfka píše:
noo…tak každý dle svého uvážení soudružky :mrgreen:

Amen Matoušková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.19 10:19

@jitulemat To vypadá nadějně. Mi dělali hamiltona jen jednou, zašpinila jsem, slabá pichlavá bolest byla ze začátku taky, pak sílila a malý byl venku za 5 hodin po hamiltonovi. Držím palce, buď spíš připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.2.19 10:37
@Hoa Mai píše:
@jitulemat To vypadá nadějně. Mi dělali hamiltona jen jednou, zašpinila jsem, slabá pichlavá bolest byla ze začátku taky, pak sílila a malý byl venku za 5 hodin po hamiltonovi. Držím palce, buď spíš připravená.

Dělali už včera ráno, zatím je to pořád stejný, tak nevím jestli to je nějak nadějný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.19 10:41

@jitulemat Takmožné je všehcno, já už byla taková hodně načatá, kámošce zabral až na druhý den. Ale to, že se něco děje je spíš pro to, že to zabralo, než že to nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí