Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, chtela jsem se zeptat… mam koupeny Yal gel, ale nevim zda ho pouzit jeste doma pred odjezdem do porodnice a nebo si ho pripadne nechat aplikovat az tam. Jak jste to resili vy? Dekuji.
ahoj no já si teda myslím že by jsi měla počkat až do porodnice. Ani nevím jestli by jsi to doma správně zvládla
A pak čeká tě cesta do porodnice.. no nevím. Mě osobně ho aplikovala sestřička až v porodnici a doma jsem ani neměla myšlenky na nějaký gel… ![]()
Aplikovala bych až v porodnici, mě teda u obou porodů fungovali vyprazdňovací procesy i bez gelu velmi efektivně a představa, že jedu do porodnice a musím každou chvíli stavět na velkou v kontrakcích, s břichem… Až v porodnici, rozhodně ![]()
taky až v porodnici, ono taky abys nevytlačila doma ještě něco jiného ![]()
A teď u druhého porodu už mi nabídli gel přímo v porodce, nemusela jsem si ho vozit…
Ono je fakt, ze jeste nevim co me ceka
… Kazdopadne dekuji za nazory. ![]()
Mně ho dávala sestřička až když doktorka řekla, ať mi ho dají, ať jsem připravená. Je fakt, že jsem měla vyvolávaný porod, protože se prckovi nechtělo ven v termínu ![]()
Nech to až do porodnice. Ono, kdyby to vypadalo tak, že to tak tak stíháte, tak Ti ho ani dávat nebudou, vezmou Tě na sál a hotovo. Jsou na to zvyklý…je to život a tělo hold při tlačení tlačí vše ven i to co nechceme
Kamarádce ho taky nestihli dát a nijak dramaticky to neřešili ![]()
Počítej s tím, že po aplikaci strávíš tak hodinu na záchodě. Jestli to chceš riskovat na cestu
tak klidně doma. Mě se třeba ptali na sále, jestli jsem si ho dala doma (no nedala) tudíž někdo si asi dává a taky to jde ![]()
taky bych řekla že určitě nechat až do porodnice.je s tím docela sranda.přéště už budu po aplikování čekat poblíž záchodu ![]()
Taky jsem ho měla až v porodnici, já jsem ho tedy sebou neměla, tam mi ho dali zadarmo ![]()
Raději nechat až do porodnice. Už i z toho důvodu, že se můžeš splést a můžou to být poslíčci a ne porod, tak aby sis ho nedávala zbytečně. ![]()