Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Poprvé mi ho doktorka dělala ve 39.tt a nepomohl. Při nástupu do porodnice 41+1 ve 12,30 mi ho doktor udělal s tím, že pokud se to nerozjede budou mi porod vyvolávat druhý den a o půlnoci to na mě přišlo hned po 5 minutách.
mi pomohl, Hamiltona dělali když jsem byla 40+1, otevřená cca na 1 prst. Ještě ten den večer mi odešla hlenová zátka, druhý den v 9h ráno praskla plodová voda a začaly pravidelné bolesti po 5min, malá se narodila 13:17. ![]()
Ahoj,
I ja se pridavam k tem co Hamilton pomohl. Delal mi ho muj dr.39+2, vecer dorazily kontrakce a druhy den v 14.57 hod. byl maly venku. Dr mi i rikal,ze pokud se mi to nerozjede do vecera,tak se nepovedlo. Musi to byt pry uvnitr pripravene,aby to pomohlo.
Preji hodne stesti.;-)
Pomohl. Ve středu ráno mi ho Mudra udělala (nic strašného to nebylo a říkala že cítí ouško
), večer odešla zátka, ve čtvrtek večer začali bolesti a v pátek ráno byla malá na světě.
NE
dělali mi ho několikrát a nakonec vyvolávali porod ve 41+6
Pomohl. Proveden 40+2 tt, další den odešla zátka a 40+4 tt byl malý v 6:38 ráno venku ![]()
Pomohl, dělaný dopoledne a ještě ten den jsem porodila (39+5) - u obou dcer.
tak koukám že je to tak půl na půl. mě teda zatím pobolívá bříško tak jsem zvědavá jestli se to rozjede a malej se konečně uráčí na svět ![]()
tak doufám že tě nebude malí trápit dlouho.ja jsme byla otevřena na jeden prst když me delali hemiltona a fakt me pomohl a asi dalším třem holkám z diskuze co rodili bud ve stejný den nebo dne po me taky zabral.me ho delali kvuli cisaři minulemu nesmela jsme přenášet a hlavne aby mala nebyla velká
Nepomohl mi. Byla jsem 40tt.+1, když mi ho dělali, potřebovala jsem porodit v termínu kvůli velikosti, měla jsem už naplánované vyvolání na další den a tohle byla taková poslední šance na přirozený porod. Bohužel porodní cesty nepřipravené a já zavřená, takže jsem po něm akorát špinila, pár hodin poslíčků a tím to skončilo.
Tak mě pomohl, doktor mi ho udělal v půl deváté ráno a v 18:55 hodin byla malá na světě. Byla jsem 38+0. Byla jsem asi tři týdny otevřená na dva prsty, takže připraveno bylo vše.
četla jsem že to pomáhá když už je vše připravene a muže se rodit tak nevim co je na tom pravdy ale ![]()
Tak mě teda vůbec nepomohl… za prvé to dost bolelo a bylo to nepříjemné a zastavilo mi to kontrakce, v tu dobu po 10 minutách a za druhé mám od té doby v kuse silné bolesti podbřišku… a nikdo se mě ani neptal jestli ho chci nebo ne, takže už 4 dny sem doma v bolestech
Tak mě ho dělali ve 40+2 v porodnici, docela dost jsem špinila a bolístky taky trošku byli. Porodila jsem 40+4. Když jsem přišla k porodu doktorka si mě zrovna pamatovala a říkala mi, že už čekala, že přijdu ještě ten den, kdy mi dělala toho hamiltona, že jsem na to vypadala a byla jsem otevřená na 2 prsty. Jinak porod jsem měla rychle, najednou silný bolesti ve 12.40, ve 13.00 v porodnici a ve 13.30 byla malá na světě…Bydlet někde dál od porodnice, tak nevim jak by to dopadlo…
Ahoj holky namte zkusenosti z Prostejovskou nemocnici a provedei Hamiltona?