Porod zítra pátek 13.

115
12.1.12 19:32

zítra pátek 13

ahoj vim že ze mě budete mít asi srandu nebo si budete ťukat na čelo,ale já prostě nemůžu jinak :/ dneska jsem nastoupila do pordnice v Brandýse na vyvolání porodu v 12:30 … porodní asistentka mi udělala monitor,primář vyšetřil a udělal hamiltona(nevím jestli to píšu správně)s tím že půjdu v 16:00 na monitor a pak v 21:00 +bych dostala tabletku.a zítra ráno další od 17:30 mám sem tam kontrakce ale zatím to nevypadá i když asistentka říkala že se to ještě dneska rozjede. a teď proč to sem vlastně píšu :-D (potřebuju se vykecat)já prostě nechci rodit zítra na pátek 13. :-(,mám strach je to sice můj druhej porod ale nebude u toho přítel :-( Bojim se že se něco stane malý,nebo bude něco špatně :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
12.1.12 19:34

klid,nemysli na pátek třináctého,neboj,kdyby něco nebylo v pořádku s malou,tak by ji určitě zachránili,hlavně na to nemysli-pátek 13., :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
12.1.12 19:35

Na to vůbec nemysli, určitě bude všechno v pořádku :hug: pátek 13 má takovou „sílu“ jen proto že si lidé namlouvají že se něco špatnýho stane…držím palce a určitě bude vše dobrý :hug:

• Citovat
  • Upravit
4989
12.1.12 19:38

manzel by byl nadseny, 13 je jeho oblibene cislo, ma ho i vytetovany :lol:
drzimpalce, treba to bude jeste dnes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.1.12 19:38

Zítra si už budeš říkat, jak je pro vaši rodinku pátek 13.ten nejšťastnější den. Jen co bedeš mít u sebe krásný uzlíček štěstí :srdce: :srdce:
Můj synek se narodil 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.1.12 19:39

:P malá je 13.9..a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.1.12 19:40

normálně tady sedím a přemýšlim jestli nemam dělat třeba dřepy abych to urychlila :-D protože schody mi moc nepomohli :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673

Neboj dobře to dopadne,stejně si nevybereš kdy to přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638

A víš jak to vzniklo? Pátek třináctého října myslím 1307 dal francouzský král Filip IV. Sličný pronásledovat a zatýkat templáře to vedlo k zániku řádu. Od tohoto dne následovníci templářů považovali pátek třináctého za nešťastný den. Je to víc jak 700 let, už tomu nemusíme věřit. Všechno bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.1.12 19:43

Ahoj, nevím, jestli Ti to pomůže, ale tady aspoň trošičku pro uklidnění původ „pátku 13.“ :
Reálný základ má tato pověra v pátku 13. října 1307. Právě tento den začal francouzský král Filip IV. Sličný s pronásledováním a zatýkáním templářů, po kterém následovalo mučení a smrt mnoha z těchto rytířů a následný zánik řádu. Od tohoto dne následovníci templářů považovali pátek třináctého za ďábelský a nešťastný den.
Tak se neboj, s miminkem to nebude mít vůbec nic společného a ty si naopak z pátku 13. uděláš jeden z nejšťastnějších dnů :)
Určitě bude všechno v pořádku, tak se neboj. Moc držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
12.1.12 19:43

Já mám třeba pátek 13. šťastné dny :mrgreen:. Už asi 3× vyšlo, že v tento den jsme letěli na dovolenou (a jsme tady). Zítra mě čekají zkoušky a obhajoba práce a taky očekávám, že to bude v pohodě :palec:. Takže neboj, určo to bude v pohodě :hug: :hug: :hug: Jen škoda, že přítel nemůže být s tebou, abys na to nebyla sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.1.12 19:45

Tak kdybych nenarazila na tuhle diskuzi, tak o tom ani nevím…Jinak já sei z 13. udělala štastnej den- 13., sice čtvrtek, se narodila dcera, ale někdy to třeba vyjde n apátek..

• Citovat
  • Upravit
7013
12.1.12 19:46

Vůbec se toho neboj - zítra je totiž hrozně pozitivní datum a to mi můžeš věřit, mám to domluvený :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
12.1.12 19:48

Neboj to jsou jen nervy.Můj mladší syn má zítra 6.měsíců a první narozky bude mít díky přestupnému roku v pátek 13. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Naopak náš 1.syn se narodil 7.2.07 takže čísla nečísla hlavně že vše bude o.k. a klííd a užij si mimi.Ta bolest holt musí být a strach taky,ale to přejde.Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
12.1.12 19:52

je to jen hloupá pověra,strašák,u mě je například pátek 13 vždy prima den,fakt bych se toho nebála,já bych i na ten den rodila ráda,je to spíše psychické ale nemyslím že by se Vám holky něco opravdu stalo.Držím pěsti ať to máte brzy zasebou a vše je v nejlepším pořádku,
já u druhýho porodu taky neměla přítele a nakonec jsem ho u „akce“ ani nepostrádala,bude to dobrý uvidíš!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100