Hamilton a špinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
8.2.19 10:41

@jitulemat Takmožné je všehcno, já už byla taková hodně načatá, kámošce zabral až na druhý den. Ale to, že se něco děje je spíš pro to, že to zabralo, než že to nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.2.19 11:04
@Hoa Mai píše:
@jitulemat Takmožné je všehcno, já už byla taková hodně načatá, kámošce zabral až na druhý den. Ale to, že se něco děje je spíš pro to, že to zabralo, než že to nezabralo.

Mudr říkal, že neví jestli to pomůže, že jsem jen na prst , pak mě dal na monitor kde se ani nic neukazovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.2.19 18:39

Zdravím, měla jsem hamiltona 3× a ani jeden nevedl k porodu. (Mivala jsem od cca 34tydne posličky skoro každou noc.) Akorát po něm jsem měla poslíčky a pak klid jako když utne a vždy jsem se po něm dobře vyspala, až jsme se tomu smáli. Jinak špineni jsem měla s hlenem po každém, ale poprvé až druhý den. Porod jsem měla nakonec vyvoláváný. Snad se Vám rozběhne a budete mít krásný porudek :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
10.2.19 21:28

Já po HH (9.10) spinila a měla bolesti. Doma jsem dala vanu a vše přestalo. Druhy den po HH (10.10) mi odešla hlenova zátka,ale jinak nic. Tak třetí den (11.10 ) po hmatu jsem nastupovala na vyvolání a ono se nevyvolavalo,byla jsem otevřená na 5cm a to bez bolesti. Nakonec mi “jen” provedli dirupci a já pak za 4 hodiny porodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí